Alıntı Abarth_GP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben senin yerinde olsam sıfır araca kıyıp acık hava fıltresı yapmam kısa intake kit kullandım uzattım tampon altı soguk hava kıtıne cevırdım ama bır kere en basta yakıt tuketımın artıcak cunku sen ıster ıstemez gaza yuklenceksın ıkıncısıde ben bunu honda motoruna yapmıstım 2000model olanlara yanı klasık enjeksıyonlu bu aracların heryerınde sensorler var debımetre var sız sokup acık hava fıltresı taktıgınızda normal ecu yazılımına gore daha fazla ıcerı hava gırıcek buda beyınde karısmaya neden olucak bır cok marka arac bu acık hava fıltresi yuzunden arıza ısıgı yaktı orn corolla 1.4 vvt-i onun ıcın bence bulasmayın derım bıde alıcagınız fıltre gozeneklerı buyuk olursa ufak toz zerrecıklerı kacarsa yanma odasına sonucları sızı zıyadesıyle uzer.Cok ıstıyorsanız bence araca uygun kutu ıcı performans fıltre kullanın

Diger sorunuza gelırsek ne degısır ?
Evt performans artar devırlenme hızlanır yakıtı bır bolumunu yakmadan cıg atar egerkı fıltre motorun sıcagına maruz kalırsa yolda gıderken bogulur guc ve cekısten duser sıkıstırmaya devam edersenız hararet yapar ..
cihan güzel aydınlatıcı bilgi vermişsin bize sağol, işte bende korkuyorum bunu taktırmak belki güzel ses vericek felan ama zararları bilmiyoruz işte...sağol tekrar