Moosty Nickli Üyeden Alıntı
Hayır rastlamadım, içerideki işçilik gayet iyi. Hindistandaki iklim sıcak olduğu için yapıştırıcının daha sağlam olması amacıyla fazla miktarda kullanmış olabilirler, muhtemelen bu nedenle taşmıştır. Eskiden Ladalarda olurdu diye hatırlıyorum, Rusya iklimi için uygun olan yapıştırıcılar Türkiye deki sıcak havada kendini bırakır, çatır çatır dökülürdü, dikiz aynasının bile durup dururken düştüğünü bilirim Lada da. Sıcak iklim nedeniyle faklı miktarda / özellikte yapıştırıcı kullanmış olmaları problemin nedeni olabilir.
Araçların Hindistan için özel işlemden geçirildiği izlenimine kapıldım, çünkü klimanın Hindistan hava şartları için daha da güçlendirildiği ve soğutma performansının oldukça tatmin edici olduğuna dair bir ifade vardı bir yerde.
Camda da tuhaf boyalar yok bizde, muhtemelen Hindistanda maliyeti düşürmek için hafif defolu malzemeleri kullanmış olabilirler. Aracın montajında hizalama hataları konusunda yorum yapamıyorum, GP şu anda sadece İtalya da üretiliyor diye biliyorum, eğer Hindistanda üretiyorlarsa işçilik hataları söz konusu olabilir, İtalya da üretiyorlarsa işçi kullanımı en az seviyede olacağı için işçilik hataları da az olur heralde.
Yer imleri