Neden çıldıralımki
Birincisi herkes memnun buunu %58 le gördük
ikincisi dahada zam olsun kı kımse bınemesın
üçüncüsü bu adamlar yıne basa gelecek buna emınım
Biz kaz olduktan sonra yolacak bırılerı bulunur elbet..
Motorine de zam geldi! Tüketici çıldıracak
Akaryakıt şirketleri motorine 8 kuruş zam yaptı. Bu sabahtan itibaren geçerli olan yeni pompa fiyatlarına göre 3,22 liraya satılan euro dizel 3,30 liraya çıktı. Kırsal motorin ise 4 kuruş artarak 3,12 liradan 3,16 liraya yükseldi.
Kamuoyunda benzin zamları tartışılırken, motorine de zam geldi. Akaryakıt dağıtım firmaları 3,82 liraya satılan 95 Oktan kurşunsuz benzinde fiyat değişikliğine gitmezken, bu sabahtan itibaren motorin ve kırsal motorine zam yaptı. İstanbul'da dün akşama kadar 3,22 liraya satılan motorin 3,30 liraya çıktı. Ankara'da da aynı seviyeye ulaşan dizel yakıt, İzmir'de 3,27 liraya alıcı buluyor.
POMPA FİYATLARI
Benzin 3,80-82
Motorin 3,30-3,32
Kırsal motorin 3,16,3,18
*Fiyatlar şehre ve şirkete göre birkaç kuruş oynayabilir
Ya kendine bir yol seçmelisin, ya da kendi çizdiğin yoldan gitmelisin!..
Neden çıldıralımki
Birincisi herkes memnun buunu %58 le gördük
ikincisi dahada zam olsun kı kımse bınemesın
üçüncüsü bu adamlar yıne basa gelecek buna emınım
Biz kaz olduktan sonra yolacak bırılerı bulunur elbet..
I ' m c a p u l i n g . . .
kutlamamız lazım bu yeni zammı
sürekli zam gelmeye başladı ne oluyoruz böyle... tamam hususi aracı az kullanırım da iş aracını mecbur kullanacam. bu işin sonu nereye gidecek bakalım...
Zeynel Karacan Kardeşim duymasın![]()
Garip olan birşey varki otomobil satışları rekor kırıyor memlekette.Kimsenin umurunda değil demekki akaryakıt fiyatları.Bu kadar zengin olduğumuzu bilmiyordum doğrusu !!
Depo boş,şimdi pompaya yanaşsam 60 litre motorin alır,3.33x60=199.8 TL paraya bak yahu...
Bunlara sadece"********..." diyorum.
Konu Scottie tarafından (23/12/2010 Saat 18:10 ) değiştirilmiştir.
yok artık lebron james, ne olcak halimiz.
ayrıca ankarada olan rakadaşlara dün kemal otoya gittim femoli ile tanıştım. puntoya dair her şey orda mevcut ne ararsanız.
Zeynel nasırlaşmış bızım toplumumuz..Alem fm akşamları ve sabahları eylem yapıyo bı tane bıle goren yok lafta herkes dörtlü yakıyo..buna resmen yasal soygun derler ya uyanın artıkta görün vergisini zamanında vermeyipte bizden alanlara dur deyin ve bunları başımızdan atalım artık
I ' m c a p u l i n g . . .
hay zmmını ....![]()
TSİ Jetta.
Valla artık böyle şeyler hiç umursanmıyor yanlış anlamayın genede birşeyler yapmaya çalışıyorsunuz ama inanın 10 kişi çıksa bu fiyatlar yüzünden kendini kesse yolun ortasında adamlar ertesi gün gene zam yapar öyle bi yüzsüzler çünkü bu yaptıklarının adı da vatana hizmet değil İHANET.![]()
recep efendı akaryakıt acılımıda yapsaya yıyorsa veya buyuk ve kucuk bas ıthal edıp yandaslarını yasal olarak ıhya edıyor vatandasada alın sıze ucuz et dıyor yapsın hadı akaryakıt ıthalı vallahı abıcım ben bu mıllet kadar koyun gormedım bu yasıma kadar artık sıyası ve ıdeolojık polıtıkaları bos verıp kım olursa olsun halkının refahını dusunen ınsanlara oy verın kımse dıyormu kardesım ben bu kadar vergı verıyorum recep efendı vatandas olarak ama bu ulkede vergısı alınmayan tek sey PIRLANTA senın oglun bunun ithalını yapıyor tekel yanı bu konuda ben vatandas ıken bu kadar vergı verıyorum senın olgun neden pırlantada vergı vermıyor yada bındıgın o s300 mercedesın yakıtını ben vermek zorundamıyım sen bınıyon sen ver cebınden .
Artık uyansın bu mıllet akp de aynı gecmıstekıler gıbı hatta dahada kotu olmaya basladı sandıkta dussun oyu mıllete 3.83 ten benzın satmak neymıs recep efendıde anlasın dıgerlerıde sonra gelen hukumet yıyorsa yapsın akaryakıta zam ama bu mıllet Azız Nesınlık anlamaz
Konu ZAK1980 tarafından (23/12/2010 Saat 16:54 ) değiştirilmiştir.
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri