Sayfa 6/9 İlkİlk ... 23456789 SonSon
165 sonuçtan 101 ile 120 arası

Konu: Bravo - Golf Çıkmazı ???

Serhat Serhat
    İl Başkanı (Kırşehir) takres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1804

tercih meselesi ama 55 60 bin parayı c segmentinde bir araca vermek bana mantıksız geliyor o fiyata d hatta km sorun olmazsa e segmentinde araçlar alınır...

Anıl Egemen Doğan
    egeevo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 65

ben gidip bir vw e 50-60 bin TL para vermem. Eğer bir arabaya 10-15 bin lira fazla vereceksem o araba diğer arabaya uuuuu inanılmazmış dedirtmesi lazım. Ki bence Sport donanımlı bir Bravo golften kat ve kat güzel. Bravo al dostum ama skydom koydur keyfine bak...

Özgür TÜRKOĞLU
    ozay06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 148

BRAVO 5K ACTIVE PLUS 1.6 MULTIJET 105 HP 36,739
    BRAVO 5K DYNAMIC PLUS 1.6 MULTIJET 105 HP 39,067

GOLF 1,6 TDI 105 HP TRENDLİNE 45,100
    GOLF 1,6 TDI 105 HP COMFORTLİNE 49,500

Donanım olarak birbirlerini tam tutmasada yakın olan arabaların bu fiyatlar ışığında bakıldığında Bravo daha mantıklı duruyor Ama benim gibi aracını sık değiştirenler için 2. elde bravo almak için 50 kişi ile konuşulursa golf ile en az 250 Ayrıca değer kaybı en az yaşanacak araçlardan biri olarak yine Golf ön planda Fakat bravo fiyat olarak çok çok iyi Özellikleri donanımı ve fiyatı emsallerine göre çok uygun

YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 720

Piyasadaki birçok c sınıfı hathcbak araç golfden ucuz olmasına rağmen en az golf kadar iyi bunu ben demiyorum artık donanımhaberforum sitesindeki herkes söylüyor.Herkes vw nin ürettiği bütün araçların parasını haketmediğini söylüyor.Tabi burası biraz vw ağırlıklı bir forum olduğundan biz ne dersek diyelim 50-60 yaşındaki göbekli galerici amcalar gibi birileri çıkar yine dinlemekten sıkıldığımız kalıplaşmış yargıları tekrarlar durur.

5. 26/12/2010, 18:53

Eser HÜNER Emekli Moderatör
    Scottie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    26 ABS
    Edilen teşekkür: 3581

arkadaşlar konuyu uzatmayalım... kimse kimseye saldırmasın..

Oğuz KOCA
    İl Başkanı (Isparta) izoci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Isparta
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    330
    Edilen teşekkür: 1913

Alıntı Scottie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar konuyu uzatmayalım... kimse kimseye saldırmasın..
    peki
    TSİ Jetta.

MUSTAFA YİĞİT
    mgraf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 52

çok tatışılacak bir konu değil esesında.tabiki golf.ha gol f çok matah mı?değil.ama arma kazanıyor işte.50 lere çıltın mı inanızlmaz alternatifler çoğalıyor.hele 2.el bişi istersen oooo

mevlüt ....
    fortune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Hatay
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 47

Ben olsam o kadar parayı golfe bağlamam onun yerine gider corrolla alırdım ama en iyi kararı alacak olan arkadaş verecektir.
    Puntolojik

Yasemin ŞENŞATIR
    JASMINE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 EF 585
    Edilen teşekkür: 4817

Alıntı ykaya1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Piyasadaki birçok c sınıfı hathcbak araç golfden ucuz olmasına rağmen en az golf kadar iyi bunu ben demiyorum artık donanımhaberforum sitesindeki herkes söylüyor.Herkes vw nin ürettiği bütün araçların parasını haketmediğini söylüyor.Tabi burası biraz vw ağırlıklı bir forum olduğundan biz ne dersek diyelim 50-60 yaşındaki göbekli galerici amcalar gibi birileri çıkar yine dinlemekten sıkıldığımız kalıplaşmış yargıları tekrarlar durur.
    Yunus, burası Grande Punto forumu ve buradaki ağırlık senin düşündüğün gibi vw değil FİAT ağırlıklı olur.
    Forumumuzda her üyenin yorum hakkı vardır ancak bu yorumlar forum içinde gerginliğe yol açmayacak şekilde ve saygı sınırları dahilinde olmalıdır. Yapılan yorumlarda bu konulara lütfen dikkat ediniz.
    Konu dışı ve gerginlik yaratıcı mesajlar silinecektir.

11. Bu mesajı için 2 kişi JASMINE'ye teşekkür etti:

MUHAMMED ENES İŞÇİ
    menesi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    16 KBL 84
    Edilen teşekkür: 62

kimse yoğurdum ekşi demez
    kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş..
    bu kıyas kişisine göre değişir.burada her yol fiat a çıkar
    sonuçta alman arabası fiat kendini aşmaya çalışıyor bence ancak golf kendini ispatlamış.para sorunu olmayan kişi için golf iyi tercih ancak para sıkıntısı olan kişi için durum değişir.ben im için 50 000 büyük para ben golf almam ama senin için böyle değilse çok rahat alırısn.allah kaza bela vermesin inş.
    ben olsam alfaromeo alırdım....

HAKAN SABANCI
    karaduman forever... :) sabanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Plaka
    35 AN 1933
    Edilen teşekkür: 403

ben dün akşamki buluşmada eren arkadaşımızın bravo'suna bindim gerçekten parasını hakeden bir araba golf 'ede bindim hem performans olarak hem dizayn olarak hem donanım olarak bravo gerçekten 2ye katlar ama 2.el değeri ve sağlamlık derseniz vw ama karar benim olsa bravo derdim...

h. mutlu
    rodopian16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 64

Alıntı speedy_16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim size sölediğim araç baz donanım lı en uygun giullietta değil yanlız dıstctıve donanım 170 hp ödüllü multiair motorlu hali 50 bin isterseniz
    Alfa Romeo Giulietta 1.4 120 hp Progressıon plus modeli 44 civarı (pazarlık hariç)
    1,8 civic performansı demişsiniz iki aracında teknik verilerine bakın 60 binde 1,8 civic (0-100 8,9 sehir içi 8,5 sehir dışı 5,5 ortlama 6,6) yerine 50 bine 170 hp gulietta 0-100 7,8 sn +yakıt sehir içi 7,6 sehir dışı 4,6 ortalama 5,5 civic 1,8 ne performansına nede yakıtına yetişemez 1,8 olmasıyla gelen vergi yükünü de saymıyorum
    koltuklarını beğenmediysen deri ve spor koltuk modelleri var tek sorunun o olsun sınıfın en az yakan (turbo benzinli) en yeni yüzlü en iyi yol tutuşuna sahip spor bir araç üzerine diğer golf gibi araçlardan daha ucuz bmw kalitesnde araç
    ayrıca otobild dergisi gibi bi dergiyi arabam com la falan kıyaslamışsınız bu hyundai bmw kıyaslaması gibi olmuş.
    27500 avro fiyatı vardı direksiyon tuşları punto koltuk kumaşları punto arkakoltuk kafalıkları punto.(inanmayan gitsin baksın birmot bursa)
    verilen yakıt tüketimini yaklamak zor bence 170 bg le
    6 yıl 150000 km otomatik şanzımana garantivermek hondaya mahsus...

cihan kesen
    speedy_16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Bravo Hayal Mavisi
    Plaka
    16 ** 022
    Edilen teşekkür: 179

Alıntı rodopian16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    27500 avro fiyatı vardı direksiyon tuşları punto koltuk kumaşları punto arkakoltuk kafalıkları punto.(inanmayan gitsin baksın birmot bursa)
    verilen yakıt tüketimini yaklamak zor bence 170 bg le
    6 yıl 150000 km otomatik şanzımana garantivermek hondaya mahsus...
    Deri koltuuk opsiyonunu ekletip problemi aşarız dielm o zaman hondanın garanti konusuna dicek bişy yok her markanın kendine has iyi olduğu yanları war honda performans&dayanıklılık konusunda iyidir ona dicek bişy yok ama artık turbo motorlar çıktığından beri honda performans konusunda geride kalmaya başladı ama dayanklılık konusunda alfadan daha iyi olabilir alfada yol tutuşu olarak hondadan çok iyi yeni motoru ile daha performanslı verigi avntajı war yüzü yeni daha ucuz dna gibiyeni hondada bulunmaya donanımlar vs..
    Yakıt tüketimi hondadan iyi olacağını düşünüyorum zatn teknik werilerde bunu göstermiş ha teknik werileri yakalamak zordur ama hondada aynı şekilde teknik werilerini yakalamkta zorlanıcaktır ikside teknik verisinden 0,5 -0,6 fazla yaksın yinde arada bir fark olucaktır multiair sistemi ile yakıt konusunda önce çıktı biliyosunuz
    Tabi bu tercih meselesi hondayı bnde severim ama artık bazı özeliklerini yitirmeye başladı dayanıklılık uzun ömrünü severm sizde onu tercih edebilirsiniz saygı duyarım
    Konu speedy_16 tarafından (27/12/2010 Saat 03:00 ) değiştirilmiştir.

Fırat Serhat
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. demon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 234

VW' nin Türkiye' de Doğuş Oto sayesinde fiyatlarının yüksek olduğu bir gerçek.
    Hep diyorum güzel arabalar ama pahalılar. Gereksiz bir pahalılıkları var.
    Ben paraya kıyarım arkadaş ve bu iki arabadan birisini illaki alırım dersen tercihin Golf olmalıdır. Bravo ve Golf arasında mutlaka gözle görülür kalite farkı var. Bunu görmezden gelemeyiz. Yalnız unutma 50.000 - 60.000 tl para vereceksen o paraya değerlendirebileceğin başka birçok alternatifin var. İki araçta takılı kalma. Ben ikisinide almam. Bravo' ya o kadar para vermem. Golf' ede 50 - 60 arası para bağlamam.

c®ax .........
    krakercocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1512

kesinlikle golf bu parayı hakedecek bir araç değil. arkadaşlar dsg şanzuman demiş ama ne problemler duyduk bu şanzuman hakkında..her iki araçta belli kriterlere göre değerlendirilir..donanım ve ekonomiklik performans olarak bravo denebilir..şahsi fikrim olarak golfü sadece ikinci el piyasası olarak avantajlı görürüm onun dışında gözümde koca bir sıfır golf. çünkü marka takıntılı yurdum insanı olduğu sürece bu araba pahalı demekki kaliteli mantığı üzerine kurulmuş düşünce yapılarıyla satar. malzeme kalitesinide çok iyi biliyoruz..tasarım/estetik yönünden de her türlü bravo üstün..keyifle binilecek bir araç 120 lik skylı bir bravoyu altıma alır üzerine tanımam. boş beygire bineceğime eti güzeli alır tepe tepe kullanırım
    ----------Captain Crax ------------
    gün gelecek benimde puntom olacak

Mustafa Çeliker
    mustaface74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bolu
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 2

Bravo forumunu da takip ediyorum. Bravo alanlar kesinlikle mutlu ve Golf konusunda aynen benim gibi düşünüyorlar, o kadar paraya değmez, Bravo Golften aşağı kalır bir araba değil.

1.3 multijet 90 hp gp kullanıyorum. Dayımda önceki kasa polo var, benim arabayı kullanınca hayran kaldı.

Şahsen 50.000 tl param olsa bravo alır artanla da doyasıya gezerdim

Mustafa Akçay
    pdr42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 625

simdi arkadaslar ww nin dizeli 43 liradan baslıyor ama bos fakat bu arada yeni astra var 45 lira ve dolu simdi olayın diger yönü bos ww mi dolu opel mi yada dolu bravomu. YAni muadillerine bakmak lazım astra var kende ben bravo almam. üstelik 2 el satısında her zaman astra daha cok tercih edilecektir bu kesin

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

Astra da Bravodaki konfor yok

Erdem Bozdağ
    GP Hastası Erdem Bozdağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1126

Alıntı pdr42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    simdi arkadaslar ww nin dizeli 43 liradan baslıyor ama bos fakat bu arada yeni astra var 45 lira ve dolu simdi olayın diger yönü bos ww mi dolu opel mi yada dolu bravomu. YAni muadillerine bakmak lazım astra var kende ben bravo almam. üstelik 2 el satısında her zaman astra daha cok tercih edilecektir bu kesin
    yalnız opelin çıkardıgı arızalarda meşhurdur
    ilk arabam vectraydı arıza ışığı hiç sönmedi fazlasıyla masraf çıkarıyordu
    arkadaşımın astrası 1.ayında sunrooftan su aldı ve sonra elektrik arızaları bitmedi
    başka bi tanıdıgın astrası easytornic ve elektornik arızalardan hiç kurtulmadı
    ve benzeri çok arıza bulabilirsiniz internette her aracın arızaları mevcut ama opelin bi basamak üsttedir benim bildiğim kadarıyla
    2.el piyasasına bişey diyemem ama sırf satılıyor diye de 0 araç almam

Mustafa Akçay
    pdr42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 625

ne bravo ne astra kullandım fiyatları bribirine yakınsa astrayı tercih ederim ama yukarıda 35 lira civarında dizel bravodan soz ediliyor iste orada da astra mı bravo mu sorusu sorulsa bu sefer fiyat acısından bravo derim. ama 3 bin lira fark olursa astrayı tercih ederim. tammaıyla cep meselesi

Sayfa 6/9 İlkİlk ... 23456789 SonSon