2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
menüde corner ışıkları yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam![]()
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
xenonlar da yasak zaten. sis farları da adı üstünde sis için yapılmıştır. ülkemizde trafik denetlemeleri nadir olduğundan etrafta bir sürü araç görüyorsunuz. sislere xenon takanlar ise tam felaket zaten. sis olduğu zaman farları söndürmek zorunda kalıyorlar çünkü yolu göremiyorlar. başka bir aracın arkasında gidiyorlar.
bilgilendirme için teşekkurler,deneyeceğim..
Arkadaşlar ...
Benim de bir sorum olacak...
Sislere xenon taktırdığımızda yine viraj içi aydınlatma sistemi çalışıyormu?
Yoksa iptal mi oluyor..
İlginiz için teşekkürler..
Çalışıyo ama devamlı yanıp sönecegi için uzun ömürlü olmaz...
ben arabayı almaya 4-5 gün kala seat leon.da görmüştüm bu özelliği adamlar ne güzel yapmış leon yani derken, kendi aracımda da görünce çok sevinmiştim![]()
Polisler ve Jandarma gündüz dahi sisler açık gidiyor bunlar kendi araçalarını sanırım görmüyorlar.
vaybe biraz daha silkelesek daha ne hikayeler dinlicez
ilk görüşte aŞk'a inanmazdım...taa ki evomu görene kadar![]()
BiZ ŞaMPiYoN TaKıMı TuTMaDıK, TuTTuĞuMuZ TaKıMı ŞaMPiYoN YaPTıK..!!
iNaDıNa T-e-X-a-S
gayette mükemmel gösteriyor 2 senedir ankara-alanya yapıyorum ne karlı havalarda ne yağmurlarda ne sisli havalarda gittim görüş açısının en düşük olduğu zamanlar bile gayette iyi gösteriyordu sislerimde xenon benim herhangi bir sıkıntı yok bu biraz kişiden kişiye değişen bir kavramdır xenon kimi beğenir kimi beğenmez kimi randuman alır kimi alamaz sonuç olarak aksesuar zaten
Ben şahsen polis kenara çeksin sisin yanıyo derken özzellik o diyip polisi bozma olayını seviyorum.Bi keresinde sağa yeşil ışık yanarken beni kırmızıda geçtin diye durdurduğundan beri alayına sinirim herzamanda yapıyorum =)
sonradan taktırabiliyor muyuz ? bilen var mı?
sırf polisleri ters köşe yapmak için bile evo alınır o zaman be!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri