araca katkısı şu oluyormuş dostum eğer sakin kullanırsan kesinlikle yakıt tüketimi düşüyormuş, çünkü araç çok daha rahat nefes alıyormuş, aracın gidişini rahatlatıyormuş, kapak hiç problem değil sadece daha boş görünüyor ama HP kazanımı felan bilmiyorum dostum mutlaka bilen arkadaşlarımız yazacaktır ama bende bi ara hallettiricem...
105 hp lik motorun bizim 77 lik fireler kadar yakması gerçekten iştah kabartıyor.Üstelik bildiğim kadarıyla sorunsuz lpg de takılıyor mutiairlere.
allah kaza bela vermesin
güzel başarılı bir motor gerçekten
livin' on the edge
Arkadaşlar multiaırlar baya iyi bir motor sakin kullanımda az yakıyor. Ve baya uslu çocuk Ama performans istersen o zaman da harika bir çocuk oluyor tabiki benim fikrim ,artık benim araçım 5.0 yakıyor ortalama öyle şehir içinde de fazla yakmıyor.Saygılar
5.0 LT muazzam rakam ismail dostum, ben ankarada bu rakamı mümkün değil bulamam ama yinede gerçekten harika benim için 6.8...eşim kullanınca rakam 2 litre artıyor ama ben sürersem tekrar düşüyorçok ama çok başarılı bir motor gerçekten...ah keşke 135 BG Multiair turbo lar gelse ama buda yeter...
ben anlayamıyorum bu ortalamaları. ben şehiriçi 8,5 un altına inemedim. 5500 kmde araç. benim araçta mı bişeyler var anlamıyorum ki. başka bir sorun için kavaklıdere otodan müslüm beyi aramıştım. o da genel olarak multiair motorların fazla yaktığı şeklinde şikayetler alıyoruz demişti. benim kafam karıştı iyice
dostum valla bilmiyorum sorunmu var ancak benim rakamım bu. Ancak ben genelde ışık olmayan bir güzergahda gidip gelioyrum, yani sürekli akan bölgelerdeyim %75. O yüzden bu kadar az yakıyor olabilrim ve bu yakıtı yakalamak için inanılmaz sakin sürüyorum hatta genelde düz yollarda cruise kontrol açıp 6. viteste 60 km hızla seyrediyorum, bu sayede o kadar az yakıyor az daha agresifleşip daha yüksek devir çevirmeye başlayınca tabiki kafadan 8 lere geliyor...
k&n acık hava filtresi,,super sprint egzost ve aynları kaplat camlara film at..tek bozan yer sıs farları bır ben alısamadım. o yuzden active aldım dermisim.benzini bosver bırak yaksın yaktıkca asık ol araca![]()
ben senin yerinde olsam sıfır araca kıyıp acık hava fıltresı yapmam kısa intake kit kullandım uzattım tampon altı soguk hava kıtıne cevırdım ama bır kere en basta yakıt tuketımın artıcak cunku sen ıster ıstemez gaza yuklenceksınıkıncısıde ben bunu honda motoruna yapmıstım 2000model olanlara yanı klasık enjeksıyonlu bu aracların heryerınde sensorler var debımetre var sız sokup acık hava fıltresı taktıgınızda normal ecu yazılımına gore daha fazla ıcerı hava gırıcek buda beyınde karısmaya neden olucak bır cok marka arac bu acık hava fıltresi yuzunden arıza ısıgı yaktı orn corolla 1.4 vvt-i onun ıcın bence bulasmayın derım bıde alıcagınız fıltre gozeneklerı buyuk olursa ufak toz zerrecıklerı kacarsa yanma odasına sonucları sızı zıyadesıyle uzer.Cok ıstıyorsanız bence araca uygun kutu ıcı performans fıltre kullanın
Diger sorunuza gelırsek ne degısır ?
Evt performans artar devırlenme hızlanır yakıtı bır bolumunu yakmadan cıg atar egerkı fıltre motorun sıcagına maruz kalırsa yolda gıderken bogulur guc ve cekısten duser sıkıstırmaya devam edersenız hararet yapar ..
Arkadaşlar yazmış olduğum 5,0 sırf şehir içi değil . Yanlış anlatmış olmayayım. Sakin kullanımda değer böyle çıktı hani bende dikket ettim .şehir içinde baya dolaştım ama ortalama artmadı
Nedemek birazcıkta olsun yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana.
Mj 100 km ortalamam şehiriçi 4.7Bir depo 45 lt. 800-850km menzil şehiriçi
Yaşasın Mj...![]()
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
Mj tabiki çok iyiama benzinli için bence bizim bu değerler baya başarılı
Yaşasın Multiair hehe![]()
Disel ii guzelde alırken pahalı bakımları pahalı 100000km sonra masrafları agır satarken km sorun ee yakıtta nerdeyse lt degerı aynı gıbı hee secımden sonra lt 1.5TL olursa o zaman 4000cc V8 bir DİZEL alırım![]()
her türlü karlı dizel bence
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri