şuan alacak olsam yine benzinli alırdım.
1.4 fire 77 BG dualogic - Toplam KM: 2850 - Tüketim: 7.7 lt/100km
1.3multijet 75HP Manuel-Toplam KM: 1600 - Tüketim: 5.6 lt/100km
her ne kadar benzinli desende bizde yazalım abi olur mu
EVOEVOEVOEVOEVO
şuan alacak olsam yine benzinli alırdım.
Benim yakıt ortalamam 6.8 benzinli ile şehiriçi...
Multijet Emotion 1.3 16V 90Bg.
dün ekranı sıfırlayıp iş cıkısı samandıra kartal E-5(yogun) 1.köprü(1saat 15 dk da cıkmama ragmen)-bakırköy-sarıyer eve geldigimde ortalama yakıt tüketimi 5.0lt/100km degerini gösteriyordu şok oldum ama 5. vites 90-100km hızla gittim bakırköyden sarıyere.
EVOEVOEVOEVOEVO
dün itibariyle sonunda bende kavustum evomaaa![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
hayırlı olsun...aracın fotoları warmı acaba
daha çekmedim ufuk ay sonuna dogru cekicem inş.paylasirim sizlerle
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
hayırlı olsun kazasız belasız cezasız keyifli sürüşler.
EVOEVOEVOEVOEVO
Evocu kardeşlerim!
Araçlarımız yeni ve yakıt güvence muhabbeti ile ilgili konusuyoruz. aşağıdaki linke bekleniyorsunuz.
https://forum.grandepuntotr.com/gene...tml#post316836
Punto Evo 1.4 77BG Dynamic Dualogic BRC LPG (Önceki)
Astra 1.4 T 140BG Cosmo Manuel Benzinli
Merhaba
Merhaba arkadaşlar herkeze selam bende nisan ayında evo aracıma kavuştum bir türlü yazma fırsatı bulamamıştım. Şimdi yazabildim 2009 fiorino emotion vardı takasa verdim
bende sizlere katılmış oldum herkeze kazasız, belasız kullanmak nasip olsun.
evo multijet 1,3 75 HP kullanan arkadaşlara sorum olucak. Performansından memnun musunuz? 1,4 starjet 95 HP benzinli GP var bende şu an. Tam olarak karar vermesemde evo almayı düşünmeye başladım. 1,4 multiair 105 HP ve 1,3 MJT 75 Hp arasında kararsızım. GP starjet 95 Hp.den sonra performans konusunda pişman olmak istemiyorum açıkçası. 105 Hp multiair tercihim ama benzinin fiyatı herkesin malumu. yorumlarınızı bekliyorum.
birinden birini tercih etcen ekonomi tercih edersen 1.3 multijet 45 lt.mazot ile şehir içi 850-900 km gidiyorum.Performans dersen beni tatmin ediyor. Bu kullanıma, ihtiyaca göre değişir.
Merhaba arkadaşlar
ben arabamı 10 gün önce sipariş verdim ankara sokullu dayım AK paketli fiyatı 31 700 KARTAŞ aslında bir sorum var kasko fiyatı nedir aracın ?
Hamit PİRİ - Ankara - 1.4 Fire Dualogic Evo Dynamic - Beyaz
Konu hamitpiri tarafından (15/05/2010 Saat 23:43 ) değiştirilmiştir.
Hoşgeldiniz. İyi tercih.
Evoyla güzel günler yollar sizi bekliyor. Benzin tüketimi açısından 105 lik multiair tabiiki çok iyi bir motor performans olarak. Ama benzinin litresinin 5 liraya dayancağını ve lpg dönüşümüne gideceğini ve şu anda bu motora lpg takılıp tkaılamaycağı konusunda net şeyler de yok. Ama arabam benzinli deyip gerektiği kadar kullanacaksan sorun yok, al derim...Ama arabam dizel heryere giderim dersen aradaki fark esprisini kaybedecektir. Ben 1.4 fire evo dualogic kullanıyorum ve aşağıya da eklediğim üzere ilk 3000 km deki yakıt tüketimi verilerimi bulabilirsin. (İlk 1000 km de 8.5 lt, 2000 km de 8.3 lt, 3000 km de 7.7 lt/100 km)
Aramıza hoşgeldin. Kasko fiyatı hakkında bişey diyemiycem ama ben 700 liraya yaptırdım. Eski aracımı da buna geçirtmiştim.
Punto Evo 1.4 77BG Dynamic Dualogic BRC LPG (Önceki)
Astra 1.4 T 140BG Cosmo Manuel Benzinli
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri