Sayfa 8/23 İlkİlk ... 456789101112 ... SonSon
459 sonuçtan 141 ile 160 arası

Konu: Puntolarimiz ne zaman geliyor

tunc tt
    tunc35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 36

Alıntı velovis_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yusuf hayırlı olsun aracın. bende 26 martta 1.3 90bg emotion siparişi verdim. bu gün bayiiyle görüştüm aracım bana mayıs sonu teslim denmişti 20mayısta teslim edeceklerini en geç 30mayısa sarkabileceğini söylediler.
    Muhtemelen bizim araçlar aynı dönemde gelecek ben de 21 martta sipariş vermiştim. Arabayı kaça aldınız?

tunc tt
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi

Alıntı mazosist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar selam benim punto 19.haftada üretilecek gözüküyor teknogri sipariş vermiştim şimdilerde renkten dolayı bir kararsızlık yaşamaktayım beyaz puntoya çok yakışıyormuş ve ben körmüşüm sizce fiat müşteri hizmetlerini arayıp renk değişimi için şansımı deneyeyim mi yoksa bu renk iyimidir. bu rengi puntoda hiç canlı olarak görmedim golflerde yaygın olarak kullanılan ve benimde hoşuma giden bir renkti bunun için seçtim
    Bence şansını bir deneyin değiştirebiliyorlarsa değiştirin. Tabi zevk meselesi karışmak olmaz ama aklınızdan beyaz geçiyorsa mutlaka şansınızı deneyin derim. şimdi değiştirme ihtimali var ancak ileride böyle bir ihtimal olmayacak.
    Konu tunc35 tarafından (25/04/2009 Saat 19:54 ) değiştirilmiştir.

onur poyraz
    TıRSıK FaRe :) poyraz_o - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    26 TZ 855
    Edilen teşekkür: 73

Alıntı tunc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Muhtemelen bizim araçlar aynı dönemde gelecek ben de 21 martta sipariş vermiştim. Arabayı kaça aldınız?
    bende 21 de sipariş vermiştim..
    cuma günü aradım araç üretilmiş beklemede dediler....

tunc tt
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi

Alıntı poyraz_o Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende 21 de sipariş vermiştim..
    cuma günü aradım araç üretilmiş beklemede dediler....
    Siz şanslısınız.

A.Kemal HATiP
    tyrant86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    10 K 3656
    Edilen teşekkür: 47

fun ve active modeller daha önce geliyor galiba mart ayında sipariş verenler haziran 1'e kadar araçlarını kesin teslim alırlar diyor bayiler.

onur poyraz
    TıRSıK FaRe :) poyraz_o - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    26 TZ 855
    Edilen teşekkür: 73

Siz şanslısınız.
    Alıntı tyrant86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fun ve active modeller daha önce geliyor galiba mart ayında sipariş verenler haziran 1'e kadar araçlarını kesin teslim alırlar diyor bayiler.
    FUN sipariş vermiştim ben....

Yusuf DEMİR
    fgezgini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 19

Sanırım siparişi veren kişi 16" jant seçeneğini kullanmış. Araçta normalde standart değil, fiyatına gelince 28 ze mal oldu.

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

tunc tt
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi

Ben sipariş verdiğim zaman istanbulda bir bayide 90 hp fun vardı ama almamıştım. Bu kadar bekleyeceğimi bilseydim alırdım. en geç mayıs 20-25'inde alırsınız arabanızı dedikleri için sipariş vermiştim.

mehmet ölmesek
    velovis_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 3

ben 1.3 90bg emotion + co pilot kit 29250 sağlık çalışanı indirimiye aldım. hiç fiyat inmediler o sıra işlerin yoğunluğu nedeniyle 26martta sipariş verebildim ve gece bayiiler fiyat vermemeye başlamışlardı fiyatlar revize oldu filan dendi

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

tunc tt
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi

Alıntı velovis_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 1.3 90bg emotion + co pilot kit 29250 sağlık çalışanı indirimiye aldım. hiç fiyat inmediler o sıra işlerin yoğunluğu nedeniyle 26martta sipariş verebildim ve gece bayiiler fiyat vermemeye başlamışlardı fiyatlar revize oldu filan dendi
    Co pilot kit ben de çok istiyordum. Acaba şimdi istesek ekletebilir miyiz? sonuçta araç daha üretilmedi.

tunc tt
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi

Alıntı fgezgini Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım siparişi veren kişi 16" jant seçeneğini kullanmış. Araçta normalde standart değil, fiyatına gelince 28 ze mal oldu.
    16 inç jant farkı 470 tl sanırsam. ben de 27400 e sipariş verdim. Jant farkını da katınca 28 oluyor heme hemen. İyi fiyat. tekrar hayırlı olsun. darısı bizim başımıza.

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Araban hayırlı olsun Yusuf güle güle kullanman dileğiyle. emotionlar da standart olarak 15 inç jant var seninki neden 16 inç onu anlayamadım bu fix dediğin şeyle mi alakalı? Fix ne oluyo açıklarsan sevinirim.
    Ayrıca Punto'nun katoloğunda sadece fun ve sport modelinde stepne yerine tamir kiti olarak görünüyor.
    Bir de aracı kaça aldığını sorabilir miyim? Teşekkürler.
    Tunç, sanıyorum fix&go dan bahsedilmiş.Yani lastik tamir kiti.Sanıyorum sadece fun ve sport donanımda stepne yerine tamir kiti bulunmakta.Sistem akü yardımıyla lastiklerden içeriye sıvı pompalıyor.Bu sıvı havayla temas ederek donuyor ve patlak lastiklere dolgu yapıyor...

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

gökhan s.
    qwertasdf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çankırı
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    .
    Edilen teşekkür: 20

ben de emotion sipariş verdim.heralde daha önceki emotionda bulunan bi kaç özellik seri2 de yok. dynamic ve emotion arasında pek bi fark kalmamış.ama 1500 e yakın fiyat farkı vardı.

Birol Demirci
    karaelmas67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    67 AN 420
    Edilen teşekkür: 11

Bende 21 mart günü fire dynamıc 77 bG 1.4 siparişi vermiştim rock siyah renk hala bekliyorum ilk önce nisan sonu dediler sonra mayısın ilk haftası çoluk çocuk arabasız kaldık biryerede gidemiyoruz arabamıda erkenden sattım bu kadar uzayacağını tahmin etmiyordum. Bana ikinci el araçlardan bir tane emanet verelim dediler kabul etmedim kredimde onaylanmıştı saşe nosu belli olmadığından hesaplarına aktaramadılar şimdi sabırsızlıkla mayıs ayını bekliyorum.

Yusuf DEMİR
    fgezgini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 19

Malesef, dynamic ve emotin arasındaki farkı fiat iyice azaltmış durumda, bu sadece GP lere özel bir durum değil, birisi ,Bravo Emotion almış, ve satıcıya o zaman niye o kadar para verip Emotion aldım, bilseydim Dynamic alırdım fark yokmuş dedi. Kriz nedeniyle sanırım yüksek donanımların fiyatını düşürüyorlar, zaten alt donanımdan eksiltecek birşey olmadığını düşünüyorlar. Tabii bunlar hep tahmin ne geçiyor kafalarından bilemiyoruz tam olarak.

gökhan s.
    qwertasdf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çankırı
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    .
    Edilen teşekkür: 20

fark olarak şunlar var diye hatırlıyorum
    - aliminyum alaşımlı jant
    -güvenlik paketi (esp, vs..)
    -üçüncü arka kafalık
    -arka okuma lambası
    -kapı içi aydınlayma var.

bunların dışında hatırlayamıyorum.bunlar da gitgide azalıyor artık.zaten güvenlik donanımı dışındakiler pek önemli değil.önceki gibi bel desteği park sensörü vs. falan olsaydı o zaman fazlasıyla değerdi.

uğur kamçı
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. xcruelx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 358

Emotion modelleri daha az sipraişte kaldıgından biraz daha geç kalıyor.

Bende mart siparişi dynamic oladugundan mays başı geliyor allah kısmet ederse.

Tunc kardeş. Ben arada co pilot kit eklettim. Siparişten 2.5 hafta sonra eklettim onu ama cevabı 2 hafta sonra döndüler. Eğer aracın üretimine 2-3 haftan az kaldısa ekletmen zor gibi. Çünkü italya zor cevap dönüyor. İşin güzeli bayilerde ekletemeyiz diye kasıyolar kendilerini. Takip zor geliyor. Zorlarsanız eklete bilirsiniz.

GErcekten dinamik ile emo arasında bişi kalmadı özellikle seri 2 araçlarda. Fiyat farkıda öyle ama donanım olarak ta çok fark yok. Birde indirim olarak dinamikten daha fazla indirim alıyorsunuz bayileri sıkıştırdıgınızda. Bende indirimi alıp ASK ve Co pilot paketini eklettim. Su hali bile emosundan 700 tl ucuz du. (emo da co pilot yok)

Birde bir arkadasımız sormuş bende sorayım. Starjet 95 hp lerde vites devir olaranları nedir.

2. olarakta aynı arabayı hangi km lerde ne bakımlarını yaptırmam lazım. (0 araç ilk defa alan biri olarak soruyorum) Mesela (tiger kayışı gibi)

tunc tt
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi

Alıntı xcruelx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emotion modelleri daha az sipraişte kaldıgından biraz daha geç kalıyor.

Bende mart siparişi dynamic oladugundan mays başı geliyor allah kısmet ederse.

Tunc kardeş. Ben arada co pilot kit eklettim. Siparişten 2.5 hafta sonra eklettim onu ama cevabı 2 hafta sonra döndüler. Eğer aracın üretimine 2-3 haftan az kaldısa ekletmen zor gibi. Çünkü italya zor cevap dönüyor. İşin güzeli bayilerde ekletemeyiz diye kasıyolar kendilerini. Takip zor geliyor. Zorlarsanız eklete bilirsiniz.

GErcekten dinamik ile emo arasında bişi kalmadı özellikle seri 2 araçlarda. Fiyat farkıda öyle ama donanım olarak ta çok fark yok. Birde indirim olarak dinamikten daha fazla indirim alıyorsunuz bayileri sıkıştırdıgınızda. Bende indirimi alıp ASK ve Co pilot paketini eklettim. Su hali bile emosundan 700 tl ucuz du. (emo da co pilot yok)

Birde bir arkadasımız sormuş bende sorayım. Starjet 95 hp lerde vites devir olaranları nedir.

2. olarakta aynı arabayı hangi km lerde ne bakımlarını yaptırmam lazım. (0 araç ilk defa alan biri olarak soruyorum) Mesela (tiger kayışı gibi)
    Neyse co pilot olsa iyi olurdu ama olmazsa da sağlık olsun çok da önemli değil.
    Ayrıca dediğin gibi sadece dynamic değil fun moedelinde de emotiona göre daha fazla indirim yapıyorlar. ASK lı Dynamic almak Emotion almaktan daha mantıklı.
    Starjetin vites devir oranlarını bilmiyorum ancak benzinli araçlar 20 bin de dieselle de 10 binde bakıma giriyor. Tabi kilometre dolmazsa senede bir bakıma giriyor.
    Triger kayışını sormuşsun yanılmıyorsam benzinlilerde 100 bin km den sonra değişiyor tam km sini bilmiyorum. Diesellerde ise triger kayışı yok triger zinciri var; o da 250 bin km.ye kadar bakım gerektirmiyor sanırsam.
    Konu tunc35 tarafından (26/04/2009 Saat 14:45 ) değiştirilmiştir.

remzi akkoyun
    RAMSEY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tokat
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 2

Arkadaşlar,fun ve active siparişi olanlar çok yakında bu hasret bitiyor...araçlarımız italyadan yola çıkmışşş....

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Tunç, Fiatta triger kayışlar yanlış hatırlamıyorsam 120000km de ya da 5 yılda 1 değişmekte.Bir de benzinli ya da dizel tüm motorlar 20000km de bir periyodik bakıma giriyor.Dizellerde 10000km de 1 sadece yağ değişimi yapılmakta...

Sayfa 8/23 İlkİlk ... 456789101112 ... SonSon