7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Punto Hakkında Yardım

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Ugur Karabulut
    UgurK89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18/12/2010
    Yaş
    35
    Mesajlar
    24
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 1

    Standart Punto Hakkında Yardım

    Merhaba arkadaşlar

    Haftaya bir arkadaşımın tanıdığının aracı olan Grande Punto 1.3 Mjet Dynamic 2007 model aracı alacağım.Bana yardımcı olurmusunuz sizce almalımıyım bu aracı?Aracı kısaca özetlersek;

    Araç 49,000 km'de aracın belden aşağısı boyalı.Arka bagaj kapağı ve sağ arka kapı değişmiş.Bunun dışında kaportada düzeltme veya çekiç darbesi yok.Çiziklerden dolayı boyanmış.Ufak bir kaza sonrası bagaj kapağı servis tarafından değiştirilmiş.Sağ arka kapı ise park ederken demir girmesi sonucu delinmiş ve servis tarafından değiştirilmiş.Hepsinin resimleri mevcut istenildiği takdirde gönderebilirim diyor aracın kesinlikle önemli bir kazası olmamış hava yastıkları açılmamış.Tüm ağır ve hafif bakımları zamanında yetkili servislerde yaptırılmış.dört lastik 5000 km önce değiştirilmiş.Fiyat olarak en son 19,200 TL ye kadar düşürdüm.Ne diyorsunuz Sizce almalımıyım?

    Birde bir sorum daha olcaktı Fiat Puntoların 1.3 mjet motorları hakkında yeterli olmadığını motorun zayıf olduğunu söylüyorlar.Opel corsa 2007 essential al daha iyi diyorlar.Aracın çok sorun çıkaracağını da belirttiler.Başın ağrır dediler.Kulaktan dolma haberlere inanmadığım için en iyi sizler bilirsiniz size sorayım dedim yardımcı olursanız sevinirim.






    Konu UgurK89 tarafından (24/12/2010 Saat 10:35 ) değiştirilmiştir.

Benzer Konular

  1. Grande Punto 1.3 Multijet Hakkında Yardım
    baris_gfb tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 34
    Son Mesaj: 13/08/2013, 15:36
  2. 1.4 punto hakkında yardım
    TuX tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 13
    Son Mesaj: 31/10/2012, 09:16
  3. Grande Punto 1.4 Starjet Dynamic Hakkında Yardım!
    Selman_sen tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 47
    Son Mesaj: 03/12/2011, 02:41
  4. Punto Evo-Kitler Hakkında Yardım
    lewoow tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 27/08/2010, 00:41

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com