Bu adamı kimse şikayet etmediği, edemediği için böyle yapıyor, cesaret buluyor, siz de polise şikayet etmeliydiniz, belki o an sinirle insanın aklına gelmemiş olabilir. Polis bunun için var. Geçmiş olsun.
Printable View
Bu adamı kimse şikayet etmediği, edemediği için böyle yapıyor, cesaret buluyor, siz de polise şikayet etmeliydiniz, belki o an sinirle insanın aklına gelmemiş olabilir. Polis bunun için var. Geçmiş olsun.
Abi geçmiş olsun, Peygamber sabrı diye buna deniliyo heralde bravo herkez başaramaz :)
geçmiş olsun.
böyle hayvanlar memlekette o kadar çok ki, her gün böyle tiplerle uğraştım zamanında. tek anladıkları bi temiz sopa aslında. öyle yapıncada faşist polis oluyorsun, insan haklarını hiçe sayan polis oluyorsu.(sanki karşındaki insan da...) :)
şaka bi yana çok çok geçmiş olsun. insanın yanında nisanlısının olması dezavantaj tabi. bu durumda yapılabilecek en mantıklı şeyi yapmışsın. canınızı sıkarak insan olmayan bi hayvanı insan yerine koymayın bence..
o hayvanlar bırakın yanında bayan varken delikanlı olmayı
bayana bile zaten aynı ay ılığı yapıyorlar...
yaklaşık 3-4 ay önce transporter kullanan ve yanında 2-3
daha ay ı bulunan yaratıklar neredeyse beni parçalayacaklardı.
arkadan kovaladılar yetmedi, camdan sarkıp dünyanın küfürünü saydılar
sellektörler, şıkıştırmalar, korna çalmalar vs. niye solluyormuşum diye
yapmadıkları kalmadı, uzun kovalamaca sonucu yan yoldan saptım ve kaçtım...
O panikle kaza bile yapabilirdim. Nasıl kullandım arabayı farkında bile değildim.
Allah hepsini bildiği gibi yapsın diyorum...
Çok çok geçmiş olsun, Allah öyle insanlarla bir daha karşılaştırmasın...
sabrından dolayı tebrik ediyorum.
ben heralde bu kadar sabırlı olamazdım, en azından kaportasının tadına baktırırdım :D:D:D
Emanet falan fılan olsa dalardım belkı ıyı bır dayak yerdım belkıde karsıdakı tırsardı ama en az bır yerını kırmadan bırakmazdım yada yasal olarak herseyı yapardım yapmadıgımızda bu ökuzler dahada azıp kendılrını bısey sanıyorlar ,zaman zaman polıse kufrederdım mılletı dovduklerınde ama adamlar ne yapsın boyle okuzlere ancak dayaktan anlıyorlar sonra abım abım kulun olayım kopegın olayımdıye yalakalık yapıyorlar insanlıktan nasıbını almamıs olana ınsan gıbı davranmak yanlıs
Emanet derken sopa ,demır kastettım sılah degıl
Geçmiş Olsun .
En üzücü olan durum da şikayet etsenizde bi sonuca ulaşmanız için kıvranacak olmanız. bu yüzden yanımda kesinlikle silah taşımıyorum .
vallahi helal olsun sabrın için ben kadın erkek ayırt etmiyorum adam haksız olduğu halde karısının yanında küfür etti bana adama ağzını topla dedim ana avrat gitmeye başladı onun arkasına bi de karısı başladımı vallahi baktım susmuyolar adamada dayak kadınada dayak yermisin yemezmisin.
yanında bir bayan olan adama yumruk atıp da nasıl delikanlı diye geçinicek anlamıyorum ben ölümüne dayak yesem yanında bayan olan adama el kaldırmam ancak sizin konumunuzda olsam o adamı o bmw'nin üstüne oturturdum o işi kolay kolay kapatmazdım ama siz en iyisini yapmışsınız iyi ki adama karşılık vermemişsin sen de benim gibi nişanlıymışsın başını belaya sokmaman senin adına sevindirici olay
çok geçmiş olsun için içini yiyo eminim buna ama şuna inandır kendini sen iyi olanı yaptın
Çok teşekkürler herkese. Suratımdaki yerin acısı biraz daha arttı, görüntüde hiçbirşey yok ama içten içe acıyor. Geçmeden acı ben unutmayacam o olayı ama tahminen onun kim olduğunu buldum. Şüphelendiğim bir yer var oraya gidip bakıcam, eğer yanılmıyorsam hemen polisi çağıracam. Ayrıca şirketin hukuk departmanında çalışıyorum ve çevremde çok fazla avukat arkadaşım var. İllaki onu yerin dibine sokacak bir yol vardır. Şanslıysam yanılmıyorumdur. Bu arada beylikdüzünde oturan arkadaşlar var ise belki bilirler. Acıbadem hastanesinin yanında bir berber dükkanı var. Sahibinde bmw vardı. Eğer 5 kasa beyaz bir bmw var ise belki bilirler diye diyorum bu akşam hemen gidip bakıcam.
Çatlak olacak bir acı yok, sadece ezilme diyebiliriz. Çatlak olsa morarma olurdu, kızarmadı bile.
ozan kardesım gecmıs olsun en ıyısını yapmıssın sakın keske soyle yapsaydım deme benım de basıma boyle bı olay geldı gıttım rapor aldım polıse sıkayetcı oldum meger ortak arkadaslarımız varmıs o okuzle ayaklarıma kapandı mıletın ıcın de ben utandım kendıne agza alınmıcak kufurler ettı ınan ben yeırn dıbıne gırdım ve ona dedımkı her zaman boyle sanslı olmazsın bırı cıkar vurur senı dedım bı hıc ugruna olursun aklını basına al kardesım tekrar gecmıs olsun nısanlına da
Geçmiş olsun, bunlardan çok maalesef..
büyük konuşmak istemiyorum ama eşimin yanında bana bu hareket yapılsa bu kadar sakin olamazdım. Bu arada kadınlarımıza (eş, nişanlı, anne, kız arkadaş gibi) bu durumlarda ne yapmaları gerektiğini iyice tembihleyelim arkadaşlar.
Örneğin eşim kesinlikle arabadan inmemesi gerektiğini, kapıları kitleyip beklemesi gerektiğni, gerekirse de polisi araması gerektiğini bilir. Mazallah adam eşime vurmaya kalkar, bir küfür eder, o zaman işte onu feriştahı gelse elimden alamaz.
ozan tekrar geçmiş olsun yazarken konu başka yere kaymıştı .sürekli trafikte olan biri olarak yaşadıklarını çok iyi anlıyorum.bu konuda yapılacak olan en iyisini yapmışsın zor bir durum daha kötüsü olabilirdi çevredeki insanlar karışmıyor,korkuyor karakola gidiyorsun hangi bölğe nerede oldu biz bakmıyoruz falan karakolun bölgesinde öyle olunca korku hakim. durmuş bir trafikte bunlar başına geliyor kimseden ses yok bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın misali (o yılan bir gün gelecek onu sokacak bilmiyor) bu tür konularda karşılaştıgın zaman en pratigi gaz diğeri elektirik şok bizim için iyi bayagı etkili .....En etkilisi şu eyvallah dedinmi kavğa çıkmazmış! çünkü bunlar bitmiyorlar burada bunu söyliyebilmen bile senin farklı oldugunu gösterir.