Mesajda da belirttiğim gibi yaka numarasını veya araç plakasını saati ile birlikte Emniyet Müdürlüğü'ne şikayet ediniz, gerekli işlemi yaparlar. Yapmadıkları gibi bir önyargıya sahipseniz bana bildirin ben işleme koydururum şüpheniz olmasın![]()
Mesajda da belirttiğim gibi yaka numarasını veya araç plakasını saati ile birlikte Emniyet Müdürlüğü'ne şikayet ediniz, gerekli işlemi yaparlar. Yapmadıkları gibi bir önyargıya sahipseniz bana bildirin ben işleme koydururum şüpheniz olmasın![]()
Beneficium accipere libertatem est vendere
Tamam bundan sonra yanlış bir işlem olursa size bildiriyorum![]()
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
o orada yazmak isterken keşke memura yaka numaranızı verirmisiniz diye sorsaydın bakalım yazabilecekmiydibence şikayet edin ...
Polisin vatandaşa yaklaşımı berbat nasıl olsa devlet memuru şikayet etsen ne olur özel sektörde ki gibi kapı önünemi koyarlar? Birçok özel sektör çalışanın 2 katı maaş alıyorlar. Hepsini aynı kefeye koymuyorum ama çoğu malesef çok kötü. Evine hırsız giriyor çağırıyorsun yan komşuna sor görmüştür gibi abuk sabuk cevaplar veriyorlar iş ciddiyeti sıfır.
tabiri caiz ** **i ısırmaz![]()
TSİ Jetta.
Kardeş sen baya eğlenceli buluyorsun bu işleri ama altında her tarafı dökülen marka araçla snei kovalayan polis kaza yapsa, vefat etse veya sakat kalsa VİCDANIN (eğer varsa) rahat olacak mı? yazık yazık işte gençliğimiz bu halde.... zihniyet böyle olduktan sonra polis olmuş öğretmen olmuş doktor olmuş özelde çalışmış farketmez.
polisten korkmayın demişsin ya, suçlu olamayan kanunlara karşı gelmeyen kişi zaten polisten korkmaz merak etme. ve polise güvenir.
bir de kendi içinde de çelişkilisin; polis hiçbir şey yapamaz demişsin ama ceza yiyip, aracın bağlanıp bir de gece nezarette kalıyorsan daha ne yapsın)
Mesele O Değil Bozo Arkadaşım Ben Çakallık Yapan Çorbacı Polislere Karşıyım Onlara Her Türlü Mikropluğu Yaparım Yoksa Sıradan Bir Asayiş Kontrol Güler Yüzlü Bir Memur Kimliğime Bakım veya Arama Yapmak İstediğinde Bende Gayet Saygılı Bir Biçimde Yardımcı Olurum...Ama Çevirdiği Vatandaşı Müşteri veya Yoluncak Kaz Gibi Görüp Herşeye Bahane Üreten Polise İsyan Ederim...Ben Yıllarca Modifiyeli Araç Kullandm Sokak Yarışlarına Katıldım İllegal Toplantılar Yarışlar Falan O Yüzden Bütün Kitabı Polisin Yetkilerini Ezbere Biliyorum..Onlar Bize İnsanca Yaklaşsınki Bizde Onlara İyi Niyetle Yaklaşalım..Çok Değişik Bir Konu Bunu Ancak Yaşamak Lazım Bi Gece Gelde Senle Uygulama Olan Yerlere Gidip Girelim Bakbakalım Nasıl Muamele Görücez![]()
Devletin kolluklu gücü dediğimiz koruma ve kural uygulaması ile ilgili olan kişilerin tek tip üniforma giyme sebeblerinden en önemlisi verilen görevi kendi kişisel yorumunu ya da düşüncesini uygulamaması adınadır. Maalesef bu görevlerde olan kişiler bunun bilincine varamadıkları için ve de insanımızın bilinçsiz düşünme yorumlama kabiliyeti her zaman fazla olmuştur.
Tabi şu da var kolluk kuvveti, kendisini maaşının vergilerinden karşılandığı halkından üstün görmeyecek.Kurallara önce kendisi uyacak.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Boşverin Polise Falan Kafanızı Takmayın Dolandımı Ayağınıza Verin Yemini Gitsin...%95 inin Bir Etiket Fiyatı Var Arada Böyle Sezon İndirimi Oluyor..Sokaklarda Müşteri Olarak Gördükleri Vatandaşa Yapışıyorlar...Altını Çizerek Söylüyorum Gerçekten İşini Muhteşem Yapan Çok Sabırlı..Üstündeki Formayı Belindeki Silahı Güç Olarak Görmeyen Polislerimizde Var...Ama Temel Çürük Malesef...Devletin Verdiği Yetkilerle...Böyle oluyor çürük elma işte Polis Olmuş ama Başka Bişey olamamış Malesef Böyle Tiplerde Var Sadece Polis İçin Değil Devletin Bütün Kurumlarında Bu Mevcut ... Bal Tutan Parmağını Yalar Die Boşuna Dememişler..![]()
canı çorba çekmiş
sende anlamamışsın
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri