Arkadaşlar evo nun 95 bg lik dizel otomatiği gelen ve kullanan var mı benimkisi henüz gelmedi kullananlar deneyimlerini paylaşabilirmi...
Arkadaşlar evo nun 95 bg lik dizel otomatiği gelen ve kullanan var mı benimkisi henüz gelmedi kullananlar deneyimlerini paylaşabilirmi...
Punto EVO 5K DYNAMIC Start & Stop 1.3 MULTIJET 95HP DUALOGIC+ AK BEYAZ PAMUĞUM
Selamlar Bende sizin gibi bekliyorum.aldık nisan ayının başında gelecek denildi![]()
Arkadaşlar bende 95 Hp alarak aranıza katıldım ama vites kolu acaba Eski vites kolu gibimi?
Arkadaşlar benim aracımda 12 gün sonra teslim olacak acaba anahtar kabı çıkıyormu yoksa düz siyah anahtarmı çıkıyor?
düz siyah anahtar kabı vites koluda gp lerle aynı....
Açıkçası ben hiç sormadım.Ancak nisanın 15 ine kadar gelmiş olur dediler.Hatta büyük ihtimal ilk hafta alırsınız dediler.O kadar biliyorum
Bu araçı alırken epeyce araştırıp bu karara vardım.Sınıfında hakikaten bu kadar iddialı ve dolu başka bir marka yok.Esp,hillholder,antipatinaj,tork kontrol falan filan.
Aracım gelmedi ama navigasyon çok istediğim bir şey di evo kit i çok pahalı bulunca navigasyonu şimdiden siparişini verdim...kullanınca paylaşırım deneyimleri...aldığım model:Navitech, QX-B512 Primo, 5", Yeni Nesil Navigasyon Cihazı
TUNCAY, HAYIRLI OLSUN ŞİMDİDEN. NAVİGASYON CİHAZINI KAÇA ALDIN.
BENDE Navitech QX-B513 Primo 5" Fm Tranmitter ve Bluetooth Özellikli Yeni Ne BU MODELİNİ DÜŞÜNÜYORUM.
287 tl hepsiburada.com da indirimli %20
skydome nedir?
Skydome bir mucizedir.
İstanbulda havalar bu hafta çok güzeldi.Arabanın üstünü açıp ,müziğide açıp turladım.
Hatta bir beyaz evo da benden görüp üstünü açtı.
Siyah beyaz dolaştık![]()
Puntolar çoğalıyor. Bugün İstanbul yolunda grandeci bir arkadaşla sol şeridi kapatıp baya bir eğlendikPuntoların hedef kitlesi genelde 25-40 yaş arası olduğu için kullanıcıları da genelde benzer insanlar oluyor sitemizdede olduğu gibi
![]()
Hız sabitleyicinin devreye girip girmediği anlaşılabiliyor mu ?
Hız sabitleyici'yi çevirdiğinde (on konumu) bir ışık yanıyor -devrede-
Etkin olup olmadığını nasıl anlıyoruz ? Kol, yukarıya doğru 3 sn tutulacakmış...
Hız sabitleyici gazı ele aldığını, ses-ışık olarak gösteriyor mu ?
Hız sabitleyiciyi on konumuna getirdiniz sonra istediğiniz hıza geldiniz kolu 3 saniye kadar ileriye doğru tuttunuz sabitlediği anda öne doğru hafif bir atılma olur ayağınızı gazdan çekin bakın devir ve hız sabit
>> sabitlediği anda öne doğru hafif bir atılma olur
Motoron ve elektronik sistemin tepkisinden anlayacağız yani.
Ön panelde herhangi bir ışık-gösterge, ya da ses yok.
Işığı yanıp sönse veya sabitlediği km'yi gösterse keşke.
Peki kolu yukarıya kaldırdığımızda, bir tık sesi olacak mı -sinyal kolundaki gibi
yoksa öyle bir kademesi yok mu
Teşekkürler
ne kadar çok evomuz varmış... maşallah nazar değmesin....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri