oracıkta hemen polisi arasaydınız keşke. çok geçmiş olsun. var malesef böyle yaratıklar dünyada.
O sinirle plaka falan almayı unuttum o yüzden kızıyorum kendime işte. Ama beylikdüzünde o arabayı ben bir daha görürüm umarım ozaman alırım plakayı ve anında polisi çağırırım. Hangi sokaktan çıktığını biliyorum çünkü. Hatta forumda beylikdüzünde oturan arkadaşlar olabilir. Acıbadem hastanesinin bulunduğu bölgeden çıktı araç. Beyaz yeni kasa bmw5. İhtimal düşük belki 1 kere geldi oraya hayvan.
oracıkta hemen polisi arasaydınız keşke. çok geçmiş olsun. var malesef böyle yaratıklar dünyada.
iilk önce arkadaşıma geçmiş olsun BEN İSTANBULDA GECEKONDUDA DOĞMUŞ,SOKAKTA BÜYÜMÜŞ BİRİ OLARAK YAZDIKLARINI ESEFLE KARŞILADIM. SİTE SAHİBİ OLAMADIK GECEKONDUMUZ YIKILDI EŞİM 970 METRE KARELİK TAPULU YERİ 2. Cİ KÖPRÜYE GİTTİ.MESELE BU DEĞİL İNSANIN NEREDEN ÇIKACAĞI BELLİ OLMAZ BEN 2 ÇOCUK YETİŞTİRDİM ÜNİVERSİTE OKUTTUM HALENDE O GECEKONDULARA GİDİYORUM GECE KONDUDAN RANT OLMA MESELESİ UZUN ONUDA AÇIKLAYABİLİRİM.
Geçmiş olsun.
fikret abi yanlış anlamışsın arkadaşın yazdığını. "sedini" sanırım kroluktan dem vurmak istemiş. tabi ki kimsenin gecekonduda yaşamış insanları kötülediği yok. ben öyle anladım en azından.
Çok saolun. En azından doğru davranmış olduğum konusunda sizde destek çıkınca rahatladım.
Arkadaşım genelleme yapmışsın sankı orda oturan ınsanların sitede,dairede oturma hakkı yokmuş gıbı konuşmuşsun..Fakat bunu bilinçli yaptıgını dusunmuyorum bende gecekondu tabır edılen yerde buyudum ortaokula kadar Ankara Abidinpaşa'da fakat bız bu sekılde maganda olamadık demekkı söyledıgın seylerde bı yanlıslık var...
Biz garıboglunun oğlu gıbı zengın olamadık bılmem anlatabıldımmı...!!!
Demekki hüner parada değil yürekteymiş...
I ' m c a p u l i n g . . .
Senin yaptığını herkes yapamaz arkadaşım, tebrik ederim. Olması gereken şeyi yapmışsın. O hayvan oğlu hayvan (çok afedersiniz) gereken cezasını Allah yanına koymaz, verir.
Benzer bir olay geçen hafta benımde başıma geldi. Tunalıdan aşşağıya iniyordum karum'un oralarda bi taksici ana yola çıkmak için zorluyordu,önümdeki iki araçta yol vermedi bende zaten taksicilere kıl olurum bende yol vermedim atladı önüme yapıştım bende kornaya camdan el kol yapmaya başladı. Bende uzunları yakıp dibine kadar girdim,kuğulaya kadar arkasından hiç ayrılmadım sonra trafikte mecburen yanına geçmek zorunda kaldım camı actı ne var arkamdasın sabahtan beri dedi,yaptığın dogru mu pat diye atlıyosun önüme ınsan gıbı elını kaldırsaydın yol verirdim dedim. Müşterisi vardı zaten tamam birader dedi bastı gitti. Böyle adamlarla muhattap bile olmayacaksın ama insan kendine yediremiyor bazen.
Hocam geçmiş olsun. Olması gerekeni yapmışsınız. Keşke plakasını alabilseydiniz polisle biraz uğraştırırdınız en azından. Aracınızda cop yada haydar diye tabir ettiğimiz sopalardan bulundurmanız iyi olur. Kullanmamaya çalışın ama kendinizi korumanız gerekirse diye bulundurun. Bulunduğum ilçede yanlışlıkla sellektör attı diye inip adamın gırtlagını kesip öldürdüler. İnsanlar artık insanlıktan çıkmış dikkatli olmak lazım.
Buda haberi https://www.gazete5.com/haber/ankara...-201-57539.htm
Ne cop ne haydar bu işi çözer. Bu hayvanların arabasında silah olur, elinde ne olursa olsun vurur öldürür seni. Benim daha yaşayacak çok yıllarım var böyle saçma sapan bir durum için canımdan olma riskini göze alamam. Yedik yumruğu çektik gittik yapacak bir şey yok. Ya vursaydı, şimdi toprağın altında olurdum.
Dediğim gibi doğru olanı yapmışsınız. Bazıları öyle olmuyor ama üstünüze gelip tek yumruk atıp gidiyorsa iyi, bide gitmeyenler var orda öyle kurbanlık koyun gibi beklemeninde luzumu yok kaçabiliosan kaçıcan kaçamıyorsan sende vurucan elden birşey gelmiyorsa. Ben son ihtimali söyledim bulundurun bana kalırsa.
Arkadaslar gecekondu olayında bıraz yanlsı anlasılma olmus galıba,olay gecekonuda veya apartmanda yasama olayı degıl öküz heryerde öküz cocukken ,gencken yasadıgı yer bır nevı etken oluyor ama önemli olan yasadıgın yerde bıle insanlığnı kaybetmemek.
Belki istanbulda gecekonuda yasayanların bazıları öküz olabılır ama bazılarınında insan oldugunu bılıyoruz.
Bızım apartmanda petrolcü bi öküz var adamın karısında landrover jepp kendısındede escalada jip var benzın ıstasyonu varmıs öküzün karısı arabayı garaja ıkı araclık yere park etmıs komsularda apartman gorevlısıne soylemıs aracı o sekılde park etmesın dıye bızım apartman gorevlısıde aksam adamın esıne soylemıs adam yonetıcıyı,apt.gorevlısını garaja cagırmıs orada yumruklayıp sılah cekmıs sız benım kım oldugumu bılıyormusunnuz dıye karakolluk oldular ve apartmandan atılması soz konusu öküz işte 2000 tl kıra veren bı öküz bu adamı gecekonduyada ,villayada ,sarayada soksan iki ayaklı öküz değişirmi degişmez,bazı insanlar cok fakır fukara veya zor sartlar altında hayatını surudurur ıken bır anda gecekondusuna imar geçiyor eli para goruyor bır daıre alıp,bırde araba alıyor kendını insan sanıp ortalıkta sankı dunya onunmus gıbı davranıyor,bende 0nsekız yasına kadar gecekondudaydım sonra yıkıldı daire oldu ,bu gece konduda yasayan arkadaslarım bır cogu muhendıs,asker,ögretmen oldu kendılerını yetıstırdı ama bır ıkı tanesıde öküz oldu hapıse gırıp gırıp cıktılar,halende akıllanmıyorlar
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
önce geçmiş olsun sonra tebrik ederim bende o kadar sakin olamazdım sanırım..
tebrik edilecek bir tutum sergilemişsiniz. sabrınız ve soğukkanlılığınız takdire şayan...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri