Valla skydom içinde 4 bin istemişler. Daha alalı 1 hafta oldu. Korkmaya başladım.
Benim 2004 puntom var ve servo motor arızası yaptı direksiyon sertleşti.Servise götürdüm 1935 Tl parça ücreti 120 TL de değişim(işçilik) ücreti istediler.Burada yazılanlardan bahsettim ve bazı müşterilerin sorununun ücretsiz değişitirildiğini bazı müşterilerden %10,%20,%40 ının fiat tarafından Pardon TOFAŞ tarafından karşılandığını bunun kriterinin ne olduğunu sordum.Tofaş merkezden Ceyhun KÜNEÇ isimli yetkiliden aldığım bilgiye göre tamamen aracın servis bakımları ile ilgili olduğu şeklindeydi.Bende Direksiyon arızasının kronik bir arıza olduğunu ve tüketicinin kullanım hatası ile oluşacak bi hata olmadığını söyledim.İyi niyet çerçevesince %20 sini TOFAŞ karşılayacakmış.Yani 1600-1700 TL cepten çıkacak.Şimdi burda herkes şunu savunuyor ya 7 yıllık araç elbet bişeyler çıkacak.Ama tanıdığım veya araştırdığım tüm puntolarda veya grande puntolarda böyle bir sorun varsa bu FIAT tarafından kronik arıza kabul edilip ücretsiz değişiminin yapılması gerektiği değilmidir? Hiç beğenmediğim asla ve asla araçlarını almadığım ve almayacağım hyundai bile direksiyonla ilgili arızasını ücretsiz gideriyorsa Fiat bizden neden ücret istiyor.Üstelik ücret istemede de adaletsiz bir tavırları var kimine %20 kimine %40 destek veriyor.Canlarının istediğini ise ÜCRETSİZ değiştiriyorlar ?Bence bunun cevabını bulmaya çalışalım.
Valla skydom içinde 4 bin istemişler. Daha alalı 1 hafta oldu. Korkmaya başladım.
servise aracımın sorununu yazılı olarak verin tüketici heyetine başvuracağım dedim yazılı bi şey vermeyiz gidin başvurun dediler...Yardımcı olacak kimse yok mu? Yoksa herkes bana ne nede olsa benim puntom cici modundamı?
kesinlikle hakkınızı arayın servis bakımlı olmayan araçları bile karşılamak zorundalar...
Keyif BMW'Dir...
kardeş sizin bildiğiniz bi araç var mı? en azından dava açarken plakasını vermek suretiyle örnek gösterelim mahkeme servisten bilgi istediğinde elle tutulur bir dayanağımız olsun.
arkadaşlar aracımın sorununu yazılı olarak verin tüketici heyetine başvuracağım diyorum bana yazı mazı veremeyiz diyorlar ne yapayım???????
Aracımın arka camına PUNTOLARDA KRONİK SERVO MOTOR ARIZASI VAR yazdırmayı düşünüyorum ne dersiniz?
Konu Scottie tarafından (12/05/2011 Saat 17:52 ) değiştirilmiştir.
bi daha mı fiat .. tövbeler tövbesi ...
Bu kadar kronik hala gelmiş sorunlu bir sistemi neden icat ettin neden ısrar edersin anlamak mümkün deil. Fiatı tercih sebebi city modunun yumuşaklığı değil aracın fiyatının ucuz olması...
şu an bir 2008 model g.p t-jet almak üzereyim bu city sorunu yüzünden neredeyse vazgeçeceğim..arkadaşın opel astrasında(2006) direksiyon problemi oldu servis ücretsiz yaptı nasıl iş anlamadım fiat bu kadar kötü mü bu konuda...?
Arkadaşlar fikrimi söylüyorum değiştirdiğim hiç bir araçta sorun yaşamadım. City modunu sadece dar park alanlarında kullanıyorum zaten yumuşak direksiyonu gpmizin o yüzden city yi sürekli kullanmaya gerek yok.Sürekli kullanmadığınız için arıza riskinizde minimum..
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
bendede sorun oldu 2006 model aracımda fiat sagolsun ücretsiz değişti serviste önemli arkadaşlar inanın bana...
city devre dışı iken normal hidrolik gibi oluyor mu?
t jetlerde de aynı sorun var mı
Alakası yok. Lütfen bilmeden konuşmayalım. City denilen elektro servo direksiyon sistemidir. Dolayısıyla sürekli aktiftir kapatamazsın. Kapattığımız tek şey park ederken bize yardımcı olsun diye bir program yazılmıştır. O program elektrik voltajını artırarak daha rahat çevirmemizi sağlar. Dolayısıyla city arızası dediğimiz arıza 2 yerden meydana gelir biri servo motor dur ki bunu tamiri yoktur. Motor değiştirilir ve motor pahalıdır. Diğeride direksiyon altındaki açı sensörü dür. Siz direksiyonu cevirdiğiniz oranı algılar ve o açı kadar servo motora elektirik gönderir. bu sistem kapatılımaz. city modu sadece programdır acı sensöründen aldığı sinyali kuvvetledirir. Dolayısı ile sistem hep aktif. Açı sensörü ise normalde 200 lira civarlarıma mal olarak bir sistem olmasına rağmen acı sensörü ile servo motoru birbirine bağlı olduğundan komple olarak değiştirirler. Ve genelde Türkiye şartlarında en çok arızayı yapan bu açı sensörüdür. açı sensörü içindeki platin ayaklar sıcaklık ve yoldan gelen titreşimlerin etkisi ile zamanla yıpranır. Asıl yapılan hata bu açı sensörü yüzünden servo motoruda değiştirmektir. Servo motor için fiyat normal ama maliyeti 250 liralık açı sensörü için motoru değiştirmek pahalı ve sacma. Toyota da aynı sorunu yaşadı. Ve açı sensörü ile motoru ayıracak bir şey yaptı. Dolayısıyla açı sensörü arızasında motoru değiştirmeden kurtuluyorsunuz. Hundayi ayıramadı. Onun yerinde garanti değişimi verdi. Ve her iki firma da bu sistemden Türkiye için vazgeçti. Çünkü bu arızayı türkler yaşıyor. Dolayısı ile İtalyanlara Tofaş söylemesine sağmen italyanlar bu konuyu sallamayıp ciddiye almadı. Aynı problem Tofaşın ürettiği bir araba olsaydı mesela linea hemen değiştirirlirdi. Malesef GP italyadan olduğu için bu konuda onlarında eli bağlı.
Dava açacak Özgür Bey aracının sorununu hallettirdiğinden dolayı vazgeçmiş.ikimizinde aracı 2004 model ondan da %80 tutarında ödeme yapmasını istemişler.O arkadaş Niğde de ben Sivas ta. Dava için hazırlıklar yaparken servisten aramışlar ve %20 ödeme yaparsanız değiştirelim demişler ve arkadaş kabul ederek değiştirmiş.Bugün bana servisten aldığı faturayı mail yolu ile gönderecek bende fiat müşteri hizmetlerine aynısını anlatacağım.
arkadaşlar benim aracımdada direksiyon problemi çıktı. 2006 model. servis saolsun ikiletmeden değiştirdi. 2000 lira artı işçilik dediler. tek kuruş para vermedim. bilginize.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri