Arkadaşlar çok fazla sorun yaşayıp telefonlarda helak olacağıma servisi aradım görüştüm serviste halledecekler tüm bu eksikleri, sözde ful araba aldık, aldığım yere özellikle söyledim (ki onların suçu yok siparişi benim yanımda geçtiler) alınabilecek tüm opsiyonlarla birlikte istiyorum aracı dedim, tamam dediler gelen arabada bu iki eksik var.. şöyle artılarıda var, içinde kullanılan malzeme kalitesi gerçekten başarılı, standart puntolardan daha yumuşak göğüs malzemesi geldi biraz yeni bravonunkine benziyor, ses yalıtımıda beni çok mutlu etti, motora gelince; ben daha önce 2.0 ford mondeo ve 1.6 fiat marea sahibiydim, performans açısından tabiki mondeo ile kıyaslanamaz ancak 1.6 marea ile öyle aman aman bir fark yok, rampalarda tıkanma yok (istanbul avrupa yakasında haramidere beylikdüzü rampasını ve anadolu yakasında kandilli yokuşlarını bilen bilir) araç içerisinde 2-3 kişi ile gayet iyi çekişi var hızlanmaya devam ediyor, rampaya girdiğiniz vitesle çıkamıyorsunuz bir vites düşürmeniz gerekiyor, ben hızlanıp 4. vistesle girdiğim rampalarda 3. vistese düştüm ki rahat çıkabilsin, sedan arabalardan sonra bagajı biraz küçük

arkadaşlar 1.2 ile ilgili tüm kaygılarım yersiz çıktı, gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum, forumda 1.2 gitmiyor, çekmiyor diyen arkadaşların beklentileri ne yönde olduğu için böyle düşünüyorlar bilmiyorum ancak sonuçta boyut itibariyle de küçük bir araç alıyorsunuz, yapabileceğiniz şeyler belli, küçük aileler, gençler, bayanlar için ideal, şehir içinde park sorunu yaşatmayan, city fonksiyonu direksiyonu ile kullanım kolaylığı sağlayan konforlu pratik bir araç, yarış arabası, spor araba, değil kısaca yakıt ekonomisi gerçekten iyi, bu hafta klima kapalı kullanıp yine 3000-3500 devir civarında seyredip size yakıt tüketimi ile ilgili genel izlenimimi söylerim.