Sayfa 4/7 İlkİlk 1234567 SonSon
133 sonuçtan 61 ile 80 arası

Konu: yorumu size bırakıyorum ülkemizin polisleri...

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

Alıntı xnode Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu tür olaylarda ekip aracının plakasını veya ilgili polisin yaka numarasını saati ile birlikte not ederek bağlı bulunduğunuz emniyet müdürlüğüne mutlaka bildirin. Polislik mesleği, yetki yoğunluğu ve sürekli vatandaşla iç içe olunduğundan suistimale çok açık bir konudur.. Emniyet Müdürlüğü'nün bu tür olaylara kesinlikle müsamahası yoktur, kendi içinde çürük elma ayıklamayı şeref sayan bir teşkilattır, diğer kurumlar gibi olayı kapatmaz Emniyet Müdürlüğü. Lütfen birşey olmaz deyip es geçmeyin, gerekli bildirimleri mutlaka yapınız..
    kimi kimi şikayet edelim?

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

Cem *
    Realtime xnode - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 268

Mesajda da belirttiğim gibi yaka numarasını veya araç plakasını saati ile birlikte Emniyet Müdürlüğü'ne şikayet ediniz, gerekli işlemi yaparlar. Yapmadıkları gibi bir önyargıya sahipseniz bana bildirin ben işleme koydururum şüpheniz olmasın
    Beneficium accipere libertatem est vendere

kerem *
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

Tamam bundan sonra yanlış bir işlem olursa size bildiriyorum

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

Onur y..
    acRep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 333

Mesajda da belirttiğim gibi yaka numarasını veya araç plakasını saati ile birlikte Emniyet Müdürlüğü'ne şikayet ediniz, gerekli işlemi yaparlar. Yapmadıkları gibi bir önyargıya sahipseniz bana bildirin ben işleme koydururum şüpheniz olmasın

Cem bey ilgi alakanız için Teşekkürler..
    Ama o kadar çok kraldan çok kralcı varki şimdi hangi birinle ne kadar ugrasabiliriz hiç bilmiyorum özellikle İstanbul gibi bir metropolde deşifre olduktan sonra başını gelecek hiç bi kişi şikayet etmek istemez..

ONUR AKALIN
    Onur.t-Jet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 38

Eğer olay anlattığınız gibi ise, tepkinizde kesinlikle haklısınız ve hakkınızı yasal yollardan aramanız, resmi başvurularınızı yapmanız en doğrusu olacaktır. Münferit olayları genelleyerek farklı nedenlerle polisimize kin ve öfke kusan yorumları yapanları, polis karşısındayken uzaktan izlemeyi çok isterdim...
    hikaye yazıcak halim yok olay aynen anlattığım gibi gelişti hiçbir cevirmem fln yok. iem.gov.tr den gerekli şikayet mailimi attım. savcılığa fln gidicek vaktim yok eczanede çalıştığım için çıkmam zor.

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

o orada yazmak isterken keşke memura yaka numaranızı verirmisiniz diye sorsaydın bakalım yazabilecekmiydi bence şikayet edin ...

7. 08/06/2011, 19:55

erdem kaplan
    FANATİK ERDEM1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 255

Polisin vatandaşa yaklaşımı berbat nasıl olsa devlet memuru şikayet etsen ne olur özel sektörde ki gibi kapı önünemi koyarlar? Birçok özel sektör çalışanın 2 katı maaş alıyorlar. Hepsini aynı kefeye koymuyorum ama çoğu malesef çok kötü. Evine hırsız giriyor çağırıyorsun yan komşuna sor görmüştür gibi abuk sabuk cevaplar veriyorlar iş ciddiyeti sıfır.

aşkın oğuz
    askin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    37 .. 777
    Edilen teşekkür: 63

Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o orada yazmak isterken keşke memura yaka numaranızı verirmisiniz diye sorsaydın bakalım yazabilecekmiydi bence şikayet edin ...
    istemeye gerek yok ceza kağıdında yazar zaten. ayrıca yaka numarası olmaz sicil numarası olur. kafadan sallasa napıcaksınız..

aşkın oğuz
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    37 .. 777

Alıntı ERDEM1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Polisin vatandaşa yaklaşımı berbat nasıl olsa devlet memuru şikayet etsen ne olur özel sektörde ki gibi kapı önünemi koyarlar? Birçok özel sektör çalışanın 2 katı maaş alıyorlar. Hepsini aynı kefeye koymuyorum ama çoğu malesef çok kötü. Evine hırsız giriyor çağırıyorsun yan komşuna sor görmüştür gibi abuk sabuk cevaplar veriyorlar iş ciddiyeti sıfır.
    kesinlikle katılmıyorum size 155 in bütün kayıtları aylık olarak incelenir ve olumsuz durumlarda cezai işlem yapılır. buna emiin olabilirsiniz..

kerem *
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

Alıntı erdem1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    polisin vatandaşa yaklaşımı berbat nasıl olsa devlet memuru şikayet etsen ne olur özel sektörde ki gibi kapı önünemi koyarlar? Birçok özel sektör çalışanın 2 katı maaş alıyorlar. Hepsini aynı kefeye koymuyorum ama çoğu malesef çok kötü. Evine hırsız giriyor çağırıyorsun yan komşuna sor görmüştür gibi abuk sabuk cevaplar veriyorlar iş ciddiyeti sıfır.
    +1000

Oğuz KOCA
    İl Başkanı (Isparta) izoci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Isparta
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    330
    Edilen teşekkür: 1913

tabiri caiz ** **i ısırmaz
    TSİ Jetta.

aşkın oğuz
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    37 .. 777

Alıntı izoci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tabiri caiz ** **i ısırmaz
    iyi o zaman 32 LS 079. yemeye devam et ...

Samet Korkmaz
    bozo114 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 34

Alıntı emrahcelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bakın Arkadaşlar Ülkemizde Çoğu İnsanın Üstünde Trafikte Ciddi Bir Polis Baskısı Var..Polislerden Korkmayın Çekinmeyin Hakaret Etmeyip Ona Vurmadığınız Sürece Size Hiçbirşey Yapamaz En Kötü İhtimal Arabayı Bağlıyor Onuda Ertesi Günü Çıkarıyorsunuz 6 ile 10 tl arası değişen otopark ücreti günlük ve Sizi Muayneye Sevk Ediyor 130 tl muayne harcı birde 66 tl ceza kesiyor çünkü aracı bağlıyabileceği doğru düzgün bir madde yok kanunlarda...ben beni çevirip düzgün konuşmayan artislik yapan polislere her türlü pisliği çekinmeden yapıyorum...çok zıtlaşırsak şubeye götürüyor ordada ya ser bırakıyolar yada ertesi günü nöbetci savcıya sevk ediyor ordanda ser kalıyorsunuz ben polislerle fena makara yapıyorum kaçtığım çevirmenin - peşime zevk için taktığım polisin haddi hesabı yok özeliikle bahçelievler bölgesindekileri isyan ettirdim artık..

Kardeş sen baya eğlenceli buluyorsun bu işleri ama altında her tarafı dökülen marka araçla snei kovalayan polis kaza yapsa, vefat etse veya sakat kalsa VİCDANIN (eğer varsa) rahat olacak mı? yazık yazık işte gençliğimiz bu halde.... zihniyet böyle olduktan sonra polis olmuş öğretmen olmuş doktor olmuş özelde çalışmış farketmez.
    polisten korkmayın demişsin ya, suçlu olamayan kanunlara karşı gelmeyen kişi zaten polisten korkmaz merak etme. ve polise güvenir.
    bir de kendi içinde de çelişkilisin; polis hiçbir şey yapamaz demişsin ama ceza yiyip, aracın bağlanıp bir de gece nezarette kalıyorsan daha ne yapsın )

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Fatih Emanet
    emrahcelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    34 VA 9661
    Edilen teşekkür: 40

Mesele O Değil Bozo Arkadaşım Ben Çakallık Yapan Çorbacı Polislere Karşıyım Onlara Her Türlü Mikropluğu Yaparım Yoksa Sıradan Bir Asayiş Kontrol Güler Yüzlü Bir Memur Kimliğime Bakım veya Arama Yapmak İstediğinde Bende Gayet Saygılı Bir Biçimde Yardımcı Olurum...Ama Çevirdiği Vatandaşı Müşteri veya Yoluncak Kaz Gibi Görüp Herşeye Bahane Üreten Polise İsyan Ederim...Ben Yıllarca Modifiyeli Araç Kullandm Sokak Yarışlarına Katıldım İllegal Toplantılar Yarışlar Falan O Yüzden Bütün Kitabı Polisin Yetkilerini Ezbere Biliyorum..Onlar Bize İnsanca Yaklaşsınki Bizde Onlara İyi Niyetle Yaklaşalım..Çok Değişik Bir Konu Bunu Ancak Yaşamak Lazım Bi Gece Gelde Senle Uygulama Olan Yerlere Gidip Girelim Bakbakalım Nasıl Muamele Görücez

17. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Osman D
    ecosi26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 151

Devletin kolluklu gücü dediğimiz koruma ve kural uygulaması ile ilgili olan kişilerin tek tip üniforma giyme sebeblerinden en önemlisi verilen görevi kendi kişisel yorumunu ya da düşüncesini uygulamaması adınadır. Maalesef bu görevlerde olan kişiler bunun bilincine varamadıkları için ve de insanımızın bilinçsiz düşünme yorumlama kabiliyeti her zaman fazla olmuştur.

kerem *
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

Tabi şu da var kolluk kuvveti, kendisini maaşının vergilerinden karşılandığı halkından üstün görmeyecek.Kurallara önce kendisi uyacak.

erdem kaplan
    FANATİK ERDEM1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 255

Alıntı askin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle katılmıyorum size 155 in bütün kayıtları aylık olarak incelenir ve olumsuz durumlarda cezai işlem yapılır. buna emiin olabilirsiniz..
    telefondaki görüşmelerden bahsetmiyorum. Telefonda tabiki kayıtlı olduğu için güzel cevap verecekler. Çevirmelerde yada ihbarlarda birebir yüzyüze olan dialoglarda da böyleler mi? Hepsi için değilse bile çoğu böyle.

Fatih Emanet
    emrahcelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    34 VA 9661
    Edilen teşekkür: 40

Boşverin Polise Falan Kafanızı Takmayın Dolandımı Ayağınıza Verin Yemini Gitsin...%95 inin Bir Etiket Fiyatı Var Arada Böyle Sezon İndirimi Oluyor..Sokaklarda Müşteri Olarak Gördükleri Vatandaşa Yapışıyorlar...Altını Çizerek Söylüyorum Gerçekten İşini Muhteşem Yapan Çok Sabırlı..Üstündeki Formayı Belindeki Silahı Güç Olarak Görmeyen Polislerimizde Var...Ama Temel Çürük Malesef...Devletin Verdiği Yetkilerle...Böyle oluyor çürük elma işte Polis Olmuş ama Başka Bişey olamamış Malesef Böyle Tiplerde Var Sadece Polis İçin Değil Devletin Bütün Kurumlarında Bu Mevcut ... Bal Tutan Parmağını Yalar Die Boşuna Dememişler..

Yeni Linea Urban 1.3 95 hp Ahmet Bülbül
    abulbul08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Artvin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 495

canı çorba çekmiş
    sende anlamamışsın

ONUR AKALIN
    Onur.t-Jet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 38

Alıntı abulbul08 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    canı çorba çekmiş
    sende anlamamışsın
    anladım ama ona para vericeğme cezamo öderim dedim

Sayfa 4/7 İlkİlk 1234567 SonSon