Merhaba arkaşdalar. son 1 aydır arjkadan geldiğini tahmin ettiğim ama aslında önden geldiğini söyledikleri bir tıkırtı vardır arabada. bugün gittim ustaya, özellikler sağ rot kolu olmak üzere rot kolları ve viraj çubuklarının değişmesi gerektiğini söylediler. yedek parçaya gittim, adam rot kolu üretilmiyor direksiyon kutusuyla birlikte satılır dedi, sağa sola telefon etti yan sanayi rot kolu varmış., meğer sadece rot kolu orjinal oalrak üretilmiyormuş.böyle bir sorunla karşılaşıldığında ve değişmesi gerektiğinde direksiyon kutusu komple değişir dedi. neyse artık bu benim lastiklerden dolayı oldu heralde 205/45 16 var lastikler daha 2000 km oldu alalı. bulabilirsem 205/50 16 takıcam, takas falan bulabilirsem yani .

rot kolu ve viraj çubukları için 80 tl dedi sağ sol 1 er takım fiyatı. daha ucuz bulabilirmiyiz, nerden buluruz bilen var mı?
205/45 16 lastiklerimi 205/50 16 ile değiştirmek istiyorum konfor artar mı? görüntü nasıl olur. bilen, gören, fikri olan herkesin cevabını bekliyorum. tşkler