Yok Hocam Ne Kalitesi Benim Kızdığım Nokta Adam Range Rover sportla Geliyor veya çok lüks bi mercedes s320 long onları arabadan indirip aramıyolar...sen şahinle git sanki azılı bi suçlu muamelesi görüyosun...o yüzden hiçbir polisle muhattap olmam...ben e5te celalettin cerrahına kadar makas atmışım büyük arbede yaşandıo yüzden başıma gelebileceklerin en kötüsünü görmüşüm..oyüzden kimse umrumda değil..arabamımı bağlıcak alsın bağlasın ertesi sabah çıkartıcam..karakolamı götürcek vuyursun gidelim arka kapıdan çıkıcam
içerimi atıcak atsın ertesi sabah nöbetci savcıdan ser kalıcam
Neden biliyomusun çünkü suç işlemiyorum..eksiğim yok hatam yok...bir kere polisi uzun süre peşime taktım kaçtım hiç bişey olmamış gibi sağa çektim tabi polisler kan ter içinde kalmış ben arabadan bile inmedim dedi in arabadan neden dedim neden kaçıyosun dedi dedim ben kaçmıyorumki normal gidiyorum siren sesini duymuyomusun dedi dedim müzik son ses camlar kapalı nerden duyucam kusura bakma dedim
dedi çok hızlı gidiyosun dedim bu yavaş halim hızlı olsam beni bulamazdınız...sonuç hiç bişe baktı baktı yol aldı gitti..meraklısı varsa özelden görüşelim buluşalım gidelim çevirmelere girelim geceleri size haklarınızı öğreteyim polisle nasıl konuşulcağını göstereyim...
haayyt bee
![]()
Yer imleri