Sayfa 4/9 İlkİlk 12345678 ... SonSon
165 sonuçtan 61 ile 80 arası

Konu: Bravo - Golf Çıkmazı ???

ahmet kahraman
    stotinka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34 .. ....
    Edilen teşekkür: 41

bravo

Tamer İNSEL
    PROTOS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 102

Alıntı Alp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O na vereceğin parayla yapıştır 120' lik sky lı bir bravo hem Golf' u yolda maymun edersin, hemde konforun keyfini sürersin...
    Alp bayıldım yorumuna yahu çak bide çipi

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Alp

onur bakır
    Honor COOPER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 596

Alıntı pilotender Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer param VW in herhangi bir dizel aracına yetiyorsa asla Fiat Bayisinin önünden geçmezdim. Bu benim şahsi fikrim. Bence VW ölüsü Fiat'a on basar. Bir Fiat kullanıcısı olarak hem otomobil kalitesi hem de servis ve satış sonrasıhizmetlerdeki kalite açısından değerlendiriyorum. Tek kusuru pahalı olmasıdır VW'in. Ne kadar ekmek o kadar köfte
    Ben Bravo sahibi olarak çok tokatlıyorum Golf ve Leon dizel caddelerde.
    Herkes kalite demiş sizde Fiat bayisinden geçmem demişsiniz lakin...
    58000 TL verdimmi 1. si en dolusundan Lanchia Delta alırım egzosundan 5 tane Golf çıkarır osuruk diye kalitede.yadaaa Guiletta dizel alırım deri döşeme-xenon-ve skydome opsiyonlu oda 5 olmasada 3 tane Golf çıkarır arkasından ve bunlar kalitede Golften 20 gömlek üstün araçlar vedee Fiat bayisinde satılıyorlar!!!!Silifkede elemanın biri almış beyaz skydome'li Guiletta millet resmen dönüp tekrar tekrar bakıyor ama yollarda zibil gibi tasım garipi Yeni Golf dolaşıyor bakan yok.
    *****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
    ***MATT MAGNESIO GRIGIO***
    *****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****

5. Bu mesajı için 5 kişi Honor COOPER'ye teşekkür etti:

Oğuz KOCA
    İl Başkanı (Isparta) izoci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Isparta
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    330
    Edilen teşekkür: 1913

Alıntı Honor COOPER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    58000 TL verdimmi 1. si en dolusundan Lanchia Delta alırım egzosundan 5 tane Golf çıkarır osuruk diye kalitede.yadaaa Guiletta dizel alırım deri döşeme-xenon-ve skydome opsiyonlu oda 5 olmasada 3 tane Golf çıkarır arkasından ve bunlar kalitede Golften 20 gömlek üstün araçlar vedee Fiat bayisinde satılıyorlar!!!!Silifkede elemanın biri almış beyaz skydome'li Guiletta millet resmen dönüp tekrar tekrar bakıyor ama yollarda zibil gibi tasım garipi Yeni Golf dolaşıyor bakan yok.
    Guiletta ve lancia'nın harbiden göze çarpacak tasarımı var
    TSİ Jetta.

YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 720

Ben diyeceğimi dedim.Bunun üzerine fazla konuşmam.Bu saydığım arkadaşlar ve bazı arkadaşlar.Punto forumunda takılan aslında vw fanatikliği yapan kişilerdir.Başka bir araç forumu olsaydı bir modele ait forumda bağlı olduğu modelin bu kadar eleştirilmesine müsade edilmezdi diyorum.Sağolsun bazı arkadaşlar görüşlerinin yanlış olduklarını söylemişler.Bence burası bir modele ve markaya ait forumsa kullanılan markayı da yerleşmiş kalaıplara dayalı bilgilerle eleştirme olmamalı diyorum.

AĞZINA SAĞLIK ARKADAŞIM güzel cevap vermişsin.Bu foruma girip de gerçekten vw fanatikliği yapanlara ne olursa olsun cevep vereceğim.Saygısızlıkmış .Asıl onların ki saygıszlık sen bu kadar fıat markasının olduğu foruma gir vw fanatikliği yap iş mi bu
    Konu erdiyilmaz tarafından (25/12/2010 Saat 01:15 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir. Ard arda mesaj göndermeyiniz.

Özer ÇİLESİZ
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. duu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    34 BU 0111
    Edilen teşekkür: 114

Alıntı taneren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    HER NE KADAR GOLF İÇİN DAHA İYİ DENSEDE ARADAKİ 10,000-15,000 TL LİK FİYAT FARKI HİÇDE YABANA ATILACAK GİBİ DEĞİL.BU KADAR FİYAT FARKI GOLF İÇİN DEĞERMİ DİYE SORSANIZ BANA KALIRSA HAYIR.
    Golf diyen arkadaşlar paranın ne kadar zor kazanıldığını bilmiyorlarmı diye sorarım.

55.000 tl civarı para vereceksem C4 picasso,peugeot 3008 veya ford c-max gibi modellere bakarım,tabi bunlar aile arabası,ihtiyaca yönelik sonuçta.
    Selamlar
    buradaki seçenek golf ve bravo zannediyordum
    eğer başka araçları seçebiliyorsak tek araç seçerim volvodur.

C4 picasso demişsiniz, kullandınızmı bilemiyorum ama bunun kadar rahatsız bir araba görmedim ben. kendimi çok rahatsız hissettim içinde. hem sürücü koltuğunda hem yolcu koltuğunda. Benden aldığı puan 0 üzerinden 0 dır.

peugeot 3008, bu nedir ben anlayamadım açıkçası jeep desem jeep değil binek otomobil desem o değil ??? ayrıca peogeut ların dayanıksızlığı ve malzemenin kalitesizliğide tüm forumlarda tartışılmaktadır.

ford c-max.. fena değil gibi ama seatın buna benzer bir modeli vardı kesinlikle onunla eş değere bile gelemeyeceği kanısındayım. Autoshow fuarında bayağı incelemiştim fakat adını hatırlayamadım ne yazıkki.

ama yukarıdada dediğim gibi tek araç seçerim buda volvo dur.
    heleki 55.000 tl ye en kralını yaparım volvonun.

Ve son olarak evet paranın nekadar zor kazanıldığını çok iyi bilenlerdenim.

NOT: polemik yaratmak için yazmadım lütfen yanlış yerlere çekilmesin. zevkler ve renkler tartışılmaz tabikide. bunlar sadece benim düşüncelerimdir.

Oğuz KOCA
    İl Başkanı (Isparta) izoci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Isparta
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    330
    Edilen teşekkür: 1913

Alıntı duu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar
    buradaki seçenek golf ve bravo zannediyordum
    eğer başka araçları seçebiliyorsak tek araç seçerim volvodur.

C4 picasso demişsiniz, kullandınızmı bilemiyorum ama bunun kadar rahatsız bir araba görmedim ben. kendimi çok rahatsız hissettim içinde. hem sürücü koltuğunda hem yolcu koltuğunda. Benden aldığı puan 0 üzerinden 0 dır.

peugeot 3008, bu nedir ben anlayamadım açıkçası jeep desem jeep değil binek otomobil desem o değil ??? ayrıca peogeut ların dayanıksızlığı ve malzemenin kalitesizliğide tüm forumlarda tartışılmaktadır.

ford c-max.. fena değil gibi ama seatın buna benzer bir modeli vardı kesinlikle onunla eş değere bile gelemeyeceği kanısındayım. Autoshow fuarında bayağı incelemiştim fakat adını hatırlayamadım ne yazıkki.

ama yukarıdada dediğim gibi tek araç seçerim buda volvo dur.
    heleki 55.000 tl ye en kralını yaparım volvonun.

Ve son olarak evet paranın nekadar zor kazanıldığını çok iyi bilenlerdenim.

NOT: polemik yaratmak için yazmadım lütfen yanlış yerlere çekilmesin. zevkler ve renkler tartışılmaz tabikide. bunlar sadece benim düşüncelerimdir.
    altea XL dan bahsediyorsunuz sanırım
    TSİ Jetta.

Özer ÇİLESİZ
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. duu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    34 BU 0111

Evet yanılmıyorsam Altea XL. özellikle tek dokunmanızla aracın kapılarının kendiliğinden açılıp kapanmasına ve içine oturduğumdaki konforuna hayran olmuştum.

Teşekkür ederim Oğuz

Hakan CAN
    taneren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 190

Alıntı duu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet yanılmıyorsam altea xl. özellikle tek dokunmanızla aracın kapılarının kendiliğinden açılıp kapanmasına ve içine oturduğumdaki konforuna hayran olmuştum.

Teşekkür ederim oğuz
    bende sana teşekkür ederim özer,yazdığım yorumu keşke biraz daha dikkatli okusaydın,
    saydığım araçların hepsinide yerden yere vurmuşsun.
    Bilmediğin bişey daha var.o güzelim volvonun mersinde ne bayisi,ne servisi ,nede yedek parçası var.bende zamanında çok niyetlendiydim ama malesef yok.

mert yılmaz
    mix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 170

Alıntı ykaya1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben diyeceğimi dedim.Bunun üzerine fazla konuşmam.Bu saydığım arkadaşlar ve bazı arkadaşlar.Punto forumunda takılan aslında vw fanatikliği yapan kişilerdir.Başka bir araç forumu olsaydı bir modele ait forumda bağlı olduğu modelin bu kadar eleştirilmesine müsade edilmezdi diyorum.Sağolsun bazı arkadaşlar görüşlerinin yanlış olduklarını söylemişler.Bence burası bir modele ve markaya ait forumsa kullanılan markayı da yerleşmiş kalaıplara dayalı bilgilerle eleştirme olmamalı diyorum.
    siz beni fanatiklikle falan suçlayamazsınız eğer öyleyse başka marka model in adını ağzımıza almayalım oldu olacak... Konu sahibi fikir edinmek için konu açmış herkezde cevap vermiş hepsi bu tartışma yaratarak yeni araç alacak arkadaşında aklını bulandırmanın hiç alemi yok..

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ALPAY TATLI
    alpi33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Granit Gri
    Edilen teşekkür: 11

İsrail'e "Biz Almanlar sizleri zamanında öldürdük" diyerek tazminat ödeyen bir alman markasının arabasını asla almam!!!
    Dünyada tasarım üzerine İtalyanlardan daha iyisi yok, birde donanım eklenince elbette ki Bravo...Bir kez daha dönüp baktığımız arabalar zaten hep italyan...Taaa ki Tempra'lardan bu yana

Mertcan Mertcan
    deniz6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 42

VW fanatiği olduk iyi mi.

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Özer ÇİLESİZ
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    34 BU 0111

Alıntı taneren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende sana teşekkür ederim özer,yazdığım yorumu keşke biraz daha dikkatli okusaydın,
    saydığım araçların hepsinide yerden yere vurmuşsun.
    Bilmediğin bişey daha var.o güzelim volvonun mersinde ne bayisi,ne servisi ,nede yedek parçası var.bende zamanında çok niyetlendiydim ama malesef yok.
    Dostum yerden yere vurmak değil oradada yazdığım gibi ben kendi düşüncelerimi yazdım. ben senin orada neyin bayisi var neyin bayisi yok bilemem tabikide ama maksat düşüncelerimizi paylaşmaksa forumda bende bunu yaptım.
    ve söyledim zevkler ve renkler tartışılmaz. bunlar sadece benim düşüncelerim.

sen mersinde olarak fikrini beyan ettin ben istanbulda olarak fikrimi beyan ettim arkadaşım. Herkesin fikirlerine, düşüncelerine saygımız vardır.

mert yılmaz
    mix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 170

Alıntı deniz6 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    VW fanatiği olduk iyi mi.
    nie fanatik olacakmışız baba tarafsız yorum yaptık sadece wv nin döşemeleri kalkıyor deniliyor yorumlarda doğrudur kalkıyordur lafım yok ee ama bi bak punto nun teyp tuşlarına :s sezar ın hakkı sezara arkadaş...

19. Bu mesaj için teşekkür edenler:

M.OğuzhaN ÇELİK
    eexelanss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06BY8509
    Edilen teşekkür: 460

Golf ün fiyatlarının yüksek olması tamamen doğuş otomotivden kaynaklanıyor.. Neticede c sınıfı bir araç ve c sınıfının en pahalı arabası.. Bu tamamen doğuşun fiyatlarını şişirmesinden kaynaklanıyor..

Benim gözümde C sınıfı bir araç okadar para etmez.. Hadi okadar param var diyelim.. Gider yeni kasa opel astra alırım.. Golfü 2 ye katlar her yönüyle...
    BY Turbo SPORT 150 HP

h. mutlu
    rodopian16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 64

2001 golf 20000 yazıyorlar
    2001 brava 13000 yazıyorlar.
    buda başka bir bakış açısı.

onur bakır
    Honor COOPER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 596

Alıntı rodopian16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2001 golf 20000 yazıyorlar
    2001 brava 13000 yazıyorlar.
    buda başka bir bakış açısı.
    O köprünün altından çok sular aktı.
    Güvenlik-teknoloji ve konfor açısından o yazdığınız model yılına ait araçlar arasındaki fark büyük ölçüde kapatıldı.
    *****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
    ***MATT MAGNESIO GRIGIO***
    *****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****

TOLGA TACALOGLU
    Ulş.Er silentscream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yakut Kırmızı
    Plaka
    FJ 7600
    Edilen teşekkür: 187

Yazacağım yorum sadece beni bağlar.Benim fikirlerimdir.
    55-60bin tl param var diyelim ve araç almaya karar vermeye çalışıyorum;
    1-Dış görünüşü önemli (yenilikçi bir tasarım olmalı alışılmışın dışında..)
    2-İç dizaynı önemli (ferah olmalı tüm kontrol düğmeleri kolay ulaşılabilir olmalı.)
    3-Yakıt tüketimi önemli (çok param olduğunu kabul edelim ama enayi de değilim neden daha fazla para vereyim yakıta.)
    4-Satış sonrası servis (Ne marka ya da ne malı olduğu değil de servisin tutumu özenli çalışması ve tabiki parça ve bakım fiyatları önemli.Az önce de yazdıım gibi çok param var ama enayi de değilim.
    5-Bu kadar para vereceğim bir otomobili gece otoparkta ya da bir AVM otoparkında ya da ekmek almak için durduğum fırının sokağına bırakınca başına ne geleceğini ne kadar düşüneceğim? (hepimizim malı değerli tabiki ama pahalı arabanın masrafı tamiri de pahalı olur.)

Tekrar ediyorum burada herhangi bir markaya karşı tutucu bir yorum yapmadım.
    Bence cok param da olsa aracımı süreceğim ya da park edeceğim yerlerde 2 ayaklı hayvanların bolca bulunabileceği , akaryakıta keyfi zamların yapılabileceği , elbette birgün servise gitmek zorunda kalabileceğimi bilerek düşünerek bir araç alırdım ki sanırım bunu yaptım.2.el Bravo aldım. 0 km de alabilirdim.Ama tercih meselesi.

Saygılar...
    Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. "Mustafa Kemal ATATÜRK"

24. Bu mesaj için teşekkür edenler:

h. mutlu
    rodopian16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 64

O köprünün altından çok sular aktı.
    Güvenlik-teknoloji ve konfor açısından o yazdığınız model yılına ait araçlar arasındaki fark büyük ölçüde kapatıldı.
    zaman gösterir.vw 2.elde her zaman para ediyor fiatın 5 yıldan sonra değer kaybettiği kanısındayım.

Ender Pala
    pilotender - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 229

Abi orada bir duracaksın Çünkü ben Fiat araba almazdım dedim. Alfa Romeo ve Lancia Fiat bünyesindeki bir marka bunu eski bir Alfa Romeo kullanıcısı olarak ben de biliyorum. Söylediğin markaları gözüm kapalı ben de alırdım zaten bugün param yetse hemen ! Bir Alfa ile BMW zor kapışıyor ki zaten Golf de neymiş? Çok haklısın söylediklerinde ama benim ifademi yanlış yorumlamışsın
    Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik

Sayfa 4/9 İlkİlk 12345678 ... SonSon