aydın bey bende fiat 500L var ve bu city arızası bende de mevcut. servis beni 3 aydır bekletiyor. fabrikayla yazışıyoruz diyorlar. rica etsem mahkeme evraklarını gönderebilirmisin. size dua ederim . saygılarımla
aydın bey bende fiat 500L var ve bu city arızası bende de mevcut. servis beni 3 aydır bekletiyor. fabrikayla yazışıyoruz diyorlar. rica etsem mahkeme evraklarını gönderebilirmisin. size dua ederim . saygılarımla
sanırım benım belge örnek temsil eder ve kimse mağdur olmaz olanlarda parasını alır
helal abi bende city korkuyodum arabanın maliyeti yükselmesin![]()
hakkaten çok önemli bi haber bu... beklediğimize değmiş![]()
Serhat dalga geçmiyorsun değil mi))))))
bravo Aydın hocam belgeyi koy şuraya da milletin gözü gönlü açılsın![]()
belge elimdede siteye yükleyemedim uğrasıyoruz![]()
Karar Örnek Teşkil Edermi Bilmiyorum Ama Herkes Aynı Şekilde Başvurabilir Ve Kararın Örneğini Ek Olarak Sunabilirsiniz. Böylece Biz Fiatın Ayağına Gitmemiz Yerine Artık Onlar Gelebilirler...
"Ulaşılmaz Olduğumuz Söylentisi Doğru Değil.Sadece Çocukların Ulaşamayacağı Yere Koyduk Kendimizi..."
acRep, askin, Bolu_Beyi, emre9826, erdiyilmaz, Ersal, EvoKoray, fawori,feedbackx, GP COSKUN, GPunto19, ibrahim06, JASMINE, kadir07, krm1983, kukart, levan34, macsea, oguzhan72, ozdem, ozgurdincer, ozgurse, OzzY, Punto_Can, rockforever, schumi, sedini, shellcininabisi, silentscream, SRDR KRKC, StrawBeeRy, umut32, USTA, yaso,Ziyaretçi049, şekerlioğlu
Hiç para ödemeden değiştirenlere de para veriyorlar mı![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
sanırırm sen ücretsiz değişenlerdensin sanırım
bravo aydın hocam![]()
gemlikli_55 hocam süper bir haber bu. Beklediğimize değmiş doğrusu.. şu belgeyi aslında ayrı bir konuda tekrar versen ve konu sabit olsa nasıl olur acaba? yöneticilerimize sormak lazım.
Şunu baştan söylesene
Milleti merakta bırakıyorsun![]()
Aydn abı galıba ekler ıle geleceksın elınde belge var dıye dusunuyorum.Normal bır bılgı olsa dırekt yazardın galıba bu arada forumuda catlattın meraktan
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri