Geçmiş olsun,Allah yardımcınız olsun.
Çok geçmiş olsun. İnşallah kaskonuz öder..
Geçmiş olsun,Allah yardımcınız olsun.
Geçmiş olsun, plakayı aklımda tutacağım. Siyah araçlara da daha dikkatli bakacağım.
Cok gecmis olsun. Ruhsat ve anahtarla araci goturdulerse maalesef kasko odeme yapmaz.
Multijet Grande Punto 1.3 75 hp -> 95 HP
Multijet Grande Punto 1.3 90 hp -> 125 HP
Multijet Bravo 1.6 105 hp -> 135 HP
Clio RS 190 HP
ve Şimdi...
Multijet BRAVO GT1544 STAGE 2 180+ hp...
Geçmiş olsun kardeşim. İnşallah en kısa zamanda bulunur aracın...
BY Turbo SPORT 150 HP
Çok geçmiş olsun
Büyük geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın arabanızıda inşallah sapasaglam bulursunuz...
çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede bulunur...
çok geçmiş olsun abi plakayı ve numarayı yazdım bir kenara çok düşük bir ihtimal de olsa belki denk gelirim...
Çok geçmiş olsun,çok kötü oldum valla konuyu okuyunca.Sen eve gir ruhsatı anahtarı al sonra aracı da al git,ne zorluklarla alıyoruz araçlarımızı,gözümüz gibi bakıyoruz sonra işte insan diyemiyeceğim bir varlık sen o alınterinle çalıştığın aldığın arabanı böyle bir yöntemle çalsın.Sapasağlam bulunmasından başka bir çözüm yok gibi görünüyor ama inşallah polis çağırıp olay tutanaklara geçtiyse bazı kaskolar ödeme yapıyor ama baya uğraştırıyor.İnşallah bu olayı zararsız atlatırsınız.Offfff offf
Geçmiş olsun kardeşim.Allah'ın izniyle bulunur inşaallah...
çok geçmiş olsun. şimdi polis tutanagıyla evine girilmiş alınmışsa kasko neden ödeme yapmasın. biz ruhsatı vede arabanın anahtarını evde tutmayacagız da nerde tutacaz. banka kasasına koyacak degiliz ya. bence ödeme yapabilir...
Çok geçmiş olsun.
Tutanak tutturmuşsunuzdur elbette gelen polislere, kaskolarda 30 gün bekleme süresi vardır. 31. gün çalıntı dosyasını açar kasko sirketiniz ve 2. el bedeli öderler.
çok geçmiş olsun![]()
Hasan çok geçmiş olsun kardeşim
üzücü bir durum inşallah bulunur diyelim
olayın detaylarıyla ilgili bilgi verirmisin nereden ve nasıl çalındığı ile ilgili
aracın üzerinde ruhsat varmıydı anahtarları üstündemiydi
diğer arkadaşlarımızında bu tür olaylara karşı önlem alması açısından yararlı olabilir
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
üzülmeyin benim kasko poliçemde şöyle yazıyor. Eğer aracınız evin ya da pencerenin zorlanmasıyla kırılarak evdeki anahtarın alınması dolayısı ile anahtar gasp edilerek çalınırsa ödeme yapılır.Yani poliçenizi iyi okuyun eğer zorlama belirtileri varsa tutanak tutulup raporla paranızı alabilirsiniz...Zorlama olmadan çalındıysa alamıyorsunuz sanırım Allah sabır versin düşmanımın başına versin...
Bravoo Multijet Emoo+lavv+skyy
çok geçmiş olsun ya umarım sapasağlam bulunuren korktuğum şeylerden biri o yüzden arabamı evin önünde bıraksam bile ruhsatla anahtarları hep yanımda taşıyorum .. kasko sorun çıkartmaz inş.
Chegamos p´ra sentir a força
Seremos suor na tua camiseta
BEŞİKTAŞ tamos prontos para morrer
Por Você ...
gecmıs olsun inş aracınız bulunur sapasaglam uzuldum ya
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri