merhaba arkadaşlar...
sıcağı sıcağına yazıyım dedim... bgn birmot ataşehirden aracımı teslim aldım ve bi kaç yere uğradım... yoğun trafikte ş.içi kullanım sonrası dikkatimi çekenler; deri direksiyonun rahatlığı, motorun sessizliği ve iç mekan yalıtımının başarısı, alt devirde sakin olan motorun 3000 devirlerde coşması, kabin ferahlığı ve tabiki skydome'un inanılmaz albenisi
beni en çok tatmin eden yakıt konusu oldu... start&stop açıkken ve 75 km yolun yarısında klima açık kullanımda köprüden karşıya geçtim (köprü trafiğini biliyoruz) daha sonra g.o.p civarına gidip bahçelievlerde noktalandı kısa turum... sonuç olarak 6.7lt/100 km ortalama oldu... araç sıfır ve beni 6.5lt/100 ortalama gayet memnun eder... senede 10bin km'yi zor görecek birine göre makul sanırım...
kısaca bu kısa günde arabama aşık oldum
hocam hayırlı olsun multiair motor ödüllü gerçekten güzel bir motor..piyasadaki modifiyeci arkadaşlar hondacılar falan gerçekten beğeniyorlar motoru gerçekten 1.4 araca göre çok güçlü..
hayırlı olsun güzel araç...
Keyif BMW'Dir...
öncelikle hayırlı olsun aracın, arabana aşık ol bencede çünkü muhteşem bir motor, devir çevirince sesi harika, düşük devirde muazzam sessizliği harika, sakin kullanımda müthiş az yakıyor ben şu an 6,8 yakıyorum işte bu harika...kısaca harika gerçekten üst devirlerde çok seri bir araç oluyor multiair motorla...kazasız belasız mutlu sürüşler...
tek yorumum var altında evo varken senede 10.000 km yapmam dusuncesı pembe bir yalandan ibarettir o kadarını soylıyeyım
140 lık multiaır motor dayanılmaz bişey olmus...
hem grande punto hemde punto evo kullanıcı biri olmuştum , ne yazıkki iç mekan yalıtım konusunu katılamıcam , 80 km sonrası içeriye inanılmaz ses geliyor.
Hayırlı olsun acıkcası t-jetimi sattıktan sonra t-jet almayı düşünüyordum yine fakat multiair cidden kanıma girmeye başladı.
multiair candır, kandır, adamı aşık eder, köle eder
Benimkide multiair, motora yüklenmekten büyük haz duyuyorum o sesi için )
O yüzden 7,1 lt oldu ortalamam
2 ay oldu alalı. Daha 1400 km yaptım , 1 senede anca 10,000 km yi görür. Ayda 125 TL lik benzin yakıyorum. ( yani aşşaaa yukarı )
1.4 Fire > 1.4 T-Jet > 1.4 Multiair ... 3-5 sene sonra Fiat ne çıkarırsa artık
105 hp lik motorun bizim 77 lik fireler kadar yakması gerçekten iştah kabartıyor.Üstelik bildiğim kadarıyla sorunsuz lpg de takılıyor mutiairlere.
arkadaşlar ben sessizlik konusunda sizlere katılmıyorum, yeni c3 ten ve yeni fiesta dan daha sessiz buna eminim, evet 120 civarı hızlardan sonra ses gelmeye başlıyor buna bişey demiyorum ama o hızlara kadar çok sessiz...poloyu felan bilmiyorum ancak c3 ten fiestadan sessiz bizim araçlarımız...ayrıca şunu paylaşıcam bizim araçlarımızın yol tutuşu, direksiyon tepkileri, yüksek hızda stabilitesi kıyaslanamıyacak kadar güzel c3 lere göre...ama tabiki benim fikrim bunlar...
serhat hava filtresini biz denedik aracımda femoli abimizin yerinde, birincisi o üst güzek görünen motor kapağı felan çıkması gerekiyor ve kaputu açınca kötü bir görünüm oluyor bilgi olarak vermek istedim, biz denerken markasını hatırlamıyorum ama filtreyi taktık, tam olarak sıkıştırmadık bile ve çalıştırıp gaz verdik iyice tahrik edici oldu araba ben bu konuda çok deneyimli değilim bilen arkadaşlarımız yazacaktır çok daha güzel şekilde ancak paylaşmak istedim, aşırı kaliteli bişey olmazsa sanırım 150 TL civarlarına mal olur gibi duruyor...
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri