babasını sevmiyor galiba ona vermiş bu iğrenç gp yi.:w00t2000:
Printable View
babasını sevmiyor galiba ona vermiş bu iğrenç gp yi.:w00t2000:
benim tek derdim bagaj kapagı.gerçi evoda bu problem ortadan kalkmış ama.yinde büyük eksiklik.adam 2007 sensinde bunu düşünemezmi ya.bazen dalgınlıklla arabanın arkasına gidiyorum.ara babam ara bagaj kapagını açacam diye.ama kaportacı ile görüştüm.evonunkine çevirecem.sanırım gp lerde bagaj kapagında amblem altında delik yok.onu açınca %80 bu iş tamam.85 liraya evo bagaj dügmesi gerisi elektirikçi işi.
En büyük problemlerden biride el freninin olduğu kısım. El frenini tam ortalı değilde sürücü koltuğunun hemen yanına koysalardı, yan tarafınıda göz olarak değerlendirebilirlerdi.
benim alışmam çok kısa sürdü :D
önceden şahin, tipo, kango kullanıyordum onlarda arka taraftan açılıyordu. puntoda içten ya da anahtardan açılması iyi olmuş bence.
alışamadığım ve yanlış bulduğum noktalardan birisi, anahtardan bagaj kapağı çok kolay açılıyor. iç düğmede 2 3 sn basınca açılıyor ancak anahtarda basar basmaz açılıyor. bazen kontağa takarken elim değiyor ve açılıyor inip kapatmam gerekiyor falan fıstık.
askılı tutamaklarda yay yok bıraktın mı çat diye vuruyor...
EVET aynen yazdığın gibi bende aynı dertten muzfaribim yanımda yabancı biri olunca bana bakıyor ne yapıyorum diye komic bir durum oluyor...:thumbdown:
çok güzel olması dışarıdan seyredicem diye binip gidemiyorum.