Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
97 sonuçtan 41 ile 60 arası

Konu: Yeni araç sahiplerinin ilk gp izlenimleri

YSN YSN
    byasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 35

yaw bu bnim arabada da var mı şu cam olayı ben denemiştim çalışmıyodu active olmasından dolayı mı ?

Şakir D.
    siyahinci83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 347

bende de active var bende camlar anlatıldığı gibi çalışıyor kontağı kapattıktan sonra

onur poyraz
    TıRSıK FaRe :) poyraz_o - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    26 TZ 855
    Edilen teşekkür: 73

Alıntı ik77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emniyet kemeri alarmini kissamda çok rahatsiz edici bi şekilde çalişiyor.bazen çok kisa mesafe kullaniyorum onun için takmiyorum alarmin iptali varmi
    5 tl ye iki tane emniyet kemerinin mandalının plastiğinden aldım ve taktım..
    artık ötmüyorlar..

gökhan s.
    qwertasdf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çankırı
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    .
    Edilen teşekkür: 20

arkadaşlar gün geçtikçe arabamı daha çok seviyorum.her binen de çok memnun kalıyo.ancak bazı küçük ayrıntılar var ki hiç olmamış.mesela göstergenin çerçevesi tam oturmamış bantlı kısmı dışarıdan görünüyo.diğer tarafında öyle değil.seri üretim nedeniyle olduğunu söylüyorlar.zamanla daha da geveşyip ses yapacağını düşünüyorum.
    ayrıca autoclose çok hoşuma gitti.araç ne kadar üst sınıf araçlarla kıyaslanmasa da özellikleri bakımıdan üstün bir araç.

YSN YSN
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Alıntı poyraz_o Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5 tl ye iki tane emniyet kemerinin mandalının plastiğinden aldım ve taktım..
    artık ötmüyorlar..
    Hiç bişey almaya gerek yok kemerleri takın üstüne oturun rahatsız etmio

burak demir
    JuDaSs77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sivas
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 BY 02..
    Edilen teşekkür: 6

Arkadaşlar sonunda cuma günü gp me kavuştum ve 2 günde 200 km yol yaptım.araçtan çekiş gücü hariç çok memnunum hep şikayet edilen ses izolasyonu konusunda benim hiçbir şikayetim yok, bence sessiz sayılabiecek bir araç..yanlız ilk gün bişey yoktu ama bugün sağ arka taraftan cam tıkırtısına benzer bir tıkırtı duydum.Nerden geldiğini çözemedim bagaj mı yoksa sağ arka cam mı?böyle bir tıkırtı duyan var mı yeni aracında?sadece bozuk ve çok kasisli yolda bu sesi duydum..Ha bu arada beyaz bu yavruya çok yakışıyor be hele birde fun olunca bir bakan bir daha bakıyor

YSN YSN
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Alıntı JuDaSs77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar sonunda cuma günü gp me kavuştum ve 2 günde 200 km yol yaptım.araçtan çekiş gücü hariç çok memnunum hep şikayet edilen ses izolasyonu konusunda benim hiçbir şikayetim yok, bence sessiz sayılabiecek bir araç..yanlız ilk gün bişey yoktu ama bugün sağ arka taraftan cam tıkırtısına benzer bir tıkırtı duydum.Nerden geldiğini çözemedim bagaj mı yoksa sağ arka cam mı?böyle bir tıkırtı duyan var mı yeni aracında?sadece bozuk ve çok kasisli yolda bu sesi duydum..Ha bu arada beyaz bu yavruya çok yakışıyor be hele birde fun olunca bir bakan bir daha bakıyor
    Maşallah nazar değmesin aman kazasz sürüşler

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

burak demir
    Nereden
    Sivas
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 BY 02..

saol yasin

kemal büyükgenç
    keykavus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 88

Saygıdeğer arkadaşım sağ arka davlumbazın üzeri amortisör takozuna vuruyor ve o da tıkırtı yapıyor. Bozuk yollar ve kasislerde bu ses rahatsız ediyor düz yolda ise pek bir ses yok. Daha yeni başıma geldi de istersen bir baktır. Kazasız belasız hayırlı sürüşler dileğiyle saygı ve selamlar sunarım.

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

burak demir
    Nereden
    Sivas
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 BY 02..

teşekkür ederim kemal bey.siz baktırdınız mı peki gelen ses için? servis ne gibi işlem yapabilir bu konuda bilgisi olan var mı?

bahri cincioğlu
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. GPS2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 399

aracı cuma günü teslim aldım, iki gündür dur durak yok ...2 yıl gibi kullanırım diyordum revize ediyorum 2-4 yıl olabilir...keyifli beklediğimden daha önce grande (sık sık) kullanmama rağmen iyi... yakıt mükemmel...6,3 klima açık ortalama genellikle şehiriçi...araba sadece 100 kmde

Hüseyin Özden
    ozdkay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 71

Ben alalı 3 hafta oldu. 2000 km yaptım. hemen yeni lastik taktım. virajlarda çok iyi güven veriyor. Teybi kötü değil, sesi iyi veriyor. yakıt tüketimi iyi, 1 depoyla şehir içi ve dışı karışık 750km gittim. Dikiz aynaları görüşü çok güzel. City modu çok güzel ( inşallah kronik city motor arızası başıma gelmez, gerçi 2008 modelde sorun yok sanırım). Direksiyondan sağa sola çevrilince ses geliyodu.. onuda bugün serviste garantiden hallettiler amortisör takozu değişmiş. (Enriko Aliberti).. Servisinden de memnunum. Cam otomatiği biraz ilerde, eğilmek gerek. Vites geçişleri iyi. geriye rahat geciyor. Rampa performansı 75 lik bi motora göre gayet iyi kötü değil. Kapılar zor kapanıyor, hep ikinci kez kapatabiliyorum. Torpido ışığı olmaması kötü. İç mekanı rahat, araç arkadakiler rahat oturabiliyor. Fiyatı ve donanımına göre kötü araç değil.

onur poyraz
    TıRSıK FaRe :) poyraz_o - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    26 TZ 855
    Edilen teşekkür: 73

- torpidoda kalemlik yok mu ben mi göremedim.
    - makaslara girince arka taraf çok hafif savuruyor. (lastik basıncından olabilir).
    - plakayi acilen yapıştırmam gerekiyor yoksa düşecek...
    - çekişten ilk 500km memnun değildim fakat şimdi idare eder.. ( 500km 3500-4000rpm altına inmeyince açıldı sanırım.)
    - ankara acayip tozlu yıkadıktan 5dk sonra tozlanıyor..
    - kapılar bencede sert kapanıyor.
    - kapı altında aydınlatmalar olabilirmiş (yeri var kendi yok.

Barış Özdemir
    lagaluganet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 3

bnm arabada kapı altında ışık var orjinal olarak ? açınca gayet güsel aydınlatıyor

Levent Taner
    levent44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sivas
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 0

bende bugün puntomu aldım ilk izlenimlerim gayet olumlu inşallah kazasız belasız keyfini çıkarırız .........

ENGİN ALAN
    archebebe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 0

daha 3000 km yaptım aldığımdan beri. pazar günü sağolsun bi sivil polis kırmızı ışıkta beklerken arkadan var gücüyle çarptı. 6 metre ileri fırladı freni basılı haldeki araba, sadece arka tamponun altında hafif bi iz kaldı. inerken arka pert oldu heralde diye indim. hiçbişey yok. bi an güvenim geldi. güvenlik iyi. onun dışında plastik aksamdan tıkırtılar geliyo. benim de so arka kapıdan tıkırtılar geliyo. yarın baktırıcam. ilk aldığımda sol ön direk kaplaması ve sağ arka kapı altındaki plastik kaplama oturmamıştı. garantiden parça sipariş edildi 1 ayda geldi. servis mi beni oyaladı sizce yoksa italyadan gelen malzeme hakkaten bu kadar uzun sürüyo mu gelmesi. bir çok filo bu aracı kullanıyo, parça stoğu ne kadardır türkiyede??

yeni alanlara hayırlı olsun. ben sevdim arabayı iyi anlaştık biz her ne kadar 70 bg dizel kesmese de..

sevgiler..

Talat Mtl
    tc_tlt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    26
    Edilen teşekkür: 16

Belki yarın aracımı alabilirsem size ilk izlenimlerimi zevkle yazıcam buraya
    Bu arada eskişehirde TM plaka verilmiyormu arkadaşlar bilgisi olan varmı?

İLKER Ç.
    ocean_1919 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    26
    Edilen teşekkür: 197

Geçen sene ağustos ayında TT serisindeydi ama bir görüşün boşta varsa ayarlarlar.

uğur kamçı
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. xcruelx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 358

Valla bugun elektrik arızası " https://forum.grandepuntotr.com/teknik-yardim/11781-tavan-lambasi-arizasi.html " için Servis için teknik otoya giderken (orhangazide)
    Biraz çevre yolunda biraz bastım. Giderken araba 155 de çakılı kaldı motor daha sağır halde. 20 günlük arac olarak bilmiyorum hep bastım yolda gemlik yokuşunu 5 le çıktım indim. dönüşten biraz açıldı motor 170 leri göre bildim. Hızlanınca biraz daha sevdim aracımı. Gercekten hızlanışı yavaş kalsada starjet in hızlanıncada iyi hızlanıyor. ve hızlı hali yavaş haline göre daha güven verici hissettirdi bana. 90 la 100 le viraş dönerken korkuyorum savrulcak gibi hisettiriyor, sanki. ama yolda hel o gemlik ten aşagı 140 ile aldıgım virajlar oldu. Tamam beli viraj farkı olabilir ama hızlı iken sanki daha güven verdi bana. ARıza için Gitmişken birde alt koruma taktırdım. Arac güzelde işte rüzgar sesi alması (gerçi çok rahatsız edici değil) birde bende bu elektrk hatının şase yapması morelimi bozdu 20 günlük araç. Birde arızayı bulcaz diye hatlar için döşemeleri açarlarken iken sankii benim içimi acıyorlar. Birden dedim kendime bu ne ya sende acayip bağlamış arac kendine beni.

cihan sevim
    cihann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1

ben aracımı 1 hafta önce teslim aldım.keyifle biniyorum aracıma.çok memnunum.sadece debriyaj pedalında biraz zorlanıyorum.ilk kalkışlarda araba bazen stop ediyor.kullanan arkadaşlarımda aynı şekilde ilk kalkışta zorlandılar.servise gittim debriyaj ayarı yapılır diye.bunlarda debriyaj ayarı yokmuş dediler.hidrolik debriyajmış.2 senedir araba kullanıyorum.neden böyle oldu bilmiyorum.debriyaj pedalına alışmak gerekiyormuş....

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon