Benim anlamadığım bu kadar sıkıntı var.
Daha senin neyine servo motor evoyada koymuşlar servo motoru lineadaki gibi karadüzen hidrolik olsa bence daha iyi olurdu.
Öncelikle sakın para verip yaptırmayın..Az buz bir para değil.Fiat bu hatasını biliyor ve birçok kişiye ücretsiz değişim hakkı sağlıyorlar.İyi niyet kapsamında..Öncelikle başka bir servise danışın olmadı fiat müşteri hizmetlerini arıyarak sorununuzu dile getirin.Biran önce çözüme kavuşması dileğiyle..Geçmiş olsun..
Tanışma - Grande Punto | Punto Evo | Bravo
![]()
Benim anlamadığım bu kadar sıkıntı var.
Daha senin neyine servo motor evoyada koymuşlar servo motoru lineadaki gibi karadüzen hidrolik olsa bence daha iyi olurdu.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Bu girişimlerden bir sonuç alindimi şu ana kadar arkadaşlar lütfen bilgi
iyi niyet kapsamında bu değişimlerin yapıldığını söylüyorlar ancak dava açanların durumu veye aldıkları aşamalar nelerdir acaba
bu aralar kimse bu sorunu yaşamıyor herhalde...
arkadaşlar adı üzerinde tofaş herşey satıncaya kadar sattıktan sonra herşey bitiyor yüzüne bakmıyorlar
Fiat Grande Punto 2011
aynı km deyım bendede aynı sorun var hakem heyetıne basvuru ıcın ne lazım yardımcı olurmusunuz
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...-evragi-2.html
Ben bırseyler yazmıstım yardımcı olabılır sıze
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
sayın yöneticilerden rica...bu CİTY MOTOR ARIZASI topicini lütfen sabit yapın,hatta bu konu ile ilgili tüm açılmış başlıkları toplayıp-derleyip kategori yapın...onlarca konu açıldı,her yeni üye bir topic açıyor bilmediği için...tüm city motor konularının biraraya toplanması faydalı olur...eski city motor başlıklarına link verme eziyeti son bulsun,hayır duası alırsınız...punto var olduğu sürece bu konu hiç bitmeyecek..
not: arama kısmına city motor yazıldığında onlarca açılmış gereksiz konuyu görebilirsiniz.
Konu levan34 tarafından (01/12/2011 Saat 05:02 ) değiştirilmiştir.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
tofaşın hangi mail adresine göndereceğiz yazımızı ??
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri