geçmiş olsun
geçmiş olsun
"Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir."
(John Christian)
geçmiş olsun
ilan sitelerinde aracınızın kriterlerini tutan bütün ilanlara bakın derim. şüphelendiğiniz olursa sahibini arayıp gizlice bilgi almaya çalışın
Geçmiş olsun dilerim çabucak bulunur.
Puntolojik
uff geçmiş olsun. araba çıksa çıksa hurdacılardan çıkar. onu da bulmak imkansız sayılır zaten. hurdacıların denetimi yok ki...
aracın kmsi dış görünümü iç rengi hakkında detaylı bilgi verseydiniz internette araştırabilirdik. araç muuhtemelen internet sitelerinden satılmaya çalışılacaktır...fotoğraf koyarsanız diğer arkadaşlarda görmüş olur...
bu arada internette dediğiniz gibi bir araç gördüm bagaj kapağında göçük mevcut...
son günlerde verilen ilanlardan dikkat çekiciler!
satılık ikinci el 2007 model Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Dynamic 20.000 TL'ye
satılık ikinci el 2007 model Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Dynamic 20.000 TL'ye
2008 Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Active 21.950 TL Galeriden satılık ikinci el
bu aracın bagaj kapağında ezik mevcut
2008 Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Dynamic 22.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
ÖZELLİKLE İLK İKİ İLANA DİKKAT...
Benim merak ettiğim bu araç ankarada çalındı ise her yerde mobese kameraları var bu aracı çok rahat bir şekilde tespit etmeleri lazım tespit edemiyolarsa kurulan bu sistem hikaya ozaman
çok geçmiş olsun.inş. birimiz bir yerde görür de size yardımcı olabiliriz.
Arkadaşlar konuyu güncel tutmaya çalışalım, görmeyen veya yeni gelen arkadaşlarında bilgisi olsun. Bu arada çalınan aracın sahibine ; verdiğim linklere bakabildiniz mi? Araç hakkında daha önce de söylemeye çalıştığım gibi daha fazla detay vermelisiniz...
Bence grandepuntotr kulübünün bu aracı bulabilecek gücü var. En azından bütün üyelere detaylı bilgilendirme maili gönderilmeli...
aracınızın iç ön konsol ve koltuk rengi nedir?
çok geçmiş olsun gerçekten üzüldüm umarım en kısa zamanda bulunur.![]()
üzüldüm. geçmiş olsun bende dikkat edicem inşallah bulunur
inşallah yakın zamanda bulunur.ama bence hurdacıları parça arar gibi aramak daha mantıklı.sadece sizin aracınıza özgü siyah renk kaput bagaj kapagı benzer özellikler gibi.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri