Sayfa 2/2 İlkİlk 12
24 sonuçtan 21 ile 24 arası

Konu: En sonunda geldi GP :) sorularım var yanıtlarsanız sevinirim :)

ural leanback
    @ MARs ent. uraaal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 202

Alıntı predator_ant Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Galiba boya koruma değil o. Ben alırken araçlar gemiyle geldiğinden dışı bal mumu gibi bişeyle kaplanıyo demişlerdi. (deniz neminden etkilenmesin diye boya) Belki ondan su tutmuyo olabilir. Tahminim zamanla geçecektir.En azından benim araçta öyle olmuştu.
    ben alırken o balmumu kitlesinin üstüne birde wax yaptılar.şu an için aracın gorunusu parlaklığı had safhada.tabi tahmini su lekeleri yan direklerin orda böyle çizgi çizgi kötü bir iz bırakıyor o kadar.yaylar bile pırıl pırıl görünüyor

BARIS ATABEY
    predator_ant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07 BHA 87
    Edilen teşekkür: 77

Alıntı SRDR KRKC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fiat Bu Siteye Ödül Vermeli Forum Sayesinde Araç Satışları Arttı Yha. Sende Güle Güle Kullan Arkadaşım Aracını Kazasız Belasız.

Şikayetlerine Gelince Bagaj Lambası Olayına Değinicem 2008 Yılında Renault Clio Hb Aldım Sıfır Ve Donanımlı Full Bir Araçtı. Ama Ne Saçmalıktırki Bagaj Lambası Yoktu. Yeri Var İçinde Lamba Yok Servise Gittim Bunu Kendimiz Almamız Gerekiyormuş. Bagaj Ve Torpido Lambası Gibi Şeyler Hiçbir Araç İçin Lüks Değil İhtiyaçtır. Ayrıca Bu Bir İlave Özellik Olamaz Bulunması Gereken Bir Şeydir. Bende Açtım Renaulta Telefonu Telefona Çıkan Kibar Bayan Vay Efendim Yılda Şu Kadar Arabadan Bu Kadar Para Ediormuşta Bilmem Neymişte Kendi Kendilerine Kılıfına Uydurdukları Bir Sürü Laga Luga Etti. Bende Bunun Bir Özellik Veya Lüks Olmadığını Bir İhtiyaç Olduğunu İzah Ettim. Lastiğim Patlasa Gece Krikomu Nasıl Sökücem Gibi Bir Sürü Örnek Verdim. Eğer Bu Eksikliği Gidermezseler Ayıplı Ürün Olarak Tüketici Haklarına Başvuracağımı Söyledim. Arkadaşlar Tekrar Söylüyorum Bu Araçlara Biz Dünyanın Parasını Ödüyoruz Ve Diğer Ülkelerin Hemen Hemen 2 Katı Vergisi Bilmem Nesi Hepsi. Telefondaki Bayan Numaramı Aldı. Sizi Birazdan Arıcma Diyerek Kapattı. Yarım Saat Sonra Aradı Ve En Yakın Servise Yönlendirdi Ve Ücretsiz Olarak Taktılar.
    Otombil Üreticisi Firmalar Biz Türkleri Enayi Yerine Koymaktan Zevk Alıyorlar. Lütfen Gereğini Yapın Paramızla Rezil Etmeye Kimsenin Hakkı Yok. Ayrıca Torpido Lambasındada Aynı Durum Söz Konusu Oda Bir İhtiyaçtır Torpido Gözü Gece Kullanılamaz İbaresimi Var Aracı Satarken. Böyle Saçmalık Olurmu Yha... Arayın Fiatı Derdinizi Güzelce Anlatın Onlarda Güzelce İzah Edeceklerdir Sonra Eliniz Boş Kalacak, Bu Seferde Açın Ağzınızı Yumun Gözünüzü Valla. Bunun Adı Kandırmaca Bunun Adı Hırsızlıktır Tek Kelime İle...
    Bunun gibi bi durumda arkadaşım yaşamış. Kapı kolları soyulan meganı için 380 tl istemişler. O da vermiş veriştirmiş Reno nun int. sitesinde. Adamlar geri dönüp en yakın servise yönlendirmişler bedelsiz değişim için. Galiba bazen çirkeflik yapmak gerekiyo.

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

aracın hayırlı olsun
    erdem sorduğun sorularla ilgili sana yardımcı olmuş
    ilerleyen günlerde 1,2 motorla ilgili tecrübe ve gözlemlerini bizimle paylaşırsan seviniriz

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

Night Shift
    NightShift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 0

Arkadaşlar çok fazla sorun yaşayıp telefonlarda helak olacağıma servisi aradım görüştüm serviste halledecekler tüm bu eksikleri, sözde ful araba aldık, aldığım yere özellikle söyledim (ki onların suçu yok siparişi benim yanımda geçtiler) alınabilecek tüm opsiyonlarla birlikte istiyorum aracı dedim, tamam dediler gelen arabada bu iki eksik var.. şöyle artılarıda var, içinde kullanılan malzeme kalitesi gerçekten başarılı, standart puntolardan daha yumuşak göğüs malzemesi geldi biraz yeni bravonunkine benziyor, ses yalıtımıda beni çok mutlu etti, motora gelince; ben daha önce 2.0 ford mondeo ve 1.6 fiat marea sahibiydim, performans açısından tabiki mondeo ile kıyaslanamaz ancak 1.6 marea ile öyle aman aman bir fark yok, rampalarda tıkanma yok (istanbul avrupa yakasında haramidere beylikdüzü rampasını ve anadolu yakasında kandilli yokuşlarını bilen bilir) araç içerisinde 2-3 kişi ile gayet iyi çekişi var hızlanmaya devam ediyor, rampaya girdiğiniz vitesle çıkamıyorsunuz bir vites düşürmeniz gerekiyor, ben hızlanıp 4. vistesle girdiğim rampalarda 3. vistese düştüm ki rahat çıkabilsin, sedan arabalardan sonra bagajı biraz küçük

arkadaşlar 1.2 ile ilgili tüm kaygılarım yersiz çıktı, gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum, forumda 1.2 gitmiyor, çekmiyor diyen arkadaşların beklentileri ne yönde olduğu için böyle düşünüyorlar bilmiyorum ancak sonuçta boyut itibariyle de küçük bir araç alıyorsunuz, yapabileceğiniz şeyler belli, küçük aileler, gençler, bayanlar için ideal, şehir içinde park sorunu yaşatmayan, city fonksiyonu direksiyonu ile kullanım kolaylığı sağlayan konforlu pratik bir araç, yarış arabası, spor araba, değil kısaca yakıt ekonomisi gerçekten iyi, bu hafta klima kapalı kullanıp yine 3000-3500 devir civarında seyredip size yakıt tüketimi ile ilgili genel izlenimimi söylerim.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12