bravo
Ben Bravo sahibi olarak çok tokatlıyorum Golf ve Leon dizel caddelerde.
Herkes kalite demiş sizde Fiat bayisinden geçmem demişsiniz lakin...
58000 TL verdimmi 1. si en dolusundan Lanchia Delta alırım egzosundan 5 tane Golf çıkarır osuruk diye kalitede.yadaaa Guiletta dizel alırım deri döşeme-xenon-ve skydome opsiyonlu oda 5 olmasada 3 tane Golf çıkarır arkasından ve bunlar kalitede Golften 20 gömlek üstün araçlar vedee Fiat bayisinde satılıyorlar!!!!Silifkede elemanın biri almış beyaz skydome'li Guiletta millet resmen dönüp tekrar tekrar bakıyor ama yollarda zibil gibi tasım garipi Yeni Golf dolaşıyor bakan yok.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Ben diyeceğimi dedim.Bunun üzerine fazla konuşmam.Bu saydığım arkadaşlar ve bazı arkadaşlar.Punto forumunda takılan aslında vw fanatikliği yapan kişilerdir.Başka bir araç forumu olsaydı bir modele ait forumda bağlı olduğu modelin bu kadar eleştirilmesine müsade edilmezdi diyorum.Sağolsun bazı arkadaşlar görüşlerinin yanlış olduklarını söylemişler.Bence burası bir modele ve markaya ait forumsa kullanılan markayı da yerleşmiş kalaıplara dayalı bilgilerle eleştirme olmamalı diyorum.
AĞZINA SAĞLIK ARKADAŞIM güzel cevap vermişsin.Bu foruma girip de gerçekten vw fanatikliği yapanlara ne olursa olsun cevep vereceğim.Saygısızlıkmış .Asıl onların ki saygıszlık sen bu kadar fıat markasının olduğu foruma gir vw fanatikliği yap iş mi bu
Konu erdiyilmaz tarafından (25/12/2010 Saat 01:15 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir. Ard arda mesaj göndermeyiniz.
Selamlar
buradaki seçenek golf ve bravo zannediyordum
eğer başka araçları seçebiliyorsak tek araç seçerim volvodur.
C4 picasso demişsiniz, kullandınızmı bilemiyorum ama bunun kadar rahatsız bir araba görmedim ben. kendimi çok rahatsız hissettim içinde. hem sürücü koltuğunda hem yolcu koltuğunda. Benden aldığı puan 0 üzerinden 0 dır.
peugeot 3008, bu nedir ben anlayamadım açıkçası jeep desem jeep değil binek otomobil desem o değil ??? ayrıca peogeut ların dayanıksızlığı ve malzemenin kalitesizliğide tüm forumlarda tartışılmaktadır.
ford c-max.. fena değil gibi ama seatın buna benzer bir modeli vardı kesinlikle onunla eş değere bile gelemeyeceği kanısındayım. Autoshow fuarında bayağı incelemiştim fakat adını hatırlayamadım ne yazıkki.
ama yukarıdada dediğim gibi tek araç seçerim buda volvo dur.
heleki 55.000 tl ye en kralını yaparım volvonun.
Ve son olarak evet paranın nekadar zor kazanıldığını çok iyi bilenlerdenim.
NOT: polemik yaratmak için yazmadım lütfen yanlış yerlere çekilmesin. zevkler ve renkler tartışılmaz tabikide. bunlar sadece benim düşüncelerimdir.
Evet yanılmıyorsam Altea XL. özellikle tek dokunmanızla aracın kapılarının kendiliğinden açılıp kapanmasına ve içine oturduğumdaki konforuna hayran olmuştum.
Teşekkür ederim Oğuz![]()
bende sana teşekkür ederim özer,yazdığım yorumu keşke biraz daha dikkatli okusaydın,
saydığım araçların hepsinide yerden yere vurmuşsun.
Bilmediğin bişey daha var.o güzelim volvonun mersinde ne bayisi,ne servisi ,nede yedek parçası var.bende zamanında çok niyetlendiydim ama malesef yok.
siz beni fanatiklikle falan suçlayamazsınız eğer öyleyse başka marka model in adını ağzımıza almayalım oldu olacak... Konu sahibi fikir edinmek için konu açmış herkezde cevap vermiş hepsi bu tartışma yaratarak yeni araç alacak arkadaşında aklını bulandırmanın hiç alemi yok..
İsrail'e "Biz Almanlar sizleri zamanında öldürdük" diyerek tazminat ödeyen bir alman markasının arabasını asla almam!!!
Dünyada tasarım üzerine İtalyanlardan daha iyisi yok, birde donanım eklenince elbette ki Bravo...Bir kez daha dönüp baktığımız arabalar zaten hep italyan...Taaa ki Tempra'lardan bu yana![]()
VW fanatiği olduk iyi mi.![]()
Dostum yerden yere vurmak değil oradada yazdığım gibi ben kendi düşüncelerimi yazdım. ben senin orada neyin bayisi var neyin bayisi yok bilemem tabikide ama maksat düşüncelerimizi paylaşmaksa forumda bende bunu yaptım.
ve söyledim zevkler ve renkler tartışılmaz. bunlar sadece benim düşüncelerim.
sen mersinde olarak fikrini beyan ettin ben istanbulda olarak fikrimi beyan ettim arkadaşım. Herkesin fikirlerine, düşüncelerine saygımız vardır.
Golf ün fiyatlarının yüksek olması tamamen doğuş otomotivden kaynaklanıyor.. Neticede c sınıfı bir araç ve c sınıfının en pahalı arabası.. Bu tamamen doğuşun fiyatlarını şişirmesinden kaynaklanıyor..
Benim gözümde C sınıfı bir araç okadar para etmez.. Hadi okadar param var diyelim.. Gider yeni kasa opel astra alırım.. Golfü 2 ye katlar her yönüyle...
BY Turbo SPORT 150 HP
2001 golf 20000 yazıyorlar
2001 brava 13000 yazıyorlar.
buda başka bir bakış açısı.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Yazacağım yorum sadece beni bağlar.Benim fikirlerimdir.
55-60bin tl param var diyelim ve araç almaya karar vermeye çalışıyorum;
1-Dış görünüşü önemli (yenilikçi bir tasarım olmalı alışılmışın dışında..)
2-İç dizaynı önemli (ferah olmalı tüm kontrol düğmeleri kolay ulaşılabilir olmalı.)
3-Yakıt tüketimi önemli (çok param olduğunu kabul edelim ama enayi de değilim neden daha fazla para vereyim yakıta.)
4-Satış sonrası servis (Ne marka ya da ne malı olduğu değil de servisin tutumu özenli çalışması ve tabiki parça ve bakım fiyatları önemli.Az önce de yazdıım gibi çok param var ama enayi de değilim.
5-Bu kadar para vereceğim bir otomobili gece otoparkta ya da bir AVM otoparkında ya da ekmek almak için durduğum fırının sokağına bırakınca başına ne geleceğini ne kadar düşüneceğim? (hepimizim malı değerli tabiki ama pahalı arabanın masrafı tamiri de pahalı olur.)
Tekrar ediyorum burada herhangi bir markaya karşı tutucu bir yorum yapmadım.
Bence cok param da olsa aracımı süreceğim ya da park edeceğim yerlerde 2 ayaklı hayvanların bolca bulunabileceği , akaryakıta keyfi zamların yapılabileceği , elbette birgün servise gitmek zorunda kalabileceğimi bilerek düşünerek bir araç alırdım ki sanırım bunu yaptım.2.el Bravo aldım. 0 km de alabilirdim.Ama tercih meselesi.
Saygılar...
Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. "Mustafa Kemal ATATÜRK"
Abi orada bir duracaksınÇünkü ben Fiat araba almazdım dedim. Alfa Romeo ve Lancia Fiat bünyesindeki bir marka bunu eski bir Alfa Romeo kullanıcısı olarak ben de biliyorum. Söylediğin markaları gözüm kapalı ben de alırdım zaten bugün param yetse hemen ! Bir Alfa ile BMW zor kapışıyor ki zaten Golf de neymiş? Çok haklısın söylediklerinde ama benim ifademi yanlış yorumlamışsın
![]()
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri