Valla bugun elektrik arızası " https://forum.grandepuntotr.com/teknik-yardim/11781-tavan-lambasi-arizasi.html " için Servis için teknik otoya giderken (orhangazide)
Biraz çevre yolunda biraz bastım. Giderken araba 155 de çakılı kaldı motor daha sağır halde. 20 günlük arac olarak bilmiyorum hep bastım yolda gemlik yokuşunu 5 le çıktım indim. dönüşten biraz açıldı motor 170 leri göre bildim. Hızlanınca biraz daha sevdim aracımı. Gercekten hızlanışı yavaş kalsada starjet in hızlanıncada iyi hızlanıyor. ve hızlı hali yavaş haline göre daha güven verici hissettirdi bana. 90 la 100 le viraş dönerken korkuyorum savrulcak gibi hisettiriyor, sanki. ama yolda hel o gemlik ten aşagı 140 ile aldıgım virajlar oldu. Tamam beli viraj farkı olabilir ama hızlı iken sanki daha güven verdi bana. ARıza için Gitmişken birde alt koruma taktırdım. Arac güzelde işte rüzgar sesi alması (gerçi çok rahatsız edici değil) birde bende bu elektrk hatının şase yapması morelimi bozdu 20 günlük araç. Birde arızayı bulcaz diye hatlar için döşemeleri açarlarken iken sankii benim içimi acıyorlar. Birden dedim kendime bu ne ya sende acayip bağlamış arac kendine beni.