punto'nun anlamı nokta da matbaada da harflerin boyutuna verilen isim. grande de büyük demek. evet şimdi toparlıyoruz, grande punto = büyük nokta :D
Printable View
punto'nun anlamı nokta da matbaada da harflerin boyutuna verilen isim. grande de büyük demek. evet şimdi toparlıyoruz, grande punto = büyük nokta :D
tasarım hatası olarak kabul edılmeyebılır ama, egzoz cok rahatsız edıyor benı.az bıraz tozlu bır yoldan gecerken, hafıfte gaza dokunursanız, acayıp bır sekılde toz kaldırıyor yerden.kalkan tozlarda dırek arka cama konuyor.o da ayrı bır dert zaten...
bence kapı gözleri hiçbir şey koyulmuyor.
sürücü koltuğu yükseklik ayar koluna, otururken ister istemez temas ettiğimiz için ayarı alçalıyor..
Bu olay benide başta rahatsız etmişti.. sonra nedenini öğrendim..
1. Başlıklar katlanmayacak hep orada olacak boyutlarda olursa arka görüşü engelliyor.. Bu yüzden kullanılmayınca indirilmesi gerekli
2. Başlıklar inik vaziyetteyken yolcuyu rahatsız etmezse yolcu o başlığı kaldırmaz ve kaza durumunda boynunu sakatlar.. o yüzden rahatsız edicek şekilde konulmuş ki yolcu onu yükseltip düzeltsin.. bu durumda byunda kamçı etkisi denilen sakatlanmayı yaşamasın..
GP'mi alalı bir hafta civarında oldu gözüme çarpan tasarım sorunlarını -birkısmı yazılmış gerçi ama- hazır meydan bulmuşken yazayım :sp_ike00:
1- Cam açma düğmeleri çok uzakta (5Klardan bahsediyorum). Yani ne bileyim, iki santim yanımdaki camı aralamak için motor kaputuna uzanmak gibi birşey :no000000:
2- Ön sol ve sağ tavan bağlantıları çok kalın ve görüşü engelliyor.
3- Torpidonun üst kısmındaki raf. Halen ne işe yaradığını anlayabilmiş değilim. Öne doğru meyilli olması sebebiyle koyulan şeyi muhafaza edemiyor netekim :)
4- Paspaslar... Sürücü paspasının sağ ayak topuğuna gelen kısmı resmen ağlıyor. O kısma takviye bir madde konabilirdi.
5- Bagaj kapısında şifa niyetine bir tutamak olmaması. Bagajı açarken tırnağımla tamponun üst kısmını çizmemek için hayli zorlanıyorum.
6-Silecek suyu haznesinin kapağının ekleme değil tek plastik olması. Eminim bi süre sonra açıp kapadıkça ve de sıcağın etkisiyle ara ek kısmından kopacak o kapak.
Eh, bu kadar kusur kadı kızında da olur :innocent:
Puntoman, cam açma düğmeleri 3k larda daha da uzak :) A ve c sütunları bence de kalın.Torpidodaki üst kısma ben araç kıtapçığını koyuyorum...
benim torpido kapağım yamuk duruyor oturmuyor tam..kendımce bıseyler yapmaya calıstımda olmadı en cok gozume batan o şimdi..bi yolunu bulsamda duzeltsem..
ben oraya cd çantasını koyuyorum. cuk diye oturuyor. ama çantanın dolu olması lazım. :)
Bence arka kapı kolları güneşin altında ısındığından mıdır bilmem ama benden başka biri açamıyor mecbur benim açmam gerekiyo ve bu durum komiğime gidiyo :)
Evet her zaman, özellikle de City modunu kapattığımda, 90 derece dönüşlerden sonra hızlıca gaza basıp direksiyonu ser bırakınca sinyal kolu öyle hızlı geri atıyor ki kendini, sonrasında diğer tarafa sinyal vermeye başlıyor. Alışana kadar çok güreştim sinyal koluyla, şimdi bırakıyorum artık. Nasıl olsa ters yöne sinyal atmaya başladıktan 3 saniye sonra susuyor.