SRDR KRKC Nickli Üyeden Alıntı
Fiat Bu Siteye Ödül Vermeli :) Forum Sayesinde Araç Satışları Arttı Yha. Sende Güle Güle Kullan Arkadaşım Aracını Kazasız Belasız.
Şikayetlerine Gelince Bagaj Lambası Olayına Değinicem 2008 Yılında Renault Clio Hb Aldım Sıfır Ve Donanımlı Full Bir Araçtı. Ama Ne Saçmalıktırki Bagaj Lambası Yoktu. Yeri Var İçinde Lamba Yok Servise Gittim Bunu Kendimiz Almamız Gerekiyormuş. Bagaj Ve Torpido Lambası Gibi Şeyler Hiçbir Araç İçin Lüks Değil İhtiyaçtır. Ayrıca Bu Bir İlave Özellik Olamaz Bulunması Gereken Bir Şeydir. Bende Açtım Renaulta Telefonu Telefona Çıkan Kibar Bayan Vay Efendim Yılda Şu Kadar Arabadan Bu Kadar Para Ediormuşta Bilmem Neymişte Kendi Kendilerine Kılıfına Uydurdukları Bir Sürü Laga Luga Etti. Bende Bunun Bir Özellik Veya Lüks Olmadığını Bir İhtiyaç Olduğunu İzah Ettim. Lastiğim Patlasa Gece Krikomu Nasıl Sökücem Gibi Bir Sürü Örnek Verdim. Eğer Bu Eksikliği Gidermezseler Ayıplı Ürün Olarak Tüketici Haklarına Başvuracağımı Söyledim. Arkadaşlar Tekrar Söylüyorum Bu Araçlara Biz Dünyanın Parasını Ödüyoruz Ve Diğer Ülkelerin Hemen Hemen 2 Katı Vergisi Bilmem Nesi Hepsi. Telefondaki Bayan Numaramı Aldı. Sizi Birazdan Arıcma Diyerek Kapattı. Yarım Saat Sonra Aradı Ve En Yakın Servise Yönlendirdi Ve Ücretsiz Olarak Taktılar.
Otombil Üreticisi Firmalar Biz Türkleri Enayi Yerine Koymaktan Zevk Alıyorlar. Lütfen Gereğini Yapın Paramızla Rezil Etmeye Kimsenin Hakkı Yok. Ayrıca Torpido Lambasındada Aynı Durum Söz Konusu Oda Bir İhtiyaçtır Torpido Gözü Gece Kullanılamaz İbaresimi Var Aracı Satarken. Böyle Saçmalık Olurmu Yha... Arayın Fiatı Derdinizi Güzelce Anlatın Onlarda Güzelce İzah Edeceklerdir:) Sonra Eliniz Boş Kalacak, Bu Seferde Açın Ağzınızı Yumun Gözünüzü Valla. Bunun Adı Kandırmaca Bunun Adı Hırsızlıktır Tek Kelime İle...