Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon
114 sonuçtan 61 ile 80 arası

Konu: İnsan olmayan biriyle kaza yaptım

Deniz Asil
    Desert Eagle Kriminal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 AL 0864
    Edilen teşekkür: 2519

Aslında bazı ınsanları işsizlik bu hale getırıyor.Hayat mucadelesi diyelım erken pes edıyorlar..
    Çoguda ozentıdır emınım ..Gider kahvede anlatır bugun bırıne vurdum sonra gıttım yumrugu caktım dıye kendını kabadayıvari anlatır mal degnegı...

Hatta malın önde gıdenı ..Böyle ınsanların mutlaka cezalandırmak gerekır bunuda kanun onunde yaptırıcaksınız..
    I ' m c a p u l i n g . . .

Mustafa YAZICI
    adrenallin83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

İnsan olanlara cevap verilir ve konuşulur diyorum. Başka bir şey demiyorum. Öylelerine hayva diyeceksin ama hayvanları aşağılamış olursun. O yüzden onlara logar çukuru insan demek en doğrusu

Şenol Çıracı
    Abarth Mjet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 323

çok geçmiş olsun. bu aralar b.düzünde Çok .ayvan var iyiki kendinizi zaptedebilmişsiniz.

Mehmet Sç
    υпвεʟıεναвʟε edelsang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    35 KoLeRa 23
    Edilen teşekkür: 243

çok sakin davranmışsınız.hem suçlu olucak hem inip yumruk atıcak öyle birşey söz konusu bile olamaz isterse babam yaşında olsun kafa göz dalarım artık kim linç olursa
    Tebrik ediyorum sizi

ismail sezer
    Taykel sezerism - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çanakkale
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    17 NH 501
    Edilen teşekkür: 94

Teknik Konu Punto evo

Kardeşim geçmiş olsun .Boşver takma kafana Allah belasını verir. Yeterki sana bela olmasın önemli olan bu

Ferdi BALLI
    _FeRDi_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 DZ 0045
    Edilen teşekkür: 175

Dağlar,ovalar site olunca,müteahitler coşunca eskinin beyaz çoraplı ayıları beyefendi olup şehre indi ne yaparsın.Burası Türkiye. Çok geçmiş olsun arkadaşım.

Grey Goose ...

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

İnşallah Allah ilerde o hayvanı eli kırık bir şekilde karşına bir daha çıkarır.

hakan kantaş
    turbulans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 46

geçmiş olsun başınıza gelen bu olayı ucuz atlatmışsınız diyorum çünkü onda mutlaka silah vardır yada başı belaya girerse onu kurtaracağından emin olduğu biri.yoksa öyle kabadayılık istanbulda kalmadı.1 şişe biraya adam kesen insanlar var bu memlekette.onu da keser biri.yumruk yediğin için moralin bozuktur ama karşılık verseydin daha da kötüsü olabilirdi.polis molis çağırsaydın gelmezdi bile kafanı yorma.bazen yapacak birşey kalmıyor işte.allahından bulur o tekrar geçmiş olsun

TOLGA YENİCE
    Intelligence Officer magic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 420

Öncelikle büyük geçmiş olsun. Sabrından dolayı seni kutluyorum. O an için mantıklı olanı yapmışsın ancak her durumda insan mantıklı olamıyor ne yazıkki. Umarım hayatın boyunca öyle bir duruma düşmek zorunda kalmazsın. O iti de Allah'a havale et, bir gün mutlaka bir şekilde acısı çıkar kendisinden.

soner sen
    whitegold - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34JYB70
    Edilen teşekkür: 540

vallahı arkadasım konuda herkım ne yazdıysa hepsı sonuna kadar haklılar vede dogruları yazmıslar,çok gecmış olsun Allah beterınden esırgesın.

Oğuz KOCA
    İl Başkanı (Isparta) izoci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Isparta
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    330
    Edilen teşekkür: 1913

hayret bişey ya geçmiş olsun sana imrendim vallaha
    TSİ Jetta.

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

asil suna
    asil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    35evh87
    Edilen teşekkür: 807

emanet yokmuydu arabada 2 tanede sen asılsaydın dostum hayvana hayvan gibi yaklaşmak lazım....

panda 1.2 dnaymic
    grande punto 1.3 active
    fiorino 1.3 emotion
    bravo 1.6 dnaymic

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Fırat Serhat
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. demon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 234

Çok geçmiş olsun. Böyle hayvanlar çok fazla. O yüzden benim arabada her zaman sopa elimin altındadır. Bundan böylede zaten alttan almamaya kararlıyım. Eşimle sözlü olduğumuz zamanlarda bu tip bir hayvan sürüsü trafikte bana saldırdı. 10 kişiden E-5 ortasında dayak yedim. Fırsat bulduğum anda birkaç tanesine çok sağlam vurdum. Yoksa beni komaya kadar götürebilirlerdi. Yaşadığım o olaydan sonra affetmem. Sopayı kafasının ortasına indiririm. Kim olursa olsun. Böyle durumlarda alttan almayın. Polis çağırın. Zaten size arkadan vurmakla kendisi suçlu. Karakoldada şikayetçi olsaydınız Darp yüzünden uğraşırdı.
    Konu demon tarafından (22/03/2011 Saat 18:47 ) değiştirilmiştir.

Umut K.
    Seat İbiza 1.2 TSİ DSG sundown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 242

Bizler artık birarada yaşamayan , hoşgörüsüz, agresif, maganda bir millet olduk. bunun sebebi feodalite ve şehirin harmanlanmasıdır, toplumun ayrıştırılması herkesin birşeyci, taraf olmak durumunda bırakılması, herkesin birbirini yadırgamasıdır.

Toplumun bu hale gelmesi siyasi iradelerin, medyanın, ekonomik sıkıntıların, emperyalizmin başarısıdır.

Çığrından çıkmış bu gibi insanlara verilecek en güzel cevap arkadaşımızın yaptığıdır. Kendisini taktir ettim en sinir bozucu bir anda bile bu kadar sakin olabilmek her insan evladının harcı değil.
    " Mazeret zayıfların silahıdır. Bahaneler daha çok batmak için iyi bir yöntemdir. Akıllılar buna başvurmaz"
    Osman PAMUKOĞLU

Serdar Kürkçü
    SRDR KRKC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    50 ES - 05 ES
    Edilen teşekkür: 630

Ozan Geçmiş Olsun Arkadaşım Anladığım Kadarıyla Kavgayı Gürültüyü Sevmeyen Birisin, Sabırlısın Yani.

YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 720

Hakikaten çok talihsiz bir olay.Ben de olsam herhalde sizin gibi davranırdım.Sırf kavga olsa neyse.Ne kadar güçlü olursa olsun sen de bir iki tane vurusun ağzına gözüne ama ya silahı varsa o zaman Allah korusun çok kötü şeyler olabilirdi.Kesin olaydan sonra keşke şöyle veya böyle yapsaydım diye kafanda 100 tane senaryo kurmuşsundur ama arkadaşların büyük çoğunluğu yaptığın tercihin doğru olduğunu söylemişler zaten.

Emre Sahin
    emresahin83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 20

büyük geçmiş olsun, iyi ki arabada birşey yokmuş mazallah bu tarz magandalar boş gezmezler. gezselerde arabadan dışarı çıkamazlar..

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

yanınızda nişanlınız varken en iyisini yapmışsınız boşverin bu şeresizler Türkiyenin heryerinde..

erdem kaplan
    FANATİK ERDEM1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 255

geçmiş olsun. sen en doğru olanı yapmışsın daha ileri gitse kesinlikle kendini savunurdun. ama plakayı alman lazım şikayetçi olurdun. eline birşey geçmezdi ama sende o ayıyı rahatsız etmiş olurdun. Ben eşime arabayı vermek istemiyorum o hayvanlardan istanbul da çok var birkaç kez sıkıştırdılar ve tehlike atlattı.

Kaan Acurol
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Budweiser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 524

Dayak yersin bir allahın kuluda gelip ayırmaz. Birlik beraberlik kalmamış insanlarda. Kimse kimsenin umrunda değil. Niye milli duygularımızı sömürdüler beraberlik denen birşey kalmadı. Kısacası dış kuvvetlerin istedikleri oldu. Kim ne derse desin bu ülke Milli Duygularını yitirdi. Milli derken kimse yanlış yerlere çekmeye çalışmasın. Bu ülke Türküyle Kürdüyle Ermenisiyle Yahudisiyle Rumuyla Hristiyanıyla Süryanisiyle Arabıyla Çerkeziyle Tatarıyla Aphazıyla Lazıyla bir bütündür Türk milletide budur. Bölünemez bir bütündür. Her ırkında mutlaka içlerinde iti ayısı vardır.

Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon