moosty Nickli Üyeden Alıntı
"bence direksiyonun yanında soldaki göz kullanışsız. Ne koysan hemen kayıp düşüyor." +
"sileceklerin rüzgarla temasını engellemek için kaput bitiminde biraz alta yerleştirmeleri gerekirdi.. Sileceklerin rüzgar sesine katkıları var.." +
"kapı içi cepleri çok dar " +
"cep telefonumu koyacak doğru dürüst bir göz-cep vs yok. " +
"ses yalıtımı eksik dışardan ses alıyor" +
"3- torpido küçük ve lambasız." +
"sinyallerle ilgili bi sorun var ama genel bişeymi bilmiyorum.mesela sağa sinyal verdim ve sağa döndüm,direksiyon düzelince bide bakıyorum ki sola sinyal veriyor araba." +
- arabanın öne de, arkası da çok iyi görünmüyor, düzgün park edebilmek için arabaya iyice alışmak gerekiyor. Ancak bu tasarım, arabaya çok estetik bir hava verdiği için bundan vazgeçmek yerine park sensörünü standart hale getirmek daha mantıklı olur bence.
- kendi sınıfındaki arabalarda, en alt özelliklere sahip modellerde bile artık mp3 çalar standart halde. En azından cd çalar üzerindeki aux. Girişini ön tarafa koyabilirlerdi, mp3 çalar bağlardık kendimiz. (yu-ma-tu bile koyuyor yahu)
- arabanın tasarımında yangın söndürücü tüpe yer verilmemiş. şimdilik bagajda bir koli içerisine koydum; frene bastıkça ileri, gaza bastıkça geri gidiyor. Umarım bu gidip gelmeler ile bir gün yangın söndürücü bagajda birden kendi kendine açılmaz. (daha önce temprada başıma gelmişti, hız tümseğini görmeyip hızlıca geçtikten [uçtuktan] sonra 'vvvoooorrrzzzşşşşşşffffşşş.' gibi bir sesle birlikte arabayı acilen kenara çekmiştik)
- yol bilgisayarı ekranı, göstergelerin içerisinde aşağıda değilde yukarıda olsa daha iyi olurdu, çünkü oradaki yazıları okuyabilmek için insanın gözlerini yoldan tamamen ayırması gerekiyor. Eğer biraz daha yukarıda olsa sürüş güvenliği açısından daha yararlı olurdu.
- torpido gözünün kapağı kalitesiz bir plastikten yapılmış ve sadece orta noktasında ince bir dil ile tutuyor. Muhtemelen 3 yıl içinde o kapak sağa sola yamulmaya başlar ve zemine paralelliği kaybolur.
çok uzun yazdım belki ama gp nin benim gözümdeki bütün kusurları sadece bunlar. Fiat bu arabanın üzerinde park sensörü dahil 500 tl daha masraf yapmış olsa araba kusursuz olacak. Diyeceksiniz ki park sensörü co-pilot kit (cpk) ile geliyor, onu taktırsaydın. Benim söylemek istediğim, arabanın fiziksel tasarımından dolayı park sensörünün lüks değil, standart halde sunulması gerekliliği. Ilk alırken park sensörü sormuştum ama cpk benim modele olmuyormuş. Bir üst modele de param yetmemişti zaten, hem üst model al hem de cpk al aşmıştı beni.