Sonuçlar: Evonuz Dizel mi Benzinli mi ?

Katılımcı sayısı
498. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • 1.3 16v Mjet 75 BG

269 54.02%
  • 1.4 8v Fire 77 BG

180 36.14%
  • 1.4 16v Multiair 105 BG

49 9.84%
Sayfa 16/46 İlkİlk ... 12131415161718192036 ... SonSon
905 sonuçtan 301 ile 320 arası

Konu: Evo'cular Buraya - Evo Kardeşliği :)

Ufuk Orhan
    ufuk_punto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    33fv137
    Edilen teşekkür: 279

Alıntı bbya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar hepinize Murat ben ist. kartal'dan.Bende bir evo sparişi verdim ama ama 8 hafta beklemem gerekiyormuş onu şimdiden özledim.Umarım beklediğime değer.Aracımın özellikleri 1.4 multiair 105 hp Dynamic Skydome 17" alüminyum jantlar AK start stop. Renk Evo kırmızısı. Hele gelsin ben ona neler yapcam
    abicim hayırlı olsun.bende tam 6 hafta bekledim.we istedğim o güzel puntoma kavustum.araç olarak çok güzel gerçekten pişman olmicaksınız.skydome zaten olayı bitiriyor.almadığıma pişman oldum

ALİ CAN UZUNHASANOĞLU
    alicons6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Rize
    Rengi
    Evo Kirmizi
    Plaka
    53 HD 818
    Edilen teşekkür: 3

Valla ben bekleyemedim orda tamda istediğim renkte vardı hemen aldık Multiar versiyonu olsa daha iyi olurdu tabi

Halit BEBEK
    nerhal61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    BIZEHERYERTRABZON
    Edilen teşekkür: 257

benzinli multiar mi? yerinizde duramayacağınızdan basacaksınız bu da eşittir yakıt itiraf etmem lazım multiairin otomatigi olsaydı onu alırdım.

Fatih Yzb
    Multijet Emotion 1.3 16V 90Bg. PredatoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 57

Halit Bey, ön tamponu boyatmayı düşünüyordunuz, birşeyler yaptınız mı? Ben boyatmak yerine ön tamponun orta kısmına beyaz film kaplatmayı düşünüyorum renk farkı olmaz. 2-3 gün içinde plaka kestirmeye sanayiye gidebilirim, o ara uygun olursa yaptıracağım.
    Multijet Emotion 1.3 16V 90Bg.

Halit BEBEK
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    BIZEHERYERTRABZON

Alıntı PredatoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Halit Bey, ön tamponu boyatmayı düşünüyordunuz, birşeyler yaptınız mı? Ben boyatmak yerine ön tamponun orta kısmına beyaz film kaplatmayı düşünüyorum renk farkı olmaz. 2-3 gün içinde plaka kestirmeye sanayiye gidebilirim, o ara uygun olursa yaptıracağım.
    Vallahi henüz yaptırmadım Fatih Bey, eli kulağında ama....

Beyaz film kaplatmak da güzel olabilir aslında ama o siyah bölümün tampon gövdesine girdiği yivler de nasıl olur, sonradan atma olur mu orası şüpheli biraz...Ama yırtılma kopma olmazsa ızgaralar basit bir sprey boyayla hızlıca çözülebilir, yani iş hızlanır da aslında...Kararsızım biraz, bi de benim istediğim ızgaraların gümüş olması konusu da var ya, film kaplanınca nasıl olur bilemiyorum. Siz yaptıracaksanız bir ön ayak olursunuz...Nereye yaptırdıgınızı vs yazarsanız memnun olurum...

Görüşürüz

Ömer Özkan
    evo51 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Niğde
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 61

Standart Brc

Herkese Selamlar....

arkadaşlar geçenlerde konu açmıştım zaten bununla ilgili.Araca taktıralı 1.5 hafta oldu 1.500 tl taktırdım. performans,tüketim vb. hiç bir sorun yok taktırmanızı tavsiye ederim.yanlız benim bir aracım vardı opel corsa atiker taktırmıştım ona araba 120 fln geçmiyordu. benzine alınca deli gibi...gazda iken badanaj bile çektiremiyordum.(GERÇİ EVO'YADA ÇEKTİREMEDİM BİLEN VARSA ASR FALANMI KAPATILCAK SÖLERSENİZ İYİ OLUR.) evo ile boş tüpe 45 tl ile fullettim şuan 1 ışık sönük ve 150km geçmiş durumda. tüpte ise 15 çizgi var 3 çizgi gitmiş bu gidişle 400 km fln yapar isem yakıt tüketimi gerçekten çoooook düşük olcak.yanlız LPG taktıran arkadaşlarım STAR&STOP özelliğini kapatın.çünkü araç dur kalk yapınca benzin/gaz yapcak sakıncalı olabilir.kısaca BİR BENZİNLİ EVO KULLANICIYSANIZ TÜP ŞART....... bagaj büyük olmadığından 35 ltrelik tüp taktırmanız iyi olcak.ayriyeten sorularnız var ise cevaplayabilirim.

BİDE EVO'YA NASIL BADANAJ ÇEKTİRCEM OTOMATİK VİTES OLDUĞUNDAN BULAMADIM..... YARDIM BU KONUDADA...

Emre Emre
    Human Rogue (WoW) bvulgari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 186

Alıntı nerhal61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla jant çok güzel...katalogdaki 17 lik siyah beyaz janta da benziyor. Güzel seçim

Hoşgeldin...Güzel araba ve kitleri de ii seçmişsin. ama bir sorum olacak. Siz opsiyon istediğiniz için mi bekleme süresi var? Yani baz donanım bir evo siteseydiniz hemen gelir dediler mi? Nedir genel teslimat durumu?
    Bu zaten katalogtaki jant..o siyah beyaz dedigin siyah gumus..buda beyaz gümüş versiyonu..Aynı jant..bunlar 16" bu arada..
    This is not personel, just business..

Zafer COŞKUN
    beyaz evo80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Osmaniye
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 96

Alıntı evo51 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese Selamlar....

arkadaşlar geçenlerde konu açmıştım zaten bununla ilgili.Araca taktıralı 1.5 hafta oldu 1.500 tl taktırdım. performans,tüketim vb. hiç bir sorun yok taktırmanızı tavsiye ederim.yanlız benim bir aracım vardı opel corsa atiker taktırmıştım ona araba 120 fln geçmiyordu. benzine alınca deli gibi...gazda iken badanaj bile çektiremiyordum.(GERÇİ EVO'YADA ÇEKTİREMEDİM BİLEN VARSA ASR FALANMI KAPATILCAK SÖLERSENİZ İYİ OLUR.) evo ile boş tüpe 45 tl ile fullettim şuan 1 ışık sönük ve 150km geçmiş durumda. tüpte ise 15 çizgi var 3 çizgi gitmiş bu gidişle 400 km fln yapar isem yakıt tüketimi gerçekten çoooook düşük olcak.yanlız LPG taktıran arkadaşlarım STAR&STOP özelliğini kapatın.çünkü araç dur kalk yapınca benzin/gaz yapcak sakıncalı olabilir.kısaca BİR BENZİNLİ EVO KULLANICIYSANIZ TÜP ŞART....... bagaj büyük olmadığından 35 ltrelik tüp taktırmanız iyi olcak.ayriyeten sorularnız var ise cevaplayabilirim.

BİDE EVO'YA NASIL BADANAJ ÇEKTİRCEM OTOMATİK VİTES OLDUĞUNDAN BULAMADIM..... YARDIM BU KONUDADA...

Ömer selam,
    bende lpg taktırmak istiyorum ama tek supem 105 mutıaır olması çunku yenı teknolojı ve yenı bır arac oldugu için kımse daha tup takmamış bu araca o yuzdende tereddüt ediyorum

Halit BEBEK
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    BIZEHERYERTRABZON

Arkadaşlar konu değişmesin, lpg denmiş ama aklıma gelmişken sorayım...Bizim evoların aux girişi nerde?

ALİ CAN UZUNHASANOĞLU
    alicons6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Rize
    Rengi
    Evo Kirmizi
    Plaka
    53 HD 818
    Edilen teşekkür: 3

Arkadaşlar konu değişmesin, lpg denmiş ama aklıma gelmişken sorayım...Bizim evoların aux girişi nerde?

Abicim bende o çıkışı bulamadım galiba cd çaların arkasından bi tesisat çekmek lazım heralde

Halit BEBEK
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    BIZEHERYERTRABZON

Alıntı alicons6 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abicim bende o çıkışı bulamadım galiba cd çaların arkasından bi tesisat çekmek lazım heralde
    Evet muhtemelen arkadadır, teyp sökülecek ve ara kablo konacak sanırım....Ben de navigasyon cihazı almayı dusunuyorum da nasıl kurarız monte ederiz onu düşünüyorum da....Var mı önerisi olan?

Hakan CAN
    taneren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 190

Halit navigasyon cihazlarının montajı çok zor değil. Zor olan hangisini alacağına karar vermek.
    Montaj konusunda içinde detaylı kullanım klavuzu oluyor.

13. 03/06/2010, 20:08

14. 03/06/2010, 20:18

Halit BEBEK
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    BIZEHERYERTRABZON

Alıntı CAKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar oncelikler selamlar, 2nci el evo 1.3 dynamic 75 beygir sizce ne eder? alacağımda fiyatı iyi mi kötü mü anlayamadım, görüşlerinizi bekliyorum önemliler
    Alıntı CAKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kafama takılan ayrı bir konu da aynı özelliklerdeki 2009 1.3 fun 75hp modelden 1,500 tl fazla olması bu farka değermi? ikisininde kafanızda eder fiyatları nedir? acillll
    Ben benzinli dualogic aracımı 31 e aldım. Aynısının düz vitesli dizel dynamicini de aynı paraya alabiliyordum. 2.el olmasından sebep en fazla 2bin lira kadar değer kaybı vardır. Tabi satıcıya da baglı. Yani 29 ve altı cok cok ideal olur. Fun modelle donanım fakrı cok olmasa da evo nun ic dizaynı bile bu farka deger. GP lerin ic mekan saklama gözlerinin azlıgı, kapı ceplerine küçük pet şie bile koyamıyor oluşunuz, evolardaki gündüz farları, viraj ici aydınlatan sisleri, döşemelerindeki kalite, heleki blue-me varsa navgasyonu, süspansiyonlarındaki ciddi iyileştirme gp ye göre, yol sesini daha az alması...kararı siz verin...

Ben olsam en yenisinden bir evo alırdım.

Nacizane bir tavsiye...

Sıfıra yakın bir modeli eger kişi maddi sebeplerden ya da tamamen keyfiyetten satmıyorsa diger nedenlere pek inanmayın...Yani bunu net olarak tespit edemiyorsanız biraz soguk durun ve sıfır alın...Ben şahsen muhakkak bişesi vardır diyerek soguk dururum...Evet arabada kaza boya yoktur ama bazı seri üretim araçlarda cıkabilecek hayalet arızalar insana arabayı bile sattırır....

Zafer COŞKUN
    Nereden
    Osmaniye
    Rengi
    Beyaz

burda konu değişikliğinden ziyade fikir alışverişi yapıyoruz

Halit BEBEK
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    BIZEHERYERTRABZON

Teknik Konu

Alıntı beyaz evo80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burda konu değişikliğinden ziyade fikir alışverişi yapıyoruz
    Ee? Yani? Burda herkes bunun farkında...Mevcut akışı olan konu içindeki bir başka konuda yeni atılan mesajın önceki seyiri bölmemesi adına, son mesajı okuyan kişiye de bir hatırlatma mahiyetinde yazılmış bir cümledir.

Ömer Özkan
    evo51 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Niğde
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 61

Alıntı beyaz evo80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ömer selam,
    bende lpg taktırmak istiyorum ama tek supem 105 mutıaır olması çunku yenı teknolojı ve yenı bır arac oldugu için kımse daha tup takmamış bu araca o yuzdende tereddüt ediyorum

bencede önce düşün araştır. air sistem olduğundan.garanti dışı kaldığından bi küçük arıza oluşur neyin ne olduğunu bilmiyoruz servise gidersin kaç para masraf dvm et sen böle

Zafer COŞKUN
    Nereden
    Osmaniye
    Rengi
    Beyaz

Alıntı evo51 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bencede önce düşün araştır. air sistem olduğundan.garanti dışı kaldığından bi küçük arıza oluşur neyin ne olduğunu bilmiyoruz servise gidersin kaç para masraf dvm et sen böle

şu anda araştırma aşamasındayım garanti konusuna gelince sıkıntı yaşamam ne de olsa 22 yıl fiat yetkili servisliği yaptık

Halit BEBEK
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    BIZEHERYERTRABZON

Arkadaşlar evo larımız kaç km'de? 5000 bakımına girenler oldu mu? Ben 4300 civarındayım. Sanırım Temmuz başında gireceğim. 2 Şikayetim var. Sizlerde de var mı bilmem;
    1-Rölantide ufaktan da olsa bir titreme
    2-Klima açınca direksiyonda hissettiğim, bana göre güçlü titreşim (belki puntolarda vardır bu)

Selamlar

Hüseyin Can
    hsyn28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 339

benim arac 4900 de 35 gün oldu alalı 2 gün içinde 5000 bakımına giderim rölantide hissettigin titreme hepimizde vardır abi emin olabilirsin klima acıkken direksiyonda titreme yok ona baktım.
    EVOEVOEVOEVOEVO

murat Öztürk
    bbya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Kirmizi
    Plaka
    34 BMK 08
    Edilen teşekkür: 33

Arkadaşlar bu evo lar sipariş verdikten ne zaman sonra geliyor.Tahminen.