arkadaşlar bayiyle tekrar görüştüm.kimi daha gelmedi diyor.kimi gümrükte diyor.bu işi tam olarak bayiler bile bilmiyor heralde.bana tekrar araç tesliminin mayıs sonunu bulacağını söylediler.neden bilgiler bu kadar farklılık gösteriyor anlamadım.hepsinin kullandığı sistem aynı sonuçta.yine ay sonunu beklicez gibime gelio.ama bu belirsizlik kafamı karıştırıyor.
Bir arkadasımın özel mesajına istinaden aynı şeyi burayada yazmayı ihtiyaç duydum.
Sende bu hafta büyük ihtimal önümüzdeki hafta alırsın. Gibi geliyor. Son haftaya kalmazsın. Bildiğim araçların su an gümrükten tofaş yollarını tepiyor oldugu. Hatta bazı araclar tofaş ın eline ulaşmış bile bu hafta ortasından itibaren ay sonuna kadar dagıtımları yapacak. Sana ondan kesin diyemiyor. Gümrükten tofaş a araclar parti parti girecek parti parti cıkacak.Raistlin Nickli Üyeden Alıntı
Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır.
Grande Punto | Bravo - HugemaN's gpGaraj
bununla idare et şimdilik. süper resimler olacakti ama bulamadim..
tam 1 hafta önce aradığımda gemi bekliyor demişlerdi şimdiş aradım halen gemi bekliyor diyorlar.acaba bu gemi nasıl bişeydir ki halen yok.bu iş uzayacak gibi.
Bende bugün aradım. En son geçen hafta aradığımda yolda demişlerdi. Şimdi ilk parti ile gelmemiş, ikinci parti ile yolda. Haftasonuna doğru gümrükten çıkar, haftaya teslim ederiz diyorlar. Onlarda çok bilmiyor, az kaldığını anlayabiliyorum sadece.. Bekliyoruz hala..
öncelikle herkese arabası hayırlı olsun
siteyi google vasıtasıyla buldum mayıs sonu haziran başı gibi bende
punto ailesine katılacağım
gerçekte uzun zamandır punto ile ilgili araştırmalar yapıyordum bu site sayesinde aklıma takılanları kolaylıkla öğrenebileceğimi düşünüyorum
dün kapora olarak 5bin lira yatırdım büyük ihtimalle indirim kapsamında arabayı alacağım sölendi.....aklımda başka markalar da vardı ama şuan sanırım geç artık umarım hayal kırıklığına uğramam bu konuda sizin de tecrübelerinizden yararlanacağımı düşünüyorum ....
herkese sağlıklı sürüşler.....
1.4 FIRE 77 HP BENZİNLİ
ACTIVE - DYNAMIC - FUN ekstra çelik jant bi kaç özelliği var işte
Raistlin sence nası bi seçim punto açıkcası oldum olası opel corsa hep aklımdaydı hala daha
doğru bi karar verip vermediğim konusunda kendi kendimi yiyorum tabi bunda arkadaş etkisi de var genelde seçimimden dolayı tepki aldım ama hayırlısı artık....
active
haziranın başı dediler
15den önce gelirse ii ......??
arkadaşlar az önce bayiden geldim.ekrandan aracın durumuna baktım.şase ve motor no belli olmuş.aracın karşısında yola çıkmayı bekliyor yazıyordu.yani bayinin dediğine göre araç tofaşa gelmiş.10 gün içinde teslim ederiz diyor.araçlar sevk numarasına göre sırayla sevke çıkıyormuş.italyadan gelmeyen araçlarda üretilmiş yazıyor.bilginize.
Bugün bayiden aradılar arabam gelmiş çok şükür. Yarın bakmaya gideceğim. Ruhsat plaka işleri maximum 1 hafta sürse en geç 20 Mayıs'ta alırım herhalde![]()
Bu arada İzmir'dekiler Bursa'dan önce alacak araçlarını![]()
ARkadaşlar size nededim ben?Tofaş ta diye demedim cık cık inanmadınız bana birde
![]()
Ali kardes sanada ne demiştim 10 içinde alırsın dedimmi demedimmi?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri