Sayfa 5/9 İlkİlk 123456789 SonSon
165 sonuçtan 81 ile 100 arası

Konu: Bravo - Golf Çıkmazı ???

Can Yağcı
    Mazüt Powır :D Du Hast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BA 9125
    Edilen teşekkür: 1028

konuyu okumadım okumamda.
    vw Türkiye dağıtıcısının biçtiği fahiş fiyatlar yüzünden vw nin kapısının önünden geçmem.
    60 bin liraya satılan golf - jetta denen c sınıfı araçlar var. 60 milyar diyoruz arkadaşlar bir düşünün. 2 tane active 1.4 bravo yapar.
    golf ile bravo nun yol tutuş - konfor açısından çok mu farklı sanıyoruz? hayır alakası yok.

60 ın üzerine 3 5 daha koyup sıfır insignalar var D sınıfı yada 3 4 yaşında ikinci el F sınıfı araçlar var.

60 milyar verip gof - jetta alana saygım vardır benim kişisel görüşüm bu.

Hasan Tahsin ACAR
    tombalak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Muğla
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    48RL147
    Edilen teşekkür: 288

Bravo alırsanız ikinci elde biraz daha fazla zarara uğrayabilriisiniz golfde biraz daha fazla avantajınız olabilir. Bizde Yeni polo var 1.6 dizel 90 hp olmasına rağmen gerçekden çok başarılı ve çok performanslı motor. Sanırım golfdeki motor daha kuvvetlidir. Eğer nakit konusunda sıkıntı yoksa bende golf tercih ederim.

Atahan Kuşbaşoğlu
    ato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 123

benim bindiğim golfte yoktu ayrıca discovery kanalında izlemiştim aracı pervanenin önüne koyuyorlardı ses yalıtımını başarılı buldula araç almakta şans meselesi benim araçta tıkırtı çok fazla değil ama bravo forumunda tıkırtısı olan bagajı titreyen bir çok araç var

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

Alıntı rodopian16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2001 golf 20000 yazıyorlar
    2001 brava 13000 yazıyorlar.
    buda başka bir bakış açısı.

Bırakın yazsınlar ki ucuza doğru dürüst arabaya binelim. Eski bir brava kullanıcısıyım.

onur bakır
    Honor COOPER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 596

Alıntı pilotender Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi orada bir duracaksın Çünkü ben Fiat araba almazdım dedim. Alfa Romeo ve Lancia Fiat bünyesindeki bir marka bunu eski bir Alfa Romeo kullanıcısı olarak ben de biliyorum. Söylediğin markaları gözüm kapalı ben de alırdım zaten bugün param yetse hemen ! Bir Alfa ile BMW zor kapışıyor ki zaten Golf de neymiş? Çok haklısın söylediklerinde ama benim ifademi yanlış yorumlamışsın
    Benimde aslında belirtmek istediğim bu Golf haddinden pahallı Türkiyede Avrupadaki fiyatları kıyaslarsanız en fazla 500-1000 € fark var aynı motor ve benzer donanım Golf ile Bravo arasında.Türkiyede fark 2000-3000 tl olsa bende Golfü tercih ederdim.lakin Golfe verdiğim paraya Bir Delta veya Guiletta alabiliyorsam Golften daha donanımlı Golfün yüzüne bakmam.
    *****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
    ***MATT MAGNESIO GRIGIO***
    *****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****

6. Bu mesajı için 2 kişi Honor COOPER'ye teşekkür etti:

ZAFER MUTLU
    zafermutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sinop
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 445

tıkırtı denmişken tıkırtısı olmayan fiat arabası olmaz. ithal yerli fark etmiyor fiat takipcisi olarak bravoda tıkırtılar diger fiatlar gibi oluyor. forumlardan da takip edebilirsiniz.ben şimdiye kadar kullandıgım fiat arabalarda sessiz olanı görmedim. bu tıkırtı çogu firma aracında varmış. ben golfun adı olmasına ragmen parası kıymetli biri olarak bravo alırdım. bravo da hoşuma gitmeyen tek taraf arka görüntü alışamadım. punto gibi olsa hiç düşünmezdim bile.. bravoya makyaj istiyorum

Doğan Yüksel
    dgncn_1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 3

Şuan Avrupada en iyi şanzıman seçildi DSG. Gerek dış görünüş gerek konfor gerek piyasa şartlarına göre golfü tercih etmeni öneririm.

cihan kesen
    speedy_16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Bravo Hayal Mavisi
    Plaka
    16 ** 022
    Edilen teşekkür: 179

Alıntı tombalak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bravo alırsanız ikinci elde biraz daha fazla zarara uğrayabilriisiniz golfde biraz daha fazla avantajınız olabilir. Bizde Yeni polo var 1.6 dizel 90 hp olmasına rağmen gerçekden çok başarılı ve çok performanslı motor. Sanırım golfdeki motor daha kuvvetlidir. Eğer nakit konusunda sıkıntı yoksa bende golf tercih ederim.
    polo 90 hp golf 105 hp golf daha performanslı olucaktır.

ümit başaran
    uzuncocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 480

allah cok param olupta arac almakta zorlanacagım gunlerı gostermesın..... PARA sen nelere kadirsin......

cihan kesen
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Bravo Hayal Mavisi
    Plaka
    16 ** 022

60 lira golf için bence fazla opsiyonsuz bravo multijet 120 dynmic plus dualogic 42 bin lerde pazrlıkla 40 alına bilir 20 lira fark aynı sınıf bi araç için çok fazla bnce hem multijetler en iyi dizelerden biridi tdı ayla karşılaştrın performans olrakta daha iyi ama 60 binlik bi araç istiyosanz gullietta 1,4 multiair 170 hp (benzinli) 50 bin lira opsiyonsuz + pazrlık hemde golften çok iyi bir araç internette testlierini araştırın bmw 1,20 ile karşılaştrılıyor ve daha iyi olduğu noktalar çoğunlukta hem golften ucuz hemde daha iyi dizel istiyosanızda o paralara ikinci el temiz 320 d bakın derim
    Konu speedy_16 tarafından (25/12/2010 Saat 18:28 ) değiştirilmiştir.

h. mutlu
    rodopian16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 64

Alıntı Honor COOPER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benimde aslında belirtmek istediğim bu Golf haddinden pahallı Türkiyede Avrupadaki fiyatları kıyaslarsanız en fazla 500-1000 € fark var aynı motor ve benzer donanım Golf ile Bravo arasında.Türkiyede fark 2000-3000 tl olsa bende Golfü tercih ederdim.lakin Golfe verdiğim paraya Bir Delta veya Guiletta alabiliyorsam Golften daha donanımlı Golfün yüzüne bakmam.
    guilettaya bugün baktım arka koltoklarlar özellikle kafalıklar çok tanıdık geldi.acaba nerden?kalite olarak golfün yanına yaklaşamaz.

cihan kesen
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Bravo Hayal Mavisi
    Plaka
    16 ** 022

guilettaya bugün baktım arka koltoklarlar özellikle kafalıklar çok tanıdık geldi.acaba nerden?kalite olarak golfün yanına yaklaşamaz.
    bmw 1.20 , golften iyi bir araç bmw ve giulietta karşılaştırmasında bmwnin 1 adım önünde diyor otobild dergisi
    https://www.samanyoluhaber.com/h_417...wye-karsi.html
    euro encap testi hangi araçlar karşılaştrmışlar
    https://www.kure.tv/otomobil/494-sur...3-Bolum/73073/
    yetişkin korumada bmw 5 serisinden iyimiş %97
    Konu speedy_16 tarafından (25/12/2010 Saat 21:31 ) değiştirilmiştir.

Şafak Ç
    SKELETER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 176

Golf nedir arkadaş ya o para o arabaya verilir mi

Ha veren var ama ne bilim o kadar paraya gidipte Golf alınmaz bence. Sağlamlık, dayanıklılıksa derdiniz Toyota Auris de taş gibi araba. Hatta Megane da düşünülebilir.

Ama Golf e verilen paraya acırım. Sırf WW diye ismi var diye para vermem. Kolay kazanılmıyor para.

Ayrıca Giulietta da inanılmaz bir makina. Golfle kıyaslamam bile. Deneme sürüşü yapın içine binin. Bir tanıdığınızda varsa sorun anlatsın.

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

h. mutlu
    rodopian16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 64

Alıntı speedy_16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bmw 1.20 , golften iyi bir araç bmw ve giulietta karşılaştırmasında bmwnin 1 adım önünde diyor otobild dergisi
    Yeni Giulietta, BMW'ye karşı
    euro encap testi hangi araçlar karşılaştrmışlar
    Alfa Romeo Giulietta, BMW 5 Serisi ve Mazda CX-7 çarpışma testi
    yetişkin korumada bmw 5 serisinden iyimiş %97
    arabam test tede punto için passat kalitesinde malzeme diyordu?
    benim dediğim puntonun adi koltuk kumaşları guilettada var ve araba 50 binden başlıyor.plastik kaliteleride evo ile nerdeyse aynı.

ben size başka bir araç önereyim civic hb 45000'e bırakıyorlar 60 bine dayanırsada 1,8 liği var performans isteyene...

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

benim dediğim puntonun adi koltuk kumaşları guilettada var ve araba 50 binden başlıyor.plastik kaliteleride evo ile nerdeyse aynı.

ben size başka bir araç önereyim civic hb 45000'e bırakıyorlar 60 bine dayanırsada 1,8 liği var performans isteyene...
    Civic in iç mekan işçilik ve plastik kalitesi Alfadan daha kötüdür ama..İçi dışı kadar iyi değil maalesef..

onur bakır
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok

Guiletta olduğuna eminmisin o dediğinin benim yakından inceleme fırsatım oldu iç ve dış dizayn ayrıca kalitede soytarı eder Golfü o araç benzinlisini sıcak parayla 43000 civarına alabiliyorsun.Kaldıki otobild le arabam testi kıyaslamanızda enteresan.45000 TL dediğin civic hb 1.4 100 beygirlik bir araç millet Kia Riosuyla plaka okutur o aracı alana.

cihan kesen
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Bravo Hayal Mavisi
    Plaka
    16 ** 022

benim size sölediğim araç baz donanım lı en uygun giullietta değil yanlız dıstctıve donanım 170 hp ödüllü multiair motorlu hali 50 bin isterseniz
    Alfa Romeo Giulietta 1.4 120 hp Progressıon plus modeli 44 civarı (pazarlık hariç)
    1,8 civic performansı demişsiniz iki aracında teknik verilerine bakın 60 binde 1,8 civic (0-100 8,9 sehir içi 8,5 sehir dışı 5,5 ortlama 6,6) yerine 50 bine 170 hp gulietta 0-100 7,8 sn +yakıt sehir içi 7,6 sehir dışı 4,6 ortalama 5,5 civic 1,8 ne performansına nede yakıtına yetişemez 1,8 olmasıyla gelen vergi yükünü de saymıyorum
    koltuklarını beğenmediysen deri ve spor koltuk modelleri var tek sorunun o olsun sınıfın en az yakan (turbo benzinli) en yeni yüzlü en iyi yol tutuşuna sahip spor bir araç üzerine diğer golf gibi araçlardan daha ucuz bmw kalitesnde araç
    ayrıca otobild dergisi gibi bi dergiyi arabam com la falan kıyaslamışsınız bu hyundai bmw kıyaslaması gibi olmuş.
    Konu speedy_16 tarafından (26/12/2010 Saat 01:36 ) değiştirilmiştir.

Tamer İNSEL
    PROTOS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 102

115bg dizel 1.6 d2 Volvo S40, 50bin tl. Ben bunu tercih ederdim.

onur bakır
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok

Alıntı PROTOS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    115bg dizel 1.6 d2 Volvo S40, 50bin tl. Ben bunu tercih ederdim.
    Her ne kadar focus ile aynı karasore sahip olsada Volvoya hayır demem.
    Ama ülkemde WV nin Volvodan daha kaliteli olduğunu düşünenler bile çıkacaktır.

EREN YALÇIN
    axi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    45 EY 700
    Edilen teşekkür: 247

Aynı sorunu bende yaşamştım.. seat leon. gulietta. golf yeni megane bravo bunların hepsini tek tek araştırdım... karizmasıyla fiyatıyla donanımıyla diğerlerinden üstü olması nedeni ile bravoyu tercih ettim.. 11 aralıkta aldım aracımı şu an 1500 km deyiz.. iyiki bravo almışım..ben bravo derim..
    _NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    Ben bir Türküm!!!
    Ben;
    Orta Asyadan Türeyen,
    Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
    Ben;
    Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
    Ben;
    Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
    taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
    Ya Siz Kimsiniz ???......____

23. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 5/9 İlkİlk 123456789 SonSon