Emre Şahin ve sana teşekkürler verdiğiniz cevaplar için ;) ... başka bir serviste tekrar baktırıcam kapıdan gelen sese. herkese keyifli ve kazasız sürüşler.
Printable View
Arkadaşlar evo nun 95 bg lik dizel otomatiği gelen ve kullanan var mı benimkisi henüz gelmedi kullananlar deneyimlerini paylaşabilirmi...
Selamlar Bende sizin gibi bekliyorum.aldık nisan ayının başında gelecek denildi:)
Arkadaşlar bende 95 Hp alarak aranıza katıldım ama vites kolu acaba Eski vites kolu gibimi?
Arkadaşlar benim aracımda 12 gün sonra teslim olacak acaba anahtar kabı çıkıyormu yoksa düz siyah anahtarmı çıkıyor?
düz siyah anahtar kabı vites koluda gp lerle aynı....
Açıkçası ben hiç sormadım.Ancak nisanın 15 ine kadar gelmiş olur dediler.Hatta büyük ihtimal ilk hafta alırsınız dediler.O kadar biliyorum:)
Bu araçı alırken epeyce araştırıp bu karara vardım.Sınıfında hakikaten bu kadar iddialı ve dolu başka bir marka yok.Esp,hillholder,antipatinaj,tork kontrol falan filan.
Aracım gelmedi ama navigasyon çok istediğim bir şey di evo kit i çok pahalı bulunca navigasyonu şimdiden siparişini verdim...kullanınca paylaşırım deneyimleri...aldığım model:Navitech, QX-B512 Primo, 5", Yeni Nesil Navigasyon Cihazı
TUNCAY, HAYIRLI OLSUN ŞİMDİDEN. NAVİGASYON CİHAZINI KAÇA ALDIN.
BENDE Navitech QX-B513 Primo 5" Fm Tranmitter ve Bluetooth Özellikli Yeni Ne BU MODELİNİ DÜŞÜNÜYORUM.
287 tl hepsiburada.com da indirimli %20
skydome nedir?
Skydome bir mucizedir.
İstanbulda havalar bu hafta çok güzeldi.Arabanın üstünü açıp ,müziğide açıp turladım.
Hatta bir beyaz evo da benden görüp üstünü açtı.
Siyah beyaz dolaştık:)
Puntolar çoğalıyor. Bugün İstanbul yolunda grandeci bir arkadaşla sol şeridi kapatıp baya bir eğlendik :) Puntoların hedef kitlesi genelde 25-40 yaş arası olduğu için kullanıcıları da genelde benzer insanlar oluyor sitemizdede olduğu gibi :D
Hız sabitleyicinin devreye girip girmediği anlaşılabiliyor mu ?
Hız sabitleyici'yi çevirdiğinde (on konumu) bir ışık yanıyor -devrede-
Etkin olup olmadığını nasıl anlıyoruz ? Kol, yukarıya doğru 3 sn tutulacakmış...
Hız sabitleyici gazı ele aldığını, ses-ışık olarak gösteriyor mu ?
Hız sabitleyiciyi on konumuna getirdiniz sonra istediğiniz hıza geldiniz kolu 3 saniye kadar ileriye doğru tuttunuz sabitlediği anda öne doğru hafif bir atılma olur ayağınızı gazdan çekin bakın devir ve hız sabit
>> sabitlediği anda öne doğru hafif bir atılma olur
Motoron ve elektronik sistemin tepkisinden anlayacağız yani.
Ön panelde herhangi bir ışık-gösterge, ya da ses yok.
Işığı yanıp sönse veya sabitlediği km'yi gösterse keşke.
Peki kolu yukarıya kaldırdığımızda, bir tık sesi olacak mı -sinyal kolundaki gibi
yoksa öyle bir kademesi yok mu
Teşekkürler
ne kadar çok evomuz varmış... maşallah nazar değmesin....
Arkadaşlar punto evo - punto için meşhur abarth spoilerı artık zor değil istanbul - topkapıda bir fibercide kalıbını yakaladım hemen kendime sipariş ettim sizlede paylaşmak istedim..aksaraydaki ürünlerle karıştırmayın..gidin yerinde görün..kıvrımları hatları bombe değildir gayet kemikli ve sivridir..yaptırmak isteyenler için iletişim bilgisi vereyim..[/emaıl]
Fiyat?
resim varmı birde?
Sitedeki Özel Nedenlerden Dolayı Reklama Girdiği İçin Burdan Bilgi Veremiyorum Arzu Eden Özelden Bana Ulaşırsa Seve Seve Yardımcı Olurum...
burhan arslan-istanbul 1.4 evo activ benzinli
evocular cosmus abi :)
Erkan AKGÖREN - Denizli Evo dynamic 1.4 fire
Arabayı 2009 aralıkta aldım ama 2010 ocak çıkışlıdır. İki sefer mtv ödememek için biraz bekledim. Satan arkadaşındediğine göre Türkiye gelen ilk araçmış inanmadım ama Denizli nin ilk arabası ondan eminim.Arkadaşlar benim araba şehir içi 8.1/100km yakıyor. Sizce normal mi? Birde geçen depoda 510 km yol yapabildim bu depoda yol bilgisayarına göre 600 km yapacağa benziyor. Sizce her depoda böyle değişmesi normal mi? Araç 7500km de.
bende aranıza yeni katıldım evocuyum:) benim aracım 165 km gecmiyor bana yardım edermisiniz 200km görenler var neden
Benide yazın 1.4 fire dynamic dualogic, assıst kit ve skydom renk metalik beyaz.Vallahi araçtan ses mes tıkırtı yok acayip bozuk yolda kulanıyorum.Kağıthane İETT garajının ordaki çobançeşme caddesini bilen bilr 1.5 2 km lik yol o kadar bozıkki, ayrıca eyüpden Gazi Osman Paşaya çıkan yol,istocun oradam sultançiftliğine çıkan yol.tarla gibiler.ama ses seda yok maşallah.
bende ilk arabam evo siayh ..1.3 dizel gayet memnunum şu ana kadar.... Hatay İskenderun
Emrullah AKCA, Kastamonu, 29, 1.3 mjet dynamic 95 hp dualogic, aracımı hafta sonu teslim alacağım inşallah
Hayırlı olsun...
Merhabalar,
Benim 3 üncü aracım diğer 2 si grandepuntoydu son olan EVO DYNAMİC 1.3 75HP BEYAZ POP KITLI 2011 3700 km.içi bordo renk.Güzel ve keyifli bir araç,seviyorum bu araçları.
Herkeze Slmlr...
Valla Bende Daha Yeni aldım 1.3 dizel düz vites daha araba 130 km de normal bi biçimde bastım istanbul atatürk havaalanından virajı geçtim yenibosnaya doğru bi bastım 170 i gördü araba hiç kasılmadı boğulmadı bu ilk denememdi - bende 1.4 benzinli lineada var onun içinde öyle demişlerdi vatan caddesinden e5 e çıkıyorum topkapıda topkapıda ibre 200 oluyor :) hatta şöylede denedim incirli köprüsünden e5e çıkıyorum merter mc in ordaki viraja kadar araba 180 oluyor linea tabi bu :) punto evomla böyle denemeler asvalt kuruduğu gibi yapıcam
Merhabalar,ben de aranıza yeni katıldım.
Evo dynamic 1.3mjet 75hp+ESP+EVO+Skydome.
İstanbul - Bahçelievler Yakınlarında Oturan Evocu Yokmu Görüşmek Tanışmak İsterim..Tek Gezmeyelim :) ikizimiz olsun varsa özelden mesaj atarsa sevinirim..