Alıntı alperd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
2009 model GP'mi aldım ilk izlenimlerim çok olumlu eşim de çok beğendi

benin sorunum Müzik Seti ile ilgili.

Teyp MP3 disk çalmadığı için FM transmitter'lı Navigasyon kullanıyorum ancak;
Teypte FM-MONO seçeneğini bulamadığım için STEREO'da hafif cızırtı yapıyor.

ben mi bulamadım yoksa teypte MONO seçeneği mevcut değil mi arkadaşlar?

Teybin FM Mono-Stereo ayarı Otomatikmiş. olsun..

Teypte USER EQ'ya gelip Aşağı yön tuşuna Basık tutunca 7 bantlı Ekolayzır ayarına girdim ve kendi zevkime göre ayarladım.
Radyo çekim gücü harika ve net.
Ayrıca FM transmitterli navigasyonla kullanıyorum MP3 dinliyorum çok keyifli.

aracı kullandıkça daha çok beğeniyorum. bence GP bundan 20-30 sene sonra bile sevilen bir model olacak, efsane olacak (Wolksvagen kaplumbağası gibi)

hem iç tasarımını hem dış tasarımını çok beğeniyorum.
Plastikler bence kalitesiz değil çok fazla kurcalamazsanız uslu uslu yerlerinde duruyorlar en önemlisi de bozuk yollarda bile aracın hiçbir yerinden en ufak bir tıkırtı bile gelmiyor..

motor alt devirleri atak değildi aldığımda ama Race Chip ile harika oldu. ara hızlanmalar, gaz tepkileri, çekiş harika. ancak 0-100 hızlanma sanırım vites geçişleri sebebiyle aynı oranda güzelleşmedi ne yazık ki ama tabiki fark ediyor. 180 hp 230(+36) nm Meriva OPC'den indim (aramadım) araç 1400+ kg idi bu araç ise 1105 kilo inanın tork/kg çok çok fazla geliyor sanırım şuan 250 nm civarında otomatik vites araba gibi gaza basmadan kendi gidiyor sanki..

ilk aklıma gelenler bunlar kapı kapanma sesleri olsun City modu olsun her şey güzel. araç her ihtiyaca en az yeter derecede cevap veren kompakt bir araç bence.

lastiklerim Hankook K425 195/55/16 87V. bence araçta lastik sesi yok yalıtım gayet başarılı ama rüzgar sesi var tabi..

ayrıca araç parçaları gayet ucuz her türlü modifiyeye uygun servis ağı geniş vs. vs.

seviyorum uleeen