Alıntı ZAK1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
recep efendı akaryakıt acılımıda yapsaya yıyorsa veya buyuk ve kucuk bas ıthal edıp yandaslarını yasal olarak ıhya edıyor vatandasada alın sıze ucuz et dıyor yapsın hadı akaryakıt ıthalı vallahı abıcım ben bu mıllet kadar koyun gormedım bu yasıma kadar artık sıyası ve ıdeolojık polıtıkaları bos verıp kım olursa olsun halkının refahını dusunen ınsanlara oy verın kımse dıyormu kardesım ben bu kadar vergı verıyorum recep efendı vatandas olarak ama bu ulkede vergısı alınmayan tek sey PIRLANTA senın oglun bunun ithalını yapıyor tekel yanı bu konuda ben vatandas ıken bu kadar vergı verıyorum senın olgun neden pırlantada vergı vermıyor yada bındıgın o s300 mercedesın yakıtını ben vermek zorundamıyım sen bınıyon sen ver cebınden .
Artık uyansın bu mıllet akp de aynı gecmıstekıler gıbı hatta dahada kotu olmaya basladı sandıkta dussun oyu mıllete 3.83 ten benzın satmak neymıs recep efendıde anlasın dıgerlerıde sonra gelen hukumet yıyorsa yapsın akaryakıta zam ama bu mıllet Azız Nesınlık anlamaz
Walla bende buna ek olarak o meclisin bahcesınde 550 tane makam aracının neye hızmet orda oldugunu ,kimleri taşıdıgını merak edıyorum