Sayfa 4/7 İlkİlk 1234567 SonSon
135 sonuçtan 61 ile 80 arası

Konu: yorumu size bırakıyorum ülkemizin polisleri...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

Alıntı xnode Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Polisin araç durdurması ile ilgili yararlı birkaç bilgi

Polisin sizi durdurması | Ersoy AYTAÇ
    kuralı bu ama genelde buna uyulmuyor.Takip hali dışında trafik lambalarında durmaları gerek ama durmuyorlar.

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

Serhat G
    eskibur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 62

Çok geçmiş olsun bence de bir dilekçe verin

Onur y..
    acRep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 333

Dün gece kumkapı'nın ilerisinde kalyon otele gelmeden sağ tarafta fener var İstanbul'da yaşayanlar bilir arkadaşlarımızla buraya gittik saat 12:30 dan sonra İspark paydos eder giriş ücreti (5 tl ) alınmaz...

Amaa.. içeri girince hemen bi şekli bozuk arkadaş yaklaşır abi "çay gayfe lemonata ne verelim " Neyse istemedik bişey saol var içecegimiz var belki bitince söyleriz dedik..

Aradan 20 dakika geçmedi bi ekip aracı devriye atmaya başladı ve inanın abartmıyorum 15 aracın içinden çay kahve siparişi vermeyen bizim gibi başka bi aractakileri de indirip Gbt'mize bakıp yarım saat aracı aradılarr daha durr..

Bir 10 dakika sonra başka bi ekip ve 1 saat sonra başka bi ekip durdugumuz yerde 2 saat içinde 3 defa Gbt'ye girip aracı aradılar Siz siz olun yazın sahile yakın bi yere aracınızı çektiyseniz gelen çaycı *****tan içmeyecek olsanız bile bardagına 5 tl verip 2 çay isteyin Geceyi kimlik çıkartmakla araba kurcalatmakla geçirmek istemiyorsanız

İstanbul Seni ßaşka Seviyorum

Cem *
    Realtime xnode - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 268

Arkadaşlar bu tür olaylarda ekip aracının plakasını veya ilgili polisin yaka numarasını saati ile birlikte not ederek bağlı bulunduğunuz emniyet müdürlüğüne mutlaka bildirin. Polislik mesleği, yetki yoğunluğu ve sürekli vatandaşla iç içe olunduğundan suistimale çok açık bir konudur.. Emniyet Müdürlüğü'nün bu tür olaylara kesinlikle müsamahası yoktur, kendi içinde çürük elma ayıklamayı şeref sayan bir teşkilattır, diğer kurumlar gibi olayı kapatmaz Emniyet Müdürlüğü. Lütfen birşey olmaz deyip es geçmeyin, gerekli bildirimleri mutlaka yapınız..
    Beneficium accipere libertatem est vendere

kerem *
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

Arkadaşlar bu tür olaylarda ekip aracının plakasını veya ilgili polisin yaka numarasını saati ile birlikte not ederek bağlı bulunduğunuz emniyet müdürlüğüne mutlaka bildirin. Polislik mesleği, yetki yoğunluğu ve sürekli vatandaşla iç içe olunduğundan suistimale çok açık bir konudur.. Emniyet Müdürlüğü'nün bu tür olaylara kesinlikle müsamahası yoktur, kendi içinde çürük elma ayıklamayı şeref sayan bir teşkilattır, diğer kurumlar gibi olayı kapatmaz Emniyet Müdürlüğü. Lütfen birşey olmaz deyip es geçmeyin, gerekli bildirimleri mutlaka yapınız..
    kimi kimi şikayet edelim?

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

erdem kaplan
    FANATİK ERDEM1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 255

Polisin vatandaşa yaklaşımı berbat nasıl olsa devlet memuru şikayet etsen ne olur özel sektörde ki gibi kapı önünemi koyarlar? Birçok özel sektör çalışanın 2 katı maaş alıyorlar. Hepsini aynı kefeye koymuyorum ama çoğu malesef çok kötü. Evine hırsız giriyor çağırıyorsun yan komşuna sor görmüştür gibi abuk sabuk cevaplar veriyorlar iş ciddiyeti sıfır.

aşkın oğuz
    askin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    37 .. 777
    Edilen teşekkür: 63

Alıntı ERDEM1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Polisin vatandaşa yaklaşımı berbat nasıl olsa devlet memuru şikayet etsen ne olur özel sektörde ki gibi kapı önünemi koyarlar? Birçok özel sektör çalışanın 2 katı maaş alıyorlar. Hepsini aynı kefeye koymuyorum ama çoğu malesef çok kötü. Evine hırsız giriyor çağırıyorsun yan komşuna sor görmüştür gibi abuk sabuk cevaplar veriyorlar iş ciddiyeti sıfır.
    kesinlikle katılmıyorum size 155 in bütün kayıtları aylık olarak incelenir ve olumsuz durumlarda cezai işlem yapılır. buna emiin olabilirsiniz..

erdem kaplan
    FANATİK ERDEM1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 255

Alıntı askin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle katılmıyorum size 155 in bütün kayıtları aylık olarak incelenir ve olumsuz durumlarda cezai işlem yapılır. buna emiin olabilirsiniz..
    telefondaki görüşmelerden bahsetmiyorum. Telefonda tabiki kayıtlı olduğu için güzel cevap verecekler. Çevirmelerde yada ihbarlarda birebir yüzyüze olan dialoglarda da böyleler mi? Hepsi için değilse bile çoğu böyle.

kerem *
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

Alıntı erdem1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    polisin vatandaşa yaklaşımı berbat nasıl olsa devlet memuru şikayet etsen ne olur özel sektörde ki gibi kapı önünemi koyarlar? Birçok özel sektör çalışanın 2 katı maaş alıyorlar. Hepsini aynı kefeye koymuyorum ama çoğu malesef çok kötü. Evine hırsız giriyor çağırıyorsun yan komşuna sor görmüştür gibi abuk sabuk cevaplar veriyorlar iş ciddiyeti sıfır.
    +1000

Cem *
    Realtime xnode - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 268

Mesajda da belirttiğim gibi yaka numarasını veya araç plakasını saati ile birlikte Emniyet Müdürlüğü'ne şikayet ediniz, gerekli işlemi yaparlar. Yapmadıkları gibi bir önyargıya sahipseniz bana bildirin ben işleme koydururum şüpheniz olmasın
    Beneficium accipere libertatem est vendere

Onur y..
    acRep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 333

Mesajda da belirttiğim gibi yaka numarasını veya araç plakasını saati ile birlikte Emniyet Müdürlüğü'ne şikayet ediniz, gerekli işlemi yaparlar. Yapmadıkları gibi bir önyargıya sahipseniz bana bildirin ben işleme koydururum şüpheniz olmasın

Cem bey ilgi alakanız için Teşekkürler..
    Ama o kadar çok kraldan çok kralcı varki şimdi hangi birinle ne kadar ugrasabiliriz hiç bilmiyorum özellikle İstanbul gibi bir metropolde deşifre olduktan sonra başını gelecek hiç bi kişi şikayet etmek istemez..

kerem *
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

Tamam bundan sonra yanlış bir işlem olursa size bildiriyorum

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

o orada yazmak isterken keşke memura yaka numaranızı verirmisiniz diye sorsaydın bakalım yazabilecekmiydi bence şikayet edin ...

14. 08/06/2011, 19:55

aşkın oğuz
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    37 .. 777

Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o orada yazmak isterken keşke memura yaka numaranızı verirmisiniz diye sorsaydın bakalım yazabilecekmiydi bence şikayet edin ...
    istemeye gerek yok ceza kağıdında yazar zaten. ayrıca yaka numarası olmaz sicil numarası olur. kafadan sallasa napıcaksınız..

Oğuz KOCA
    İl Başkanı (Isparta) izoci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Isparta
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    330
    Edilen teşekkür: 1913

tabiri caiz ** **i ısırmaz
    TSİ Jetta.

aşkın oğuz
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    37 .. 777

Alıntı izoci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tabiri caiz ** **i ısırmaz
    iyi o zaman 32 LS 079. yemeye devam et ...

Fatih Emanet
    emrahcelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    34 VA 9661
    Edilen teşekkür: 40

Mesele O Değil Bozo Arkadaşım Ben Çakallık Yapan Çorbacı Polislere Karşıyım Onlara Her Türlü Mikropluğu Yaparım Yoksa Sıradan Bir Asayiş Kontrol Güler Yüzlü Bir Memur Kimliğime Bakım veya Arama Yapmak İstediğinde Bende Gayet Saygılı Bir Biçimde Yardımcı Olurum...Ama Çevirdiği Vatandaşı Müşteri veya Yoluncak Kaz Gibi Görüp Herşeye Bahane Üreten Polise İsyan Ederim...Ben Yıllarca Modifiyeli Araç Kullandm Sokak Yarışlarına Katıldım İllegal Toplantılar Yarışlar Falan O Yüzden Bütün Kitabı Polisin Yetkilerini Ezbere Biliyorum..Onlar Bize İnsanca Yaklaşsınki Bizde Onlara İyi Niyetle Yaklaşalım..Çok Değişik Bir Konu Bunu Ancak Yaşamak Lazım Bi Gece Gelde Senle Uygulama Olan Yerlere Gidip Girelim Bakbakalım Nasıl Muamele Görücez

19. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Osman D
    ecosi26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 151

Devletin kolluklu gücü dediğimiz koruma ve kural uygulaması ile ilgili olan kişilerin tek tip üniforma giyme sebeblerinden en önemlisi verilen görevi kendi kişisel yorumunu ya da düşüncesini uygulamaması adınadır. Maalesef bu görevlerde olan kişiler bunun bilincine varamadıkları için ve de insanımızın bilinçsiz düşünme yorumlama kabiliyeti her zaman fazla olmuştur.

kerem *
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

Tabi şu da var kolluk kuvveti, kendisini maaşının vergilerinden karşılandığı halkından üstün görmeyecek.Kurallara önce kendisi uyacak.

Sayfa 4/7 İlkİlk 1234567 SonSon