senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Çok geçmiş olsun bence de bir dilekçe verin
Dün gece kumkapı'nın ilerisinde kalyon otele gelmeden sağ tarafta fener var İstanbul'da yaşayanlar bilir arkadaşlarımızla buraya gittik saat 12:30 dan sonra İspark paydos eder giriş ücreti (5 tl ) alınmaz...
Amaa.. içeri girince hemen bi şekli bozuk arkadaş yaklaşır abi "çay gayfe lemonata ne verelim " Neyse istemedik bişey saol var içecegimiz var belki bitince söyleriz dedik..
Aradan 20 dakika geçmedi bi ekip aracı devriye atmaya başladı ve inanın abartmıyorum 15 aracın içinden çay kahve siparişi vermeyen bizim gibi başka bi aractakileri de indirip Gbt'mize bakıp yarım saat aracı aradılarr daha durr..
Bir 10 dakika sonra başka bi ekip ve 1 saat sonra başka bi ekip durdugumuz yerde 2 saat içinde 3 defa Gbt'ye girip aracı aradılarSiz siz olun yazın sahile yakın bi yere aracınızı çektiyseniz gelen çaycı *****tan içmeyecek olsanız bile bardagına 5 tl verip 2 çay isteyin Geceyi kimlik çıkartmakla araba kurcalatmakla geçirmek istemiyorsanız
![]()
İstanbul Seni ßaşka Seviyorum![]()
Arkadaşlar bu tür olaylarda ekip aracının plakasını veya ilgili polisin yaka numarasını saati ile birlikte not ederek bağlı bulunduğunuz emniyet müdürlüğüne mutlaka bildirin. Polislik mesleği, yetki yoğunluğu ve sürekli vatandaşla iç içe olunduğundan suistimale çok açık bir konudur.. Emniyet Müdürlüğü'nün bu tür olaylara kesinlikle müsamahası yoktur, kendi içinde çürük elma ayıklamayı şeref sayan bir teşkilattır, diğer kurumlar gibi olayı kapatmaz Emniyet Müdürlüğü. Lütfen birşey olmaz deyip es geçmeyin, gerekli bildirimleri mutlaka yapınız..
Beneficium accipere libertatem est vendere
Polisin vatandaşa yaklaşımı berbat nasıl olsa devlet memuru şikayet etsen ne olur özel sektörde ki gibi kapı önünemi koyarlar? Birçok özel sektör çalışanın 2 katı maaş alıyorlar. Hepsini aynı kefeye koymuyorum ama çoğu malesef çok kötü. Evine hırsız giriyor çağırıyorsun yan komşuna sor görmüştür gibi abuk sabuk cevaplar veriyorlar iş ciddiyeti sıfır.
Mesajda da belirttiğim gibi yaka numarasını veya araç plakasını saati ile birlikte Emniyet Müdürlüğü'ne şikayet ediniz, gerekli işlemi yaparlar. Yapmadıkları gibi bir önyargıya sahipseniz bana bildirin ben işleme koydururum şüpheniz olmasın![]()
Beneficium accipere libertatem est vendere
Tamam bundan sonra yanlış bir işlem olursa size bildiriyorum![]()
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
o orada yazmak isterken keşke memura yaka numaranızı verirmisiniz diye sorsaydın bakalım yazabilecekmiydibence şikayet edin ...
tabiri caiz ** **i ısırmaz![]()
TSİ Jetta.
Mesele O Değil Bozo Arkadaşım Ben Çakallık Yapan Çorbacı Polislere Karşıyım Onlara Her Türlü Mikropluğu Yaparım Yoksa Sıradan Bir Asayiş Kontrol Güler Yüzlü Bir Memur Kimliğime Bakım veya Arama Yapmak İstediğinde Bende Gayet Saygılı Bir Biçimde Yardımcı Olurum...Ama Çevirdiği Vatandaşı Müşteri veya Yoluncak Kaz Gibi Görüp Herşeye Bahane Üreten Polise İsyan Ederim...Ben Yıllarca Modifiyeli Araç Kullandm Sokak Yarışlarına Katıldım İllegal Toplantılar Yarışlar Falan O Yüzden Bütün Kitabı Polisin Yetkilerini Ezbere Biliyorum..Onlar Bize İnsanca Yaklaşsınki Bizde Onlara İyi Niyetle Yaklaşalım..Çok Değişik Bir Konu Bunu Ancak Yaşamak Lazım Bi Gece Gelde Senle Uygulama Olan Yerlere Gidip Girelim Bakbakalım Nasıl Muamele Görücez![]()
Devletin kolluklu gücü dediğimiz koruma ve kural uygulaması ile ilgili olan kişilerin tek tip üniforma giyme sebeblerinden en önemlisi verilen görevi kendi kişisel yorumunu ya da düşüncesini uygulamaması adınadır. Maalesef bu görevlerde olan kişiler bunun bilincine varamadıkları için ve de insanımızın bilinçsiz düşünme yorumlama kabiliyeti her zaman fazla olmuştur.
Tabi şu da var kolluk kuvveti, kendisini maaşının vergilerinden karşılandığı halkından üstün görmeyecek.Kurallara önce kendisi uyacak.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri