gecmıs olsun inş aracınız bulunur sapasaglam uzuldum ya
gecmıs olsun inş aracınız bulunur sapasaglam uzuldum ya
geçmiş olsun, evden de fazla birşey götürmemişlerdir .....ler inşallah.
Geçmiş olsun arkadaşım...
PUNTODAN SONRA PUNTO..!
geçmiş olsun. cana geleceğine mala gelsin. gerçi mal da canın yongazıdır ama sizden kıymetli değil sonuçta. inşaallah tez zamanda aracınız bulunur.
Ya kendine bir yol seçmelisin, ya da kendi çizdiğin yoldan gitmelisin!..
Geçmiş olsun yakında bulunma ümidiyle..
Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bulunur aracınız.
ya çok üzücü gerçekten, çok büyük geçmiş olsun,
umarım bulunur demekten başka çaremiz yok malesef.
çok geçmiş olsun abicim! çok üzüldüm cidden! yollarda zaten puntolara bakıordum daha bi dikkat ederim bende! ve ablamada grande punto alacağımızdan satılık sitelerinde görürüsemde size ulaşırım! allh sabır versin!
Geçmiş olsun, umarım kısa sürede bulunur.
Çok geçmiş olsun kendinizi üzmeyin desem de zor bir durum mümkün olduğunca az üzün![]()
obaa eve girip ruhsatı aldıysa çok kötü be çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede bulunur![]()
çok geçmiş olsun, umarım en kısa sürede
sorunsuz bir şekilde aracına kavuşursun...
Bu arada arkadaşlar,
eğer ruhsat, anahtar vs. evden çalınırsa kasko vermiyor muki?
Ruhsatı arabada bırakmak kötü oluyor diye biliyorum. Eğer
evdeki hırsızlık tutanakla ibraz edilirse sorun olmamalı.
Yani evin kapısında bir darp izi vesaire hırsızlığı ispatlayacak
deliller var ise kasko ödeme yapıyor diye biliyorum ama yinede
yanıltmak istemem...
çok geçmiş olsun..
ruhsat ile kaskonun doğrudan ilgisi olmasa gerek. öyle durum olurki, araç yanabilir, diyelim ruhsat araçda, ruhsat kül olur eser kalmaz, bu durumda kasko aracı karşılamam diyemiyor olmalı. bu durumda onun gibi, çalınma sırasında ruhsat ve anahtar gasp edilmiş.bence polise tutturulmuş tutanaklar ev ve araba için yeterli belge olarak sayılmalıdır.
saygılarımla
Allah sabır versin yaa! bunlar insan değil vallahi değil kafalarını alıp ezeceksin tekerin altında hayret birşey...! belki bir ihtimal bursada görülür diye bizlerde bakarız. inşallah forumdan birimizden birimiz görürüzde bulunur bir şekilde.
bu durumda dua etmekten başka birsey gelmiyor elden, dualarımız siyah puntoyla İNŞALLAH bulunur bir an önce!!!
inşallah BULUNDU diye bi konu açarsınız bir an önce...
Kaskonun olmadığına gerçekten çok üzüldüm Daha öncede aynı olay bizim başımıza geldiği için seni şu anda çok iyi anlıyorum Bu ******** hırsızlar nasıl denk getiriyorlarsa anlamıyorum apartmanın önünde tek kaskosuz araba bizimdi gelip onu götürdüler Araç kaskolu olunca sorun olmuyorda kaskosuz kötü oluyor
Allah yardımcın olsun İnşallah en kısa zamanda bulunur
geçmiş olsun.
obsessed the red
Çok geçmiş olsun. En korktuğum şeydir aracımın çalınması allah kimsenin başına vermesin. Kaskonuzun olmaması gerçekten çok kötü olmuş... Tekrar çok geçmiş olsun artık bulunmasından başka bir çare kalmadı gözümüz yollarda merak etmeyin!!
arkadaşım geçmiş olsun. nasıl insanlar bunlar sen yemenden içmenden feragat et dişinden tırnğından artır araba al insan demeye bile değmiyecek insanlar vicdan yoksunu mahlukatlar çalsın. böyle insanlara lanet olsun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri