Fiyat?
Arkadaşlar punto evo - punto için meşhur abarth spoilerı artık zor değil istanbul - topkapıda bir fibercide kalıbını yakaladım hemen kendime sipariş ettim sizlede paylaşmak istedim..aksaraydaki ürünlerle karıştırmayın..gidin yerinde görün..kıvrımları hatları bombe değildir gayet kemikli ve sivridir..yaptırmak isteyenler için iletişim bilgisi vereyim..[/emaıl]
Konu GP COSKUN tarafından (02/05/2011 Saat 20:19 ) değiştirilmiştir. Sebep: reklam amaçlı yönetimle irtibata geçiniz yada özelden hallediniz..
resim varmı birde?
Sitedeki Özel Nedenlerden Dolayı Reklama Girdiği İçin Burdan Bilgi Veremiyorum Arzu Eden Özelden Bana Ulaşırsa Seve Seve Yardımcı Olurum...
burhan arslan-istanbul 1.4 evo activ benzinli
evocular cosmus abi![]()
Erkan AKGÖREN - Denizli Evo dynamic 1.4 fire
Arabayı 2009 aralıkta aldım ama 2010 ocak çıkışlıdır. İki sefer mtv ödememek için biraz bekledim. Satan arkadaşındediğine göre Türkiye gelen ilk araçmış inanmadım ama Denizli nin ilk arabası ondan eminim.Arkadaşlar benim araba şehir içi 8.1/100km yakıyor. Sizce normal mi? Birde geçen depoda 510 km yol yapabildim bu depoda yol bilgisayarına göre 600 km yapacağa benziyor. Sizce her depoda böyle değişmesi normal mi? Araç 7500km de.
bende aranıza yeni katıldım evocuyumbenim aracım 165 km gecmiyor bana yardım edermisiniz 200km görenler var neden
Benide yazın 1.4 fire dynamic dualogic, assıst kit ve skydom renk metalik beyaz.Vallahi araçtan ses mes tıkırtı yok acayip bozuk yolda kulanıyorum.Kağıthane İETT garajının ordaki çobançeşme caddesini bilen bilr 1.5 2 km lik yol o kadar bozıkki, ayrıca eyüpden Gazi Osman Paşaya çıkan yol,istocun oradam sultançiftliğine çıkan yol.tarla gibiler.ama ses seda yok maşallah.
YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI
bende ilk arabam evo siayh ..1.3 dizel gayet memnunum şu ana kadar.... Hatay İskenderun
Emrullah AKCA, Kastamonu, 29, 1.3 mjet dynamic 95 hp dualogic, aracımı hafta sonu teslim alacağım inşallah
Hayırlı olsun...
Punto EVO 5K DYNAMIC Start & Stop 1.3 MULTIJET 95HP DUALOGIC+ AK BEYAZ PAMUĞUM
Merhabalar,
Benim 3 üncü aracım diğer 2 si grandepuntoydu son olan EVO DYNAMİC 1.3 75HP BEYAZ POP KITLI 2011 3700 km.içi bordo renk.Güzel ve keyifli bir araç,seviyorum bu araçları.
Herkeze Slmlr...
Valla Bende Daha Yeni aldım 1.3 dizel düz vites daha araba 130 km de normal bi biçimde bastım istanbul atatürk havaalanından virajı geçtim yenibosnaya doğru bi bastım 170 i gördü araba hiç kasılmadı boğulmadı bu ilk denememdi - bende 1.4 benzinli lineada var onun içinde öyle demişlerdi vatan caddesinden e5 e çıkıyorum topkapıda topkapıda ibre 200 oluyorhatta şöylede denedim incirli köprüsünden e5e çıkıyorum merter mc in ordaki viraja kadar araba 180 oluyor linea tabi bu
punto evomla böyle denemeler asvalt kuruduğu gibi yapıcam
Merhabalar,ben de aranıza yeni katıldım.
Evo dynamic 1.3mjet 75hp+ESP+EVO+Skydome.
İstanbul - Bahçelievler Yakınlarında Oturan Evocu Yokmu Görüşmek Tanışmak İsterim..Tek Gezmeyelimikizimiz olsun varsa özelden mesaj atarsa sevinirim..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri