Alıntı CAKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaslar oncelikler selamlar, 2nci el evo 1.3 dynamic 75 beygir sizce ne eder? alacağımda fiyatı iyi mi kötü mü anlayamadım, görüşlerinizi bekliyorum önemliler
Alıntı CAKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kafama takılan ayrı bir konu da aynı özelliklerdeki 2009 1.3 fun 75hp modelden 1,500 tl fazla olması bu farka değermi? ikisininde kafanızda eder fiyatları nedir? acillll
Ben benzinli dualogic aracımı 31 e aldım. Aynısının düz vitesli dizel dynamicini de aynı paraya alabiliyordum. 2.el olmasından sebep en fazla 2bin lira kadar değer kaybı vardır. Tabi satıcıya da baglı. Yani 29 ve altı cok cok ideal olur. Fun modelle donanım fakrı cok olmasa da evo nun ic dizaynı bile bu farka deger. GP lerin ic mekan saklama gözlerinin azlıgı, kapı ceplerine küçük pet şie bile koyamıyor oluşunuz, evolardaki gündüz farları, viraj ici aydınlatan sisleri, döşemelerindeki kalite, heleki blue-me varsa navgasyonu, süspansiyonlarındaki ciddi iyileştirme gp ye göre, yol sesini daha az alması...kararı siz verin...

Ben olsam en yenisinden bir evo alırdım.

Nacizane bir tavsiye...

Sıfıra yakın bir modeli eger kişi maddi sebeplerden ya da tamamen keyfiyetten satmıyorsa diger nedenlere pek inanmayın...Yani bunu net olarak tespit edemiyorsanız biraz soguk durun ve sıfır alın...Ben şahsen muhakkak bişesi vardır diyerek soguk dururum...Evet arabada kaza boya yoktur ama bazı seri üretim araçlarda cıkabilecek hayalet arızalar insana arabayı bile sattırır....