Rahmetli Kemal Sunal gibi zam zam zama zammm...deyip kafayı üşütücez yakında...Zam gelmediğindede Vallahamı, ölümü gör filan dicez artık.![]()
yeterrrrrrrrrrrrrrr uuuuullllllllleeeeeeeeiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnn
mümkün olduu kadar Nihat' ın eylemine katılmaya davet ediyorum herkesi.
akşam 7 de çoğu zaman yolda uluyorum. dörtlüleri yakıp kornaya basıyorum. çoğu zaman meclisin önünden geçiyorum
ama kimsenin olaydan haberi yok ya da millette para ***.
şaştım kaldım arkadaş.
Sesimizi duydular ama , nasıl duydular...
I ' m c a p u l i n g . . .
Lanet olsun..
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
karaduman forever... :)
''köprüye 2 tane daha bekçi koysalar da daha hızlı olsa bu iş'' kıvamında devam..
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
Nihat ile yapılan akaryakıt zammı protestosunu İran Cumhur baskanı İstanbul trafığınde yakalanmıs korumaları ne oluyor dıye sonra anlamıslar benzın fıyatlarına mılletın tepkısını bı bızım ÖKUZLER ANLAMADI
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Mal'a baglamıs bızım millet kendini...
bugün shellde 3.33 ü görünce yanlış yazmışlar sanmıştım ama Türkiyede yaşadığımı unutmuşum.Lanet olsun ne deyim Allahından bulsun bunu yapanlar.Araba sürme zevki de bırakmadılar insanda.Ayıp ya ayıp...
Benzin zammında sözüm bize çıldırmıştık 4 TL oldu psikolojik sınır aşıldı diye. 1001 türlü eylem planlandıheryerde muhabbetler döndü gruplar kuruldu.
Sonuç : 0 (Yazıyla sıfır)
Buraya da yazmıştım yine unutuldu üzerinden 2 hafta geçince demiştim. Fakat belli ki akaryakıt şirketleri bizden daha kararlı vergi indirimi konusunda ki resmen zam tam unutulmaya başlandığında geldi bu zam sanki azalmaya başlayan reaksiyonu güçlendirmek için. Bakalım bu kez ne olacak![]()
nereye gidiyo bu ülke çok ilginç.yakında evden dışarı çıkamıyacaz heralde. herşeyde vergi. bukadar vergiyi başka ülke kesse heralde dünya devlerinin arasına girerdi.Söyleyecek bişeyler kalmadı artık
Türkiyede 2002 yılında asgari ücret 184 tl di şimdi ise 577 tl 2002 yılında 1 litre kuşunsuz benzin 1.64 tl şuanda ise 3.90 tl 2002 yılında 1 dolar 1.68 tl ydi şimdi ise 1.55 seviyelerinde anlamayanlara anlatılır yani zamlar almış başını gidiyor...
ben almıyorum motorin falan toplu taşımaya yönelin en güzeli,para olmadığından değil okula gidip gelmem 20 tl (arabayla) otobüsle 1.8tlgeri lan 18.2 tl ye neler yapıyorum günde şaşırırsınız
![]()
Arkadaşlar bu vergi sistemi değişmedikten sonra biz bu zamlara mahkumuz.Öyle bir vergi düzenimiz varki alıcıyla-satıcının,muhasebeciyle-mükellefin çıkarlarının buluştuğu yerde devlete kazık atılıyor.Mesleğim gereği bu tip olaylara çok rast geliyorum ve neler yapılıyor.Özellikle özel sektörün bir çoğu malum aralık ayı olması sebebiyle yıl sonu karlarının fazla çıkma (doğal olarak vergi doğuruyor) derdinden paravan çek tahsil eden şirketlere mal almış gibi gösterip çek kesmeleri,karşılığında fatura kesmeleri,arkasında çekle işlem yapılan paraların sermaye bedelleri olarak yatırılması bunlar sadece bir kaç örnek.İşin özü neler görmedim arkadaşlar adam zevkine 4 milyon dolara yat almış senelik vergisi fazla çıkıyor diye ltd. şirket kuruyor sermaye olarak yatı koyuyor ve sonuç sadece aydan aya ödediği zorunlu 18,55 TL şirketin hiç bir faliyeti yok.Bir çoğumuzun 20-25 binlik arabasının mtvsi nin yarısı yapmaz.İşin özü vergi sistemi iktidara gelmeye çalışan her partinin değiştireceğim diye üfürdüğü iktidara gelince yandaş yada yandaş olamayan kapitalin nüfüsün gücünden korkup dolaylı vergilere abanıp zenginlerden alamadığı vergiyi toplumun bütün geneline yaymasıdır.
Açık örnek maaşımın yarısı vergıye gıdıyor..şaşıp kalıyorum
Herşeyi anlatıyor mu?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri