inşallah yakın zamanda bulunur.ama bence hurdacıları parça arar gibi aramak daha mantıklı.sadece sizin aracınıza özgü siyah renk kaput bagaj kapagı benzer özellikler gibi.
inşallah yakın zamanda bulunur.ama bence hurdacıları parça arar gibi aramak daha mantıklı.sadece sizin aracınıza özgü siyah renk kaput bagaj kapagı benzer özellikler gibi.
Çok geçmiş olsun, bulunduğum civarlarda grande punto gördükçe bakıyorum inan.
Allah korusun ama herkesin başına gelebilir böylesi bir olay, en azından buna karşın aracın hemen hemen her açıdan güncel fotoğraflarının bi kenarda bulundurulması gerekiyor bence.
Chevrolet Captiva LTZ 2.0 Diesel AT - 2011
Opel Mokka 1.4 Turbo AT
çok çok geçmiş olsun; araçta bulunan bi aksesuar falan bu tip bişeyi anlatmak zor olabilir resmi falan varsa onu koysanız hepimiz zaten dört gözle etrafa bakıyoruz. daha da dikkatli bakabiliriz.
Geçmiş olsun. Gelişmelerden haberdar etmeni bekliyoruz...
Çok büyük geçmiş olsun Allah yardımcın olsun
Arkadaslar boyle durumlarda hemen bulmak ıcın aracı aracın zula bır yerıne sesı kısılmıs eskı bır cep telefonu koymak lazım bır nevı gprs gorevı gorur
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
evo evo..
evo evo..
son durum nedir arkadaşlar bilen varmı?
cok geçmiş olsun ALLAH beterinden korusun
Çok geçmiş olsun. İnşallah aracınız bulunur. Allah kimsenin başına vermesin.
hasan plakayı kafama kazıdım gün içinde hep aklımda belki bir umut bir yerlerde park edilmiş terk edilmiş görürüz diye ama maalesef bir sonuç yok
bütün puntocu arkadaşlar sizde aklınızın bir köşesine yazın belki rastlarsınız
daha önce honda forumunda 2-3 sene önce 8 gün aradan sonra kaybolan aracı bir üye polise bildirerek bulunmasını sağlamıştı
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Ben bir sey soyleyecem ama bunun icin bir tanidik bulmaniz gerekiyor hemde saglam bir yerden ..
Bir arkadasimin sahin marka araci calindi 1 ay once bir turlu bulamadilar hatta bazi bolgelere bile gittiler o bazi bolgedeki adamlar 1000 tl ver aracini getirtelim diye bizim safta inanmis adamlara basta 500 is bitimi 500 daha verecekmis velhasil giden 500 e olmus , sonra saglam bir yerde tanidik bulup mobeselerden taratmis calilan tarihlerde giden tum araclari takip eden plakalarini kaydeden bir sistem varmis kayitlara plakayi girdikten hemen sonra aracin nerede ne zaman gorulmus tum kayitlari cikmis ben inanamadim ama araci dun elleri ile koymus gibi buldular . Boyle bir sistmimiz var ancak kullanamiyoruz malesef mobeseleri calinti araclarda kullanmak yasakmis oysaki ne buyuk bir teknoloji sastim kaldim valla ..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri