Alıntı style07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Siz demir bükeyden daha iyi biliyorsunuzdur doğrudur Demir bükey denememiştir sadece teorik olarak konuşuyordur herhalde lütfen biraz mantıklı olalım sizin sadece gözünüzle ve sezgilerinizle denediklerinizi o insanlar bilgisayarlarla son sistem cihazlarla test ediyorlar avrupada seminerlere katılıyorlar test sürüşleri yapıyorlar ama siz deneme yanılma yöntemini kullanıyorsunuz.Bu arada antalyadayız diye hiç karda buzda araba kullanmamış değiliz benden tecrübeli olabilirsiniz ama burda seni ve beni tartışmıyoruz denenmiş ve bilimsel olarak ispatlanmış olan teknikleri konuşuyoruz.
ben onlardan daha iyi biliyorum diye bir iddeam yok. siz daha iyi biliyorsunuz galiba.
demirbükeye bir sorun araba dabriyaj frenlemi daha kısa sürede durur. frenle yavaşlayıp debriyajla durulduğumu daha kısa sürede durur.
buzda durmaya çalışırken hızlı iken debriyaja bas bakalım arabayı nerde durduruyorsun görelim.
demir bükey bunları bilgisayar programları ile yapıyorsa arabalarıda mükemmel bir şekildedir herhalde.