buda sorulur mu yahu :) süper olur beyazla :) birkaç kişi yaptırmıştı forumda konularda olması lazım modifiye bölümünde...
Printable View
herkese merhaba arkadaşlar
yeni bir üyeyim, yeni evomu aldım ancak daha 1 hafta sonra teslim alıcam. Sanırım birçok konu konuşulmuştur vakit buldukça en baştan okumaya çalışacağım, o yüzden olurda önceden konuşulmuş birşeyler sorar veya yazarsam affola...
EGEMEN DOĞAN / ANKARA / EVO DYNAMIC MULTIAIR S.P.K + A.K BEYAZ, İÇ BORDO
hoşgeldin anıl benim de 1-2 haftam var... forumdan keyif alacağına eminim...
Çok teşekkürler Soner, bende keyif alcağımdan eminim. Burayı
bulduğum için çok mutluyum...
Arkadaşlar çok özet bir şekilde sadece bir sorum olacak. belki onlarca kez yazıştınız ama...
Çok ciddi bir sıkıntısı varmı evolarımızın. Kullanıcılar direksiyon sesinden felan bahsediyor ancak en güzel cevabı kendi formumuzdan alırım diye düşünüyorum...
Bu arada sonar araçlarımız bi gelse. Abi 2 aydır bekliyorum iyice sabırsızlaştım...
evoyu bilmem ama gplerde ön amörtisör bilyalarından ses gelebiliyordu bunu da serviste garanti kapsamında değiştiriyorlardı benim eski gp'de değişti ondan sonra da sorun olmadı bakalım evo gelsin görücez...
anladım dostum bakalım umarım hepimiz sıkıntısız mutlu mutlu bineriz.
sonuçta ben arabada şansada inanıyorum, hepsi aynı olacak diye bişey olmuyor bence...
bu arada karter koruma hakkında bilgin veya fikrin varmı. Eşimde kullanacağı için bazen taktırsam diye düşünüoyorum ama:g0000000:
ben kullanma ihtiyacı hissetmedim, plastik ve metal olanları var ama fiyatları yüksek diye biliyorum servisten bilgi almak lazım.
anladım dostum sağol. Duruma göre bakalım artık çok acil değil nasılsa...
Merhaba arkadaşlar forumu yeni yeni takip etmeye başladım ve özellikle görünüm konusunda modifiye bölümlerine takılıp kalmış durumdayım. sanırım yaza doğru ufak ufak değişiklikler yapmaya başlarım gibi...
Yusuf KARABAY / ANKARA / EVO DYNAMIC MULTIAIR +POPKİT +ASİSTKİT
abdi mutlu-bursa Evo Fire Active 1.4 77bg evo beyazı... 3veya 4 ocakta teslim alcam evomu sabırsızlıkla bekliyorum :)
abdi mutlu-bursa Evo Fire Active 1.4 77bg evo beyazı... 3veya 4 ocakta teslim alcam evomu sabırsızlıkla bekliyorum:)
arkadaşlar bu viraj içini aydınlatan sis farları nasıl...yani diyelim ben sis farlarını bu direksiyonun solundaki düğmelerden açtım, o zaman aktifmi oluyor bu sistem? Yoksa açmasam bile direksiyonu her sola veya sağa kırdığımda nereye dönüyorsak orayımı yakıyor...
Farlar yandığı zaman aktif oluyor. Sisleri açarsanız sisler kalıcı olarak yanar.
Eğer bu ışıkları kullanmak istemiyorsanız da menüde corner ışıklar var ordan kapatabilirsiniz..
Anladım arkadaşlar çok teşekkür ederim cevaplarınız için...Artık bu hafta teslim almayı umuyorum aracımı bakalım herşeyi öğrenicem...
selam arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar, evo dünyasına bende katıldım bugün uzun bir maratonun ardından, skoda fabia kiario clio ve fiesta inceledim ve segmentin en hesaplı en donanımlı ve en şık aracı olan punto evoda karar kıldım, ama maalesef şubat ayını beklemek durumundayı :(
izmir murat çaka / Punto evo siyah dynamic skydome 1,3 multijet 16 v 75 bg
anahtar teslim 33.000 nasıl sizce fiyat ???
fatih izmirde öyle bir talep varki adamların kotaları full dolu, benim yanımda elemanlara kağıt dağıtıldı, bütün indirimler yarından itibaren geçersiz kotalar ve siparişler doldu diye müdürleri dağıttı. 2-3 saat pazarlık sonunda indirebildim bu fiyatlara ancak artık olan oldu napalım kazasız belasız
Ben nerde far karartma yaptırabilirim istanbulda bilgisi olan varmı?
birde hala cözemediğim bizim ön ızgaralarımız paralel cizgilerden oluşuyor yurtdışındaki evolarda petek var...
Acaba bunu bizim evolara takabilirmiyiz.
İstediğimiz her parçayı getirebileceğimizi söylüyordu birmot
evet abarthtada aynı petekler söz konusu ve çok tatlı duruyor bende istiyorum bunlardan :(
https://www.carpage.com/images/large...unto-Evo_1.jpg
Arkadaşlar punto evo ve fiat modellerine ilişkin talep ile ilgili haber..
modele byk talep var - Hrriyet Ekonomi
merhaba arkadaşlar
bugün öğle noterden fiata vekalet verdim, peşinatın kalan kısmını yatırdım sadece aracın gelmesi kaldı Ankara Birmota. Araba şuan Bursadaymış ancak 300 adet araç Birmota gelecekmiş ve tır kalmadığı için 2 hafta bekleyebileceğimiz ihtimali varmış...artık günleri sayıyorum ama bakalım umarım ilk tırda gelir
Yeni konu açıp kalabalık etmeyeyim dedim. Arkadaşlar EVO almadan önce araştırırken vites değişliği için belli bir devirde vitesi değiştirme uyarısı shıft ışığı yanıyor diye okumuştum.
Bu özellik sadece manuel viteslerdemi var? Duoloıc viteste yokmu?
bildiğim kadarıyla Start&stop olan araçlarla gelen bir özellik. shift ışık değil ekranda çıkan bir yazı ayrıca:)
bende aracımı alırken siteden fiyat araştırdım 27bine kadar alanlar vardı ama 2 bayi gezdim ancak 28.250ye indirebilmiştim 500 aşşasına verenlerde oldu ama onlara başka şehirlerde olduğu için pek yanaşmadım fiat araçları belli bir fiyat sınırı yok ne tuttrurlarsa veriyorlar. Bir daha fiat tan 0 araç almam sanırsam. Bravo hayallerimi 2. ele yönlendireceğim ama öncelikle aracınızın tadını çıkarın :) hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.
ağustos ayından bu yana aracımı büyük zevkle kullanıyorum bu da herşeye değer bence
selam evocular
benimki daha yolda aralık 10 dan beri bekliyorum daha gelmedi. dizel metalik beyaz evo sabırsızlıkla bekiliyorum.
Evo mu çok seviyorum. Ama bir daha ki aracım kesinlikle fiat olmayacak. 30.000TL lik araç 3 ayda 3000TL değer kaybetmemeli.
Fiat'ın saçma sapan fiyat politikası bir müşterisini kaybetmesine neden oldu.
Haksızsam haksızsın deyin. Diğerleri de indirim yaptı ama fiat kadar abartan olmalı. Özellikle evo lar için
fiyatlar yeniden yükselecek içiniz rahat olsun aralık sendromunu atlattık artık :D
Arkadaşlar,
Bugün itibarıyla aracımda lpg dönüşümü uygulanmıştır. İlgili konu aşağıdadır;
https://forum.grandepuntotr.com/gene...tml#post443879
EVOCULAR KASKO KONUSUNDA YARDIM BEKLEMEKTEYİM..
Teşekkürler Şimdiden..
https://forum.grandepuntotr.com/gene...-hakkinda.html
[QUOTE=nerhal61;301878]Hoşgeldin guguk .... Gelir bu ay gelir merak etme....
1- Halit BEBEK - Ankara - 1.4 Fire Dualogic Evo Dynamic - Beyaz -S&S
2- Emrah Atış - Ankara - 1.4 Fire Dualogic Evo Active - Beyaz
3- Burak Balcı - Balıkesir - 1.4 Fire ?????? Evo Active - Kırmızı
4- Hakan Karataş - Mersin - 1.4 Fire Manuel Evo Dynamic - Siyah
5- İlker ESENER - İstanbul - 1.4 Fire Dualogic Evo Dynamic - Siyah -S&S
6- Hüseyin ARAS - İstanbul- 1.4 Fire Dualogic Evo Active - Evo Yeşil-S&S
7- M.Kaan Gülüm- Ankara -1.3 Multijet Evo Dynamic - Beyaz
8- Emre Emre- İstanbul -1.3 Multijet Evo Active - Siyah
9- Sercan ÇELİK - Ankara - 1,3 Multijet Evo Dynamic - Evo Siyah - Assist Pack
10-Fatih Yüzbaşı - Ankara-1.4 Fire Dualogic Evo Dynamic - Beyaz -S&S-Skydome-Ass.Pack-Blue&Me-Pop Kit-Saf.pack
11-evo eyoo - İstanbul-1.4 Fire Dualogic Evo Dynamic- Siyah
12-fatih poyraz ankara 1.3 mjet 75 BG evo siyahı
arkadaşlar selamlar aracımı bugün teslim aldım ve eve gelir gelmez siteye üye oldum.
epey bir incelemeden sonra siyah bir evo 1.4 fire dynamic dualogic aldım.
Hayırlı Olsun Aracınız..
arkadaslar selam aracımı bir kac gun sonra teslim alıcam. Punto evo 1.4 dynamic dualogic 28.250 tl. Arac ile ilgili bir sorum olacak, forumun tamamına bakma sansım olmadı bununla ilgili cevap yazılmıssa simdiden ozur dilerim. Punto evo benzinli karter koruma takılabiliyormu yetkili servisler tarafından. Tesekkurler.