Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon
114 sonuçtan 81 ile 100 arası

Konu: İnsan olmayan biriyle kaza yaptım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    erdem kaplan
    FANATİK ERDEM1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 255

geçmiş olsun. sen en doğru olanı yapmışsın daha ileri gitse kesinlikle kendini savunurdun. ama plakayı alman lazım şikayetçi olurdun. eline birşey geçmezdi ama sende o ayıyı rahatsız etmiş olurdun. Ben eşime arabayı vermek istemiyorum o hayvanlardan istanbul da çok var birkaç kez sıkıştırdılar ve tehlike atlattı.

Kaan Acurol
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Budweiser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 524

Dayak yersin bir allahın kuluda gelip ayırmaz. Birlik beraberlik kalmamış insanlarda. Kimse kimsenin umrunda değil. Niye milli duygularımızı sömürdüler beraberlik denen birşey kalmadı. Kısacası dış kuvvetlerin istedikleri oldu. Kim ne derse desin bu ülke Milli Duygularını yitirdi. Milli derken kimse yanlış yerlere çekmeye çalışmasın. Bu ülke Türküyle Kürdüyle Ermenisiyle Yahudisiyle Rumuyla Hristiyanıyla Süryanisiyle Arabıyla Çerkeziyle Tatarıyla Aphazıyla Lazıyla bir bütündür Türk milletide budur. Bölünemez bir bütündür. Her ırkında mutlaka içlerinde iti ayısı vardır.

Serdar Karaaslan
    BSK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 310

Bu adamı kimse şikayet etmediği, edemediği için böyle yapıyor, cesaret buluyor, siz de polise şikayet etmeliydiniz, belki o an sinirle insanın aklına gelmemiş olabilir. Polis bunun için var. Geçmiş olsun.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE VE DEDİRTENE !

Uğur Teoman
    kaptan*67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    67 DN 372
    Edilen teşekkür: 8

Abi geçmiş olsun, Peygamber sabrı diye buna deniliyo heralde bravo herkez başaramaz

hasan ali Z.
    HasanAliz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 116

geçmiş olsun.

aşkın oğuz
    askin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    37 .. 777
    Edilen teşekkür: 63

böyle hayvanlar memlekette o kadar çok ki, her gün böyle tiplerle uğraştım zamanında. tek anladıkları bi temiz sopa aslında. öyle yapıncada faşist polis oluyorsun, insan haklarını hiçe sayan polis oluyorsu.(sanki karşındaki insan da...)
    şaka bi yana çok çok geçmiş olsun. insanın yanında nisanlısının olması dezavantaj tabi. bu durumda yapılabilecek en mantıklı şeyi yapmışsın. canınızı sıkarak insan olmayan bi hayvanı insan yerine koymayın bence..

Özlem Çufaoğlu
    ozdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    34 VL 2583
    Edilen teşekkür: 1326

o hayvanlar bırakın yanında bayan varken delikanlı olmayı
    bayana bile zaten aynı ay ılığı yapıyorlar...

yaklaşık 3-4 ay önce transporter kullanan ve yanında 2-3
    daha ay ı bulunan yaratıklar neredeyse beni parçalayacaklardı.
    arkadan kovaladılar yetmedi, camdan sarkıp dünyanın küfürünü saydılar
    sellektörler, şıkıştırmalar, korna çalmalar vs. niye solluyormuşum diye
    yapmadıkları kalmadı, uzun kovalamaca sonucu yan yoldan saptım ve kaçtım...
    O panikle kaza bile yapabilirdim. Nasıl kullandım arabayı farkında bile değildim.
    Allah hepsini bildiği gibi yapsın diyorum...

Çok çok geçmiş olsun, Allah öyle insanlarla bir daha karşılaştırmasın...

Şafak Ç
    SKELETER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 176

Alıntı ozdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o hayvanlar bırakın yanında bayan varken delikanlı olmayı
    bayana bile zaten aynı ay ılığı yapıyorlar...

yaklaşık 3-4 ay önce transporter kullanan ve yanında 2-3
    daha ay ı bulunan yaratıklar neredeyse beni parçalayacaklardı.
    arkadan kovaladılar yetmedi, camdan sarkıp dünyanın küfürünü saydılar
    sellektörler, şıkıştırmalar, korna çalmalar vs. niye solluyormuşum diye
    yapmadıkları kalmadı, uzun kovalamaca sonucu yan yoldan saptım ve kaçtım...
    O panikle kaza bile yapabilirdim. Nasıl kullandım arabayı farkında bile değildim.
    Allah hepsini bildiği gibi yapsın diyorum...

Çok çok geçmiş olsun, Allah öyle insanlarla bir daha karşılaştırmasın...

WV Transporter bir sabıkalı araç daha. Bu aracı kullanıp, insan olan sayısı da ciddi oranda azdır. Özellikle siyah olanlardan uzak durun. Hayvanla hayvan olmamak lazım.

Bu arada size de çok geçmiş olsun.

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

yasin seyhan
    playertr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 2

sabrından dolayı tebrik ediyorum.
    ben heralde bu kadar sabırlı olamazdım, en azından kaportasının tadına baktırırdım

Mehmet U.
    LTAB Riddle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 122

Geçmiş Olsun .
    En üzücü olan durum da şikayet etsenizde bi sonuca ulaşmanız için kıvranacak olmanız. bu yüzden yanımda kesinlikle silah taşımıyorum .
    "Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir."
    (John Christian)

görkem koçsan
    görkem koçsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 162

vallahi helal olsun sabrın için ben kadın erkek ayırt etmiyorum adam haksız olduğu halde karısının yanında küfür etti bana adama ağzını topla dedim ana avrat gitmeye başladı onun arkasına bi de karısı başladımı vallahi baktım susmuyolar adamada dayak kadınada dayak yermisin yemezmisin.

YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 720

Alıntı görkem koçsan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vallahi helal olsun sabrın için ben kadın erkek ayırt etmiyorum adam haksız olduğu halde karısının yanında küfür etti bana adama ağzını topla dedim ana avrat gitmeye başladı onun arkasına bi de karısı başladımı vallahi baktım susmuyolar adamada dayak kadınada dayak yermisin yemezmisin.

murat aras
    opexturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 83

yanında bir bayan olan adama yumruk atıp da nasıl delikanlı diye geçinicek anlamıyorum ben ölümüne dayak yesem yanında bayan olan adama el kaldırmam ancak sizin konumunuzda olsam o adamı o bmw'nin üstüne oturturdum o işi kolay kolay kapatmazdım ama siz en iyisini yapmışsınız iyi ki adama karşılık vermemişsin sen de benim gibi nişanlıymışsın başını belaya sokmaman senin adına sevindirici olay

çok geçmiş olsun için içini yiyo eminim buna ama şuna inandır kendini sen iyi olanı yaptın
    kArŞIYAkA çARŞı

Ozan Özcan
    matushella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 80

Çok teşekkürler herkese. Suratımdaki yerin acısı biraz daha arttı, görüntüde hiçbirşey yok ama içten içe acıyor. Geçmeden acı ben unutmayacam o olayı ama tahminen onun kim olduğunu buldum. Şüphelendiğim bir yer var oraya gidip bakıcam, eğer yanılmıyorsam hemen polisi çağıracam. Ayrıca şirketin hukuk departmanında çalışıyorum ve çevremde çok fazla avukat arkadaşım var. İllaki onu yerin dibine sokacak bir yol vardır. Şanslıysam yanılmıyorumdur. Bu arada beylikdüzünde oturan arkadaşlar var ise belki bilirler. Acıbadem hastanesinin yanında bir berber dükkanı var. Sahibinde bmw vardı. Eğer 5 kasa beyaz bir bmw var ise belki bilirler diye diyorum bu akşam hemen gidip bakıcam.

Özlem Çufaoğlu
    ozdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    34 VL 2583
    Edilen teşekkür: 1326

Alıntı matushella Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok teşekkürler herkese. Suratımdaki yerin acısı biraz daha arttı, görüntüde hiçbirşey yok ama içten içe acıyor. Geçmeden acı ben unutmayacam o olayı ama tahminen onun kim olduğunu buldum. Şüphelendiğim bir yer var oraya gidip bakıcam, eğer yanılmıyorsam hemen polisi çağıracam. Ayrıca şirketin hukuk departmanında çalışıyorum ve çevremde çok fazla avukat arkadaşım var. İllaki onu yerin dibine sokacak bir yol vardır. Şanslıysam yanılmıyorumdur. Bu arada beylikdüzünde oturan arkadaşlar var ise belki bilirler. Acıbadem hastanesinin yanında bir berber dükkanı var. Sahibinde bmw vardı. Eğer 5 kasa beyaz bir bmw var ise belki bilirler diye diyorum bu akşam hemen gidip bakıcam.

Ozan, elmacık kemiğine vs geldiyse belki küçük bir çatlak vs. olabilir.
    İhmal etmeden, hastaneye göstermen de fayda var...

Ozan Özcan
    matushella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 80

Çatlak olacak bir acı yok, sadece ezilme diyebiliriz. Çatlak olsa morarma olurdu, kızarmadı bile.

hilmi usta
    hilmiusta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    41 GA ...
    Edilen teşekkür: 86

ozan kardesım gecmıs olsun en ıyısını yapmıssın sakın keske soyle yapsaydım deme benım de basıma boyle bı olay geldı gıttım rapor aldım polıse sıkayetcı oldum meger ortak arkadaslarımız varmıs o okuzle ayaklarıma kapandı mıletın ıcın de ben utandım kendıne agza alınmıcak kufurler ettı ınan ben yeırn dıbıne gırdım ve ona dedımkı her zaman boyle sanslı olmazsın bırı cıkar vurur senı dedım bı hıc ugruna olursun aklını basına al kardesım tekrar gecmıs olsun nısanlına da

Sertaç Sertaç
    smartmavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 445

Geçmiş olsun, bunlardan çok maalesef..

büyük konuşmak istemiyorum ama eşimin yanında bana bu hareket yapılsa bu kadar sakin olamazdım. Bu arada kadınlarımıza (eş, nişanlı, anne, kız arkadaş gibi) bu durumlarda ne yapmaları gerektiğini iyice tembihleyelim arkadaşlar.

Örneğin eşim kesinlikle arabadan inmemesi gerektiğini, kapıları kitleyip beklemesi gerektiğni, gerekirse de polisi araması gerektiğini bilir. Mazallah adam eşime vurmaya kalkar, bir küfür eder, o zaman işte onu feriştahı gelse elimden alamaz.

20. Bu mesaj için teşekkür edenler:

fikret gümüş
    fiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34 GH 55
    Edilen teşekkür: 447

ozan tekrar geçmiş olsun yazarken konu başka yere kaymıştı .sürekli trafikte olan biri olarak yaşadıklarını çok iyi anlıyorum.bu konuda yapılacak olan en iyisini yapmışsın zor bir durum daha kötüsü olabilirdi çevredeki insanlar karışmıyor,korkuyor karakola gidiyorsun hangi bölğe nerede oldu biz bakmıyoruz falan karakolun bölgesinde öyle olunca korku hakim. durmuş bir trafikte bunlar başına geliyor kimseden ses yok bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın misali (o yılan bir gün gelecek onu sokacak bilmiyor) bu tür konularda karşılaştıgın zaman en pratigi gaz diğeri elektirik şok bizim için iyi bayagı etkili .....En etkilisi şu eyvallah dedinmi kavğa çıkmazmış! çünkü bunlar bitmiyorlar burada bunu söyliyebilmen bile senin farklı oldugunu gösterir.

fikret gümüş
    fiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34 GH 55
    Edilen teşekkür: 447

Alıntı fiko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ozan tekrar geçmiş olsun yazarken konu başka yere kaymıştı .sürekli trafikte olan biri olarak yaşadıklarını çok iyi anlıyorum.bu konuda yapılacak olan en iyisini yapmışsın zor bir durum daha kötüsü olabilirdi çevredeki insanlar karışmıyor,korkuyor karakola gidiyorsun hangi bölğe nerede oldu biz bakmıyoruz falan karakolun bölgesinde öyle olunca korku hakim. durmuş bir trafikte bunlar başına geliyor kimseden ses yok bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın misali (o yılan bir gün gelecek onu sokacak bilmiyor) bu tür konularda karşılaştıgın zaman en pratigi gaz diğeri elektirik şok bizim için iyi bayagı etkili .....En etkilisi şu eyvallah dedinmi kavğa çıkmazmış! çünkü bunlar bitmiyorlar burada bunu söyliyebilmen bile senin farklı oldugunu gösterir.
    kime sordumsa seni, doğru cevap vermediler;
    kimi hırsız, kimi alçak, kimi ! dediler..
    künyei almak için, partiye ettim telefon,
    ‘bizdeki kayda göre, şimdi o mebus’ dediler!.”

—bunlar böyle olurlar bitmiyorlar her yerdeler.....

Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon