-
Aslında bazı ınsanları işsizlik bu hale getırıyor.Hayat mucadelesi diyelım erken pes edıyorlar..
Çoguda ozentıdır emınım ..Gider kahvede anlatır bugun bırıne vurdum sonra gıttım yumrugu caktım dıye kendını kabadayıvari anlatır mal degnegı...
Hatta malın önde gıdenı ..Böyle ınsanların mutlaka cezalandırmak gerekır bunuda kanun onunde yaptırıcaksınız..
-
İnsan olanlara cevap verilir ve konuşulur diyorum. Başka bir şey demiyorum. Öylelerine hayva diyeceksin ama hayvanları aşağılamış olursun. O yüzden onlara logar çukuru insan demek en doğrusu :)
-
çok geçmiş olsun. bu aralar b.düzünde Çok .ayvan var iyiki kendinizi zaptedebilmişsiniz.
-
çok sakin davranmışsınız.hem suçlu olucak hem inip yumruk atıcak öyle birşey söz konusu bile olamaz isterse babam yaşında olsun kafa göz dalarım artık kim linç olursa
Tebrik ediyorum sizi
-
Punto evo
Kardeşim geçmiş olsun .Boşver takma kafana Allah belasını verir. Yeterki sana bela olmasın önemli olan bu
-
Dağlar,ovalar site olunca,müteahitler coşunca eskinin beyaz çoraplı ayıları beyefendi olup şehre indi ne yaparsın.Burası Türkiye. Çok geçmiş olsun arkadaşım.
-
İnşallah Allah ilerde o hayvanı eli kırık bir şekilde karşına bir daha çıkarır.
-
geçmiş olsun başınıza gelen bu olayı ucuz atlatmışsınız diyorum çünkü onda mutlaka silah vardır yada başı belaya girerse onu kurtaracağından emin olduğu biri.yoksa öyle kabadayılık istanbulda kalmadı.1 şişe biraya adam kesen insanlar var bu memlekette.onu da keser biri.yumruk yediğin için moralin bozuktur ama karşılık verseydin daha da kötüsü olabilirdi.polis molis çağırsaydın gelmezdi bile kafanı yorma.bazen yapacak birşey kalmıyor işte.allahından bulur o tekrar geçmiş olsun
-
Öncelikle büyük geçmiş olsun. Sabrından dolayı seni kutluyorum. O an için mantıklı olanı yapmışsın ancak her durumda insan mantıklı olamıyor ne yazıkki. Umarım hayatın boyunca öyle bir duruma düşmek zorunda kalmazsın. O iti de Allah'a havale et, bir gün mutlaka bir şekilde acısı çıkar kendisinden.
-
vallahı arkadasım konuda herkım ne yazdıysa hepsı sonuna kadar haklılar vede dogruları yazmıslar,çok gecmış olsun Allah beterınden esırgesın.
-
hayret bişey ya geçmiş olsun sana imrendim vallaha :)
-
emanet yokmuydu arabada 2 tanede sen asılsaydın dostum hayvana hayvan gibi yaklaşmak lazım....
-
Çok geçmiş olsun. Böyle hayvanlar çok fazla. O yüzden benim arabada her zaman sopa elimin altındadır. Bundan böylede zaten alttan almamaya kararlıyım. Eşimle sözlü olduğumuz zamanlarda bu tip bir hayvan sürüsü trafikte bana saldırdı. 10 kişiden E-5 ortasında dayak yedim. Fırsat bulduğum anda birkaç tanesine çok sağlam vurdum. Yoksa beni komaya kadar götürebilirlerdi. Yaşadığım o olaydan sonra affetmem. Sopayı kafasının ortasına indiririm. Kim olursa olsun. Böyle durumlarda alttan almayın. Polis çağırın. Zaten size arkadan vurmakla kendisi suçlu. Karakoldada şikayetçi olsaydınız Darp yüzünden uğraşırdı.
-
Bizler artık birarada yaşamayan , hoşgörüsüz, agresif, maganda bir millet olduk. bunun sebebi feodalite ve şehirin harmanlanmasıdır, toplumun ayrıştırılması herkesin birşeyci, taraf olmak durumunda bırakılması, herkesin birbirini yadırgamasıdır.
Toplumun bu hale gelmesi siyasi iradelerin, medyanın, ekonomik sıkıntıların, emperyalizmin başarısıdır.
Çığrından çıkmış bu gibi insanlara verilecek en güzel cevap arkadaşımızın yaptığıdır. Kendisini taktir ettim en sinir bozucu bir anda bile bu kadar sakin olabilmek her insan evladının harcı değil.
-
Ozan Geçmiş Olsun Arkadaşım Anladığım Kadarıyla Kavgayı Gürültüyü Sevmeyen Birisin, Sabırlısın Yani.
-
Hakikaten çok talihsiz bir olay.Ben de olsam herhalde sizin gibi davranırdım.Sırf kavga olsa neyse.Ne kadar güçlü olursa olsun sen de bir iki tane vurusun ağzına gözüne ama ya silahı varsa o zaman Allah korusun çok kötü şeyler olabilirdi.Kesin olaydan sonra keşke şöyle veya böyle yapsaydım diye kafanda 100 tane senaryo kurmuşsundur ama arkadaşların büyük çoğunluğu yaptığın tercihin doğru olduğunu söylemişler zaten.
-
büyük geçmiş olsun, iyi ki arabada birşey yokmuş mazallah bu tarz magandalar boş gezmezler. gezselerde arabadan dışarı çıkamazlar..
-
yanınızda nişanlınız varken en iyisini yapmışsınız boşverin bu şeresizler Türkiyenin heryerinde..
-
geçmiş olsun. sen en doğru olanı yapmışsın daha ileri gitse kesinlikle kendini savunurdun. ama plakayı alman lazım şikayetçi olurdun. eline birşey geçmezdi ama sende o ayıyı rahatsız etmiş olurdun. Ben eşime arabayı vermek istemiyorum o hayvanlardan istanbul da çok var birkaç kez sıkıştırdılar ve tehlike atlattı.
-
Dayak yersin bir allahın kuluda gelip ayırmaz. Birlik beraberlik kalmamış insanlarda. Kimse kimsenin umrunda değil. Niye milli duygularımızı sömürdüler beraberlik denen birşey kalmadı. Kısacası dış kuvvetlerin istedikleri oldu. Kim ne derse desin bu ülke Milli Duygularını yitirdi. Milli derken kimse yanlış yerlere çekmeye çalışmasın. Bu ülke Türküyle Kürdüyle Ermenisiyle Yahudisiyle Rumuyla Hristiyanıyla Süryanisiyle Arabıyla Çerkeziyle Tatarıyla Aphazıyla Lazıyla bir bütündür Türk milletide budur. Bölünemez bir bütündür. Her ırkında mutlaka içlerinde iti ayısı vardır.