170 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Bravo - Golf Çıkmazı ???

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    h. mutlu
    rodopian16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 64

Alıntı Honor COOPER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benimde aslında belirtmek istediğim bu Golf haddinden pahallı Türkiyede Avrupadaki fiyatları kıyaslarsanız en fazla 500-1000 € fark var aynı motor ve benzer donanım Golf ile Bravo arasında.Türkiyede fark 2000-3000 tl olsa bende Golfü tercih ederdim.lakin Golfe verdiğim paraya Bir Delta veya Guiletta alabiliyorsam Golften daha donanımlı Golfün yüzüne bakmam.
    guilettaya bugün baktım arka koltoklarlar özellikle kafalıklar çok tanıdık geldi.acaba nerden?kalite olarak golfün yanına yaklaşamaz.

cihan kesen
    speedy_16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Bravo Hayal Mavisi
    Plaka
    16 ** 022
    Edilen teşekkür: 179

Alıntı rodopian16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    guilettaya bugün baktım arka koltoklarlar özellikle kafalıklar çok tanıdık geldi.acaba nerden?kalite olarak golfün yanına yaklaşamaz.
    bmw 1.20 , golften iyi bir araç bmw ve giulietta karşılaştırmasında bmwnin 1 adım önünde diyor otobild dergisi
    https://www.samanyoluhaber.com/h_417...wye-karsi.html
    euro encap testi hangi araçlar karşılaştrmışlar
    https://www.kure.tv/otomobil/494-sur...3-Bolum/73073/
    yetişkin korumada bmw 5 serisinden iyimiş %97
    Konu speedy_16 tarafından (25/12/2010 Saat 21:31 ) değiştirilmiştir.

Şafak Ç
    SKELETER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 176

Golf nedir arkadaş ya o para o arabaya verilir mi

Ha veren var ama ne bilim o kadar paraya gidipte Golf alınmaz bence. Sağlamlık, dayanıklılıksa derdiniz Toyota Auris de taş gibi araba. Hatta Megane da düşünülebilir.

Ama Golf e verilen paraya acırım. Sırf WW diye ismi var diye para vermem. Kolay kazanılmıyor para.

Ayrıca Giulietta da inanılmaz bir makina. Golfle kıyaslamam bile. Deneme sürüşü yapın içine binin. Bir tanıdığınızda varsa sorun anlatsın.

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

h. mutlu
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri

Alıntı speedy_16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bmw 1.20 , golften iyi bir araç bmw ve giulietta karşılaştırmasında bmwnin 1 adım önünde diyor otobild dergisi
    Yeni Giulietta, BMW'ye karşı
    euro encap testi hangi araçlar karşılaştrmışlar
    Alfa Romeo Giulietta, BMW 5 Serisi ve Mazda CX-7 çarpışma testi
    yetişkin korumada bmw 5 serisinden iyimiş %97
    arabam test tede punto için passat kalitesinde malzeme diyordu?
    benim dediğim puntonun adi koltuk kumaşları guilettada var ve araba 50 binden başlıyor.plastik kaliteleride evo ile nerdeyse aynı.

ben size başka bir araç önereyim civic hb 45000'e bırakıyorlar 60 bine dayanırsada 1,8 liği var performans isteyene...

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

benim dediğim puntonun adi koltuk kumaşları guilettada var ve araba 50 binden başlıyor.plastik kaliteleride evo ile nerdeyse aynı.

ben size başka bir araç önereyim civic hb 45000'e bırakıyorlar 60 bine dayanırsada 1,8 liği var performans isteyene...
    Civic in iç mekan işçilik ve plastik kalitesi Alfadan daha kötüdür ama..İçi dışı kadar iyi değil maalesef..

onur bakır
    Honor COOPER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 596

Guiletta olduğuna eminmisin o dediğinin benim yakından inceleme fırsatım oldu iç ve dış dizayn ayrıca kalitede soytarı eder Golfü o araç benzinlisini sıcak parayla 43000 civarına alabiliyorsun.Kaldıki otobild le arabam testi kıyaslamanızda enteresan.45000 TL dediğin civic hb 1.4 100 beygirlik bir araç millet Kia Riosuyla plaka okutur o aracı alana.
    *****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
    ***MATT MAGNESIO GRIGIO***
    *****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****

cihan kesen
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Bravo Hayal Mavisi
    Plaka
    16 ** 022

benim size sölediğim araç baz donanım lı en uygun giullietta değil yanlız dıstctıve donanım 170 hp ödüllü multiair motorlu hali 50 bin isterseniz
    Alfa Romeo Giulietta 1.4 120 hp Progressıon plus modeli 44 civarı (pazarlık hariç)
    1,8 civic performansı demişsiniz iki aracında teknik verilerine bakın 60 binde 1,8 civic (0-100 8,9 sehir içi 8,5 sehir dışı 5,5 ortlama 6,6) yerine 50 bine 170 hp gulietta 0-100 7,8 sn +yakıt sehir içi 7,6 sehir dışı 4,6 ortalama 5,5 civic 1,8 ne performansına nede yakıtına yetişemez 1,8 olmasıyla gelen vergi yükünü de saymıyorum
    koltuklarını beğenmediysen deri ve spor koltuk modelleri var tek sorunun o olsun sınıfın en az yakan (turbo benzinli) en yeni yüzlü en iyi yol tutuşuna sahip spor bir araç üzerine diğer golf gibi araçlardan daha ucuz bmw kalitesnde araç
    ayrıca otobild dergisi gibi bi dergiyi arabam com la falan kıyaslamışsınız bu hyundai bmw kıyaslaması gibi olmuş.
    Konu speedy_16 tarafından (26/12/2010 Saat 01:36 ) değiştirilmiştir.

h. mutlu
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri

Alıntı speedy_16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim size sölediğim araç baz donanım lı en uygun giullietta değil yanlız dıstctıve donanım 170 hp ödüllü multiair motorlu hali 50 bin isterseniz
    Alfa Romeo Giulietta 1.4 120 hp Progressıon plus modeli 44 civarı (pazarlık hariç)
    1,8 civic performansı demişsiniz iki aracında teknik verilerine bakın 60 binde 1,8 civic (0-100 8,9 sehir içi 8,5 sehir dışı 5,5 ortlama 6,6) yerine 50 bine 170 hp gulietta 0-100 7,8 sn +yakıt sehir içi 7,6 sehir dışı 4,6 ortalama 5,5 civic 1,8 ne performansına nede yakıtına yetişemez 1,8 olmasıyla gelen vergi yükünü de saymıyorum
    koltuklarını beğenmediysen deri ve spor koltuk modelleri var tek sorunun o olsun sınıfın en az yakan (turbo benzinli) en yeni yüzlü en iyi yol tutuşuna sahip spor bir araç üzerine diğer golf gibi araçlardan daha ucuz bmw kalitesnde araç
    ayrıca otobild dergisi gibi bi dergiyi arabam com la falan kıyaslamışsınız bu hyundai bmw kıyaslaması gibi olmuş.
    27500 avro fiyatı vardı direksiyon tuşları punto koltuk kumaşları punto arkakoltuk kafalıkları punto.(inanmayan gitsin baksın birmot bursa)
    verilen yakıt tüketimini yaklamak zor bence 170 bg le
    6 yıl 150000 km otomatik şanzımana garantivermek hondaya mahsus...

cihan kesen
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Bravo Hayal Mavisi
    Plaka
    16 ** 022

27500 avro fiyatı vardı direksiyon tuşları punto koltuk kumaşları punto arkakoltuk kafalıkları punto.(inanmayan gitsin baksın birmot bursa)
    verilen yakıt tüketimini yaklamak zor bence 170 bg le
    6 yıl 150000 km otomatik şanzımana garantivermek hondaya mahsus...
    Deri koltuuk opsiyonunu ekletip problemi aşarız dielm o zaman hondanın garanti konusuna dicek bişy yok her markanın kendine has iyi olduğu yanları war honda performans&dayanıklılık konusunda iyidir ona dicek bişy yok ama artık turbo motorlar çıktığından beri honda performans konusunda geride kalmaya başladı ama dayanklılık konusunda alfadan daha iyi olabilir alfada yol tutuşu olarak hondadan çok iyi yeni motoru ile daha performanslı verigi avntajı war yüzü yeni daha ucuz dna gibiyeni hondada bulunmaya donanımlar vs..
    Yakıt tüketimi hondadan iyi olacağını düşünüyorum zatn teknik werilerde bunu göstermiş ha teknik werileri yakalamak zordur ama hondada aynı şekilde teknik werilerini yakalamkta zorlanıcaktır ikside teknik verisinden 0,5 -0,6 fazla yaksın yinde arada bir fark olucaktır multiair sistemi ile yakıt konusunda önce çıktı biliyosunuz
    Tabi bu tercih meselesi hondayı bnde severim ama artık bazı özeliklerini yitirmeye başladı dayanıklılık uzun ömrünü severm sizde onu tercih edebilirsiniz saygı duyarım
    Konu speedy_16 tarafından (27/12/2010 Saat 03:00 ) değiştirilmiştir.

Fırat Serhat
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. demon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 234

VW' nin Türkiye' de Doğuş Oto sayesinde fiyatlarının yüksek olduğu bir gerçek.
    Hep diyorum güzel arabalar ama pahalılar. Gereksiz bir pahalılıkları var.
    Ben paraya kıyarım arkadaş ve bu iki arabadan birisini illaki alırım dersen tercihin Golf olmalıdır. Bravo ve Golf arasında mutlaka gözle görülür kalite farkı var. Bunu görmezden gelemeyiz. Yalnız unutma 50.000 - 60.000 tl para vereceksen o paraya değerlendirebileceğin başka birçok alternatifin var. İki araçta takılı kalma. Ben ikisinide almam. Bravo' ya o kadar para vermem. Golf' ede 50 - 60 arası para bağlamam.