Valla ben bekleyemedim orda tamda istediğim renkte vardı hemen aldık Multiar versiyonu olsa daha iyi olurdu tabi![]()
Valla ben bekleyemedim orda tamda istediğim renkte vardı hemen aldık Multiar versiyonu olsa daha iyi olurdu tabi![]()
benzinli multiar mi? yerinizde duramayacağınızdan basacaksınız bu da eşittir yakıtitiraf etmem lazım multiairin otomatigi olsaydı onu alırdım.
Halit Bey, ön tamponu boyatmayı düşünüyordunuz, birşeyler yaptınız mı? Ben boyatmak yerine ön tamponun orta kısmına beyaz film kaplatmayı düşünüyorum renk farkı olmaz. 2-3 gün içinde plaka kestirmeye sanayiye gidebilirim, o ara uygun olursa yaptıracağım.
Multijet Emotion 1.3 16V 90Bg.
Vallahi henüz yaptırmadım Fatih Bey, eli kulağında ama....
Beyaz film kaplatmak da güzel olabilir aslında ama o siyah bölümün tampon gövdesine girdiği yivler de nasıl olur, sonradan atma olur mu orası şüpheli biraz...Ama yırtılma kopma olmazsa ızgaralar basit bir sprey boyayla hızlıca çözülebilir, yani iş hızlanır da aslında...Kararsızım biraz, bi de benim istediğim ızgaraların gümüş olması konusu da var ya, film kaplanınca nasıl olur bilemiyorum. Siz yaptıracaksanız bir ön ayak olursunuz...Nereye yaptırdıgınızı vs yazarsanız memnun olurum...
Görüşürüz
Herkese Selamlar....
arkadaşlar geçenlerde konu açmıştım zaten bununla ilgili.Araca taktıralı 1.5 hafta oldu 1.500 tl taktırdım. performans,tüketim vb. hiç bir sorun yok taktırmanızı tavsiye ederim.yanlız benim bir aracım vardı opel corsa atiker taktırmıştım ona araba 120 fln geçmiyordu. benzine alınca deli gibi...gazda iken badanaj bile çektiremiyordum.(GERÇİ EVO'YADA ÇEKTİREMEDİM BİLEN VARSA ASR FALANMI KAPATILCAK SÖLERSENİZ İYİ OLUR.) evo ile boş tüpe 45 tl ile fullettim şuan 1 ışık sönük ve 150km geçmiş durumda. tüpte ise 15 çizgi var 3 çizgi gitmiş bu gidişle 400 km fln yapar isem yakıt tüketimi gerçekten çoooook düşük olcak.yanlız LPG taktıran arkadaşlarım STAR&STOP özelliğini kapatın.çünkü araç dur kalk yapınca benzin/gaz yapcak sakıncalı olabilir.kısaca BİR BENZİNLİ EVO KULLANICIYSANIZ TÜP ŞART....... bagaj büyük olmadığından 35 ltrelik tüp taktırmanız iyi olcak.ayriyeten sorularnız var ise cevaplayabilirim.
BİDE EVO'YA NASIL BADANAJ ÇEKTİRCEM OTOMATİK VİTES OLDUĞUNDAN BULAMADIM..... YARDIM BU KONUDADA...
Arkadaşlar konu değişmesin, lpg denmiş ama aklıma gelmişken sorayım...Bizim evoların aux girişi nerde?
Halit navigasyon cihazlarının montajı çok zor değil. Zor olan hangisini alacağına karar vermek.
Montaj konusunda içinde detaylı kullanım klavuzu oluyor.
Ben benzinli dualogic aracımı 31 e aldım. Aynısının düz vitesli dizel dynamicini de aynı paraya alabiliyordum. 2.el olmasından sebep en fazla 2bin lira kadar değer kaybı vardır. Tabi satıcıya da baglı. Yani 29 ve altı cok cok ideal olur. Fun modelle donanım fakrı cok olmasa da evo nun ic dizaynı bile bu farka deger. GP lerin ic mekan saklama gözlerinin azlıgı, kapı ceplerine küçük pet şie bile koyamıyor oluşunuz, evolardaki gündüz farları, viraj ici aydınlatan sisleri, döşemelerindeki kalite, heleki blue-me varsa navgasyonu, süspansiyonlarındaki ciddi iyileştirme gp ye göre, yol sesini daha az alması...kararı siz verin...
Ben olsam en yenisinden bir evo alırdım.
Nacizane bir tavsiye...
Sıfıra yakın bir modeli eger kişi maddi sebeplerden ya da tamamen keyfiyetten satmıyorsa diger nedenlere pek inanmayın...Yani bunu net olarak tespit edemiyorsanız biraz soguk durun ve sıfır alın...Ben şahsen muhakkak bişesi vardır diyerek soguk dururum...Evet arabada kaza boya yoktur ama bazı seri üretim araçlarda cıkabilecek hayalet arızalar insana arabayı bile sattırır....
Arkadaşlar evo larımız kaç km'de? 5000 bakımına girenler oldu mu? Ben 4300 civarındayım. Sanırım Temmuz başında gireceğim. 2 Şikayetim var. Sizlerde de var mı bilmem;
1-Rölantide ufaktan da olsa bir titreme
2-Klima açınca direksiyonda hissettiğim, bana göre güçlü titreşim (belki puntolarda vardır bu)
Selamlar
benim arac 4900 de 35 gün oldu alalı 2 gün içinde 5000 bakımına giderim rölantide hissettigin titreme hepimizde vardır abi emin olabilirsin klima acıkken direksiyonda titreme yok ona baktım.
EVOEVOEVOEVOEVO
Arkadaşlar bu evo lar sipariş verdikten ne zaman sonra geliyor.Tahminen.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri